|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 13.5.2006 20:17:44
|
|
|
|
*Karmen*
|
Čao, punce!!! Evo, še ena izgubljena se javlja... Najprej: TEJA, ČESTITKE ZA TISTI TEŽKO IN DOLGO PRIČAKOVANI, VELIIIIKI PLUS !!! Upam, da si odprla uspešno, poletno sezono 2006. Pa da ne boš pozabila na nas. Vedno si dobrodošla na teh straneh. Čeprav se večinoma poznamo le preko postov, bi nastala kar velika praznina, če bi ena od nas izginila, a ne punce? No, zdaj pa še druga stvar: kar deset majčic se bo naslednje dni in tedne borilo za svoje . Pa saj to ni več res!!! Špelka, tvoji seznami bodo kmalu posekali vse rekorde!!! Kajne, punce, da je naša Špelka zakon? Men bi se strgal, če bi morala bit s postopki vseh punc čisto na tekočem. Toliko nas je, da kar glava boli. Zato mi ne zamerit, če ne bom nobene posebej imenovala. VSEM, PRAV VSEM MAJČICAM IN JUNIJČICAM ŽELIM, DA BI SE JIM URESNIČILA TISTA NAJLEPŠA IN NAJTEŽJE PRIČAKOVANA ŽELJA, KI BI IZPOLNILA SRCE VSAKI POSEBEJ IN NAM VSEM SKUPAJ!!! Jaz pa moram v ponedeljek poklicat Reškota. Da se zmeniva za termin, ko bom k njemu prišla po drogo. Pol pa, juhej, v nove zmage. Ma, se mi že mal kolena tresejo, čeprav v tem nisem več "gušter". Punce, zdaj pa en lep, topel pozdrav za vse vas. Tiste, ki ste - hitro spat, tiste, ki še niste - , tiste, ki pa smo na vrsti ta mesec za postopke OBMP pa... ... Evo, sem točno vedla... Ko se mi bliža kej napetega, mi pa žlehnoba začne ven sekat...
|
|
|