|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vztrajne - 1.dan (B)
1.5.2006 15:26:22   
Teni_
Sanjab, sem te dodala.

Kako vam kaj gre. Meni super. Zaenkrat ni problema. Ravnokar sem nazaj iz sprehoda.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.5.2006 16:07:16   
dory
jst sem ravnokar instruirala, popila pol litra ( ciste ) vod (k)e...hehe...ne resno...vodo pijem...bljak...

lakote ne cutim ( se ) ampak tud zejle sibam na sprehod, tko da bo se lazje :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.5.2006 17:08:50   
Urša
Sanjab, dobrodošla!user posted image
Hja, kaj nej rečem, jst se že shujšano počutm, k sm tko prazna...beri lačna! user posted image  Sej bo zdle kmal večerja in bo bolš.user posted image  Še kera tuki (razen Sanje in Amy) še doji?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.5.2006 18:34:41   
soncece24
Evo še mene. Sem ravno s prvomajskih počitnic nazaj. Za kosilo sem jedla pečeno kračo in solato, zvečer bom tudi neko meso, ne vem še kaj in solato. Zaenkrat mi je čisto vredu, ni panike, tam po enih 14 dneh se meni krize začnejo abstinenčne krize user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.5.2006 18:40:46   
Pobalami
Jaz sem se pa zjutraj pozabla stehtatuser posted image .

Kosilo sem imela že ob 11.30, ker bi potem lahko jedla šele ob šestih.

z: 2 hruški
k: pečena pišč. prsa, en malancan, paradajz, zeleno solato. No to sem si naštimala pa sem pojedla pol. kruh in juha niti pod razno. Najbrž zato ker je rezgodaj in ker sem se en večer prej najedla čokoladeuser posted image Ob štirih sem spila kavo z mlekom in natrenom - tej se tudi jaz ne odpovem.
v: ob šestih kar je ostalo od kosila

Me pa moti, ker ne smeš piti vode takoj  po obroku. Pri meni voda ni problem - jo imam rada.

Zala life jaz raje ne bi priporočila, ker ima cuker...edino če jo redčiš.

Če bom zvečer fajn lačna bom pa spila malo mleka - namesto sadja.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.5.2006 19:15:32   
Tejči
Za mano je že večerja, trebušček pa prazenuser posted image  Bi zaj tak z užitkom eno čokoladico pojedla..pa moj še potico peče, kaj si nor, še to bo dišalouser posted image ...
No, pa en problem imam-ker pijem veliko vode, hodim vsakih 10 minut lulatuser posted image , pa glava me že celi lubi dan boli..ma, jutri bo bolšeuser posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.5.2006 19:25:44   
ameli
Jaz sm pravkar nazaj z dopusta. Sem malo grešila user posted image , ampak čisto se ni bilo mogoče držat. Večerji pa se bom odpovedala.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.5.2006 20:02:06   
dory
Tud jst po vecerji in prijetno sita...mi je pa pasalo po vecerji pit vodouser posted image  in sem jo...se nikol v zivljenju...za prvi dan je kr ok...se nisem pregresila...no se 89 dni :)

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.5.2006 20:04:36   
molierka
OJ PUNCE!!!!
Men se pa ni zdelo tako hudo edino kar je da ne smem peciva poleg kave pa saj bo ? Kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.5.2006 20:27:50   
petarda
Ja, glava zna pri tej dieti boleti kakšne tri dni - preverjeno. A MojcaH ti si se prvič držala vseh 90 dni? Koliko si shujšala? Si pila kavo z mlekom vsak dan? Sladkano ali grenko? Joj, sam firbec me jeuser posted image

Mi gremo jutri v Zagreb malo po trgovinah in nimam pojma kaj bom jedla. No, zjutraj sadje, pol pa verjetno kakšno solatouser posted image
Jaz se tudi že boljše počutim, ker vem da hujšam. user posted image  Pa kar feeling imam že, da se mi pozna.user posted image

(odgovor članu molierka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.5.2006 20:43:41   
Teni_
Ja no, sem se kar držala 90 dni, ampak zadnji mesec bolj tako tako. Je bilo precej grehov. Kavo z mlekom sem pila vsak dan (včasih tudi s sladkorjem, drugače pa z natrenom). 1. mesec je šlo dol 10kg, pol pa še 3. Če bi se držala kot je treba, bi ziher šlo dol vsaj še kakih 5 kg dol.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.5.2006 21:01:21   
bonika
zajtrk: 2 jabolki
          kava z mlekom (tudi jaz se ji ne bom odpovedala)

dopoldne sem se malo pregrešila in pokusila mamino potico (najraje bi se v rit sunla!)

potem smo šli za 3 ure v bazen plavat in upam, da sem pokurila grehe

zato smo imeli zelo pozno kosilo, (ostali so se seveda zjutraj obilno nazajtrkovali, meni je pa že kar želodec skupaj vleklo od lakote, sem komaj stlačila kosilo vase: kalamari na žaru in solata

večerja: kdaj drugič, ker nisem bila lačna

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.5.2006 21:25:25   
tejčica
Pozdravljene punce!

Sem končno prišla domov od mojih in je že čas da se še jaz danes javim. Je bilo kar vse po regelcih.

Z: jabolko
K: čevapčiči, zelje, paprika
V: čevapčiči, zelena solata

Sem se pa za ta krog odločila da bom tudi malo več migala in sem si danes od mojih pripeljala sobno kolo, na katerem upam da se ne bo samo nabiral prah.

(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.5.2006 21:49:47   
amy26
Punce, a se sme namesto vode piti jabolčni kompot seveda nesladkan

no danes sem mal grešila sem spila 1dc radlerja, zato pa nič večerje
pa dvakrat sem bila na daljšem sprehodu. 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?