Barbs
|
Jutro, Marija , kako sem te vesela ..sem si natančno ogledala Evico in morm rečt, da je seksi bejba ...Aleksu je tut všeč ; sem ga dala pred ekran in povečala Evico;so se mu začeli na ustkah takoj balončki nabirat Morm še jaz kej prlimat not; ampak moram prej atija vprašat, če se strinja - ima namreč neke čudne ideje (morda pa tut ne) o lepljenju fotk na net. Upam, da mi bo ratal Glede dojenja : pri nas čez dan še nekak gre - ne gledam na uro, pazim pa tako, kot Marija, da res ni manj kot dve uri vmes - no ja, na dve uri papa, če je pa res siten kdaj ponoči, ko ne gledam na uro verjetno tudi vmes... Zdaj, ko bo v soboto PRAZNOVAL 1 mesec , ima že daljša budna obdobja in ga je treba animirat, tako kot pravi Marija. Lenika, morda pa mu takoj, ko zajoka, ne bi dala joške? A ne pomaga, če ga recimo odneseš v drugo sobo, prižgeš lučko, ga neseš k oknu, da opazuje svetlobo in zavese...al pa kaj takega... jaz vse to počnem, poleg tega mu nakladam o politiki, kej šimfam, odprem mu tv papriko, da posluša moja štikla od severine , zadnjič je recimo petnajst minut v ležalniku poslušal Idole z rahlo blaženim nasmeškom in nekajkratnimi vzdihi vmes ( najbolj mu je bla všeč Djevojko mala ) . Kažem mu slona z rdečimi ušesi, češem ga s krtačko ker se mu fino zdi... pa take... Potem ponavadi čez čas zaspi sam od sebe v ležalniku, ko ga dam not. Pa še neki je Lenika : če ga dvigneš ti, kadar joka, potem te "zavoha" in logično hoče cuzat, sploh če ga pestuješ leže, v pozi za sesanje. Poskušaj skuhat mal komarčkovega čajčka in ko bo spet tulil na deset minut ( al pa zunaj na sprehodu), mu porini v usta flaško, da bo mal pocuzal... Pa ne takoj obupat, če ne bo prijel.. jaz sem Aleksu zadnjič na pikniku kar mal pomagala... flaško v usta, pa sem mu jo narahlo mal ven pa not turila, da je zakapiral, da gre za sesanje, potem je pa mal popil in bil čist ok naslednjih petnajst minut... probaj, saj več kot tulit ne more, to pa itak že zdaj, a ne? pa, če je to kakšna tolažba, potem naj ti povem : TO SE NE DOGAJA SAMO VAM PIKICAAAAAAA???????? Dejmo....jaz mam že kufre spakirane za selitev na sosednji čvek.