|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
28.3.2008 22:35:49   
bobek05
Kaj pa jaz vem - v MB je veliko lokacij kjer bi se lahko dobile, odvisno tudi od tega, če bomo samo kaj popile ali tudi pojedle. Že v centru MB je kar nekaj takih lokacij: Ancora, Astoria, Velika kavarna, Ilich, Čajček, Rožmarin - če mislite kaj jest, ta plac odsvetujem (drago, hrana pa tudi ni za dol past), Samsara, ....

- konkretna hrana: Gala žar (Lent-mesto), Takos (Lent-mesto), Ancora (mesto), Sidro (Kamnica), Samsara (mesto), Padrino (Tabor), Puccini (mesto) ...

- priboljšek/kaj sladkega: Ilich (mesto), Ancora (vroče maline, palačinke..), Pohorska kavarna (torte, sadne kupe), Romantica (Europark, Pobrežje - torte, sadne kupe), Hiša dobrot (mesto) - bolj mali plac, dobre torte!, Takos (Lent - cookies, skutina zlivanka, flan, ...), ...

- samo pijača: Barista (mesto), Astoria (mesto), Čajček (mesto), .. v vseh od naštetih gostiln/slaščičarn..

Ok, ta moment se kaj drugega ne spomnim...

Prosim javite kako ste se zmenile...

Jaz samo prosim, če rečemo fiksno uro ob 13h, ker drugače ne bom mogla dolgo ostati.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.3.2008 22:53:06   
PBJ
Jaz neke želje po hrani nimam, ker sem na dieti zaradi Anine alergije, seveda pa me ne moti, če boste jedle kaj takega, kar jaz ne smemuser posted image ..,

Bobek, kar reči kje, ker grem kmalu v mižale...

Ob 13. uri v /pri/na/ob ....user posted image user posted image user posted image

Ma, Bobika, ti si pa prava mariborska enciklopedija gostišč, kafičev,...user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 28.3.2008 22:55:03 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.3.2008 7:04:55   
Eca
Meni ustreza kjerkoli. Tudi ura je ok. Sicer imam okoli 15h en nujen opravek, tako da se dolgo ne bom mogla zadržati. Glede hrane mi je vseeno, ker bom tako kuhala domauser posted image .

Meceno pridem pote, ali prideš sama v mesto?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
29.3.2008 8:09:23   
bobek05
Lep pozdravček vsem skupaj...

Detaili za naše srečanje:
- ura: 13h (ali tu okrog)
- plac: mesto (kaj pa vem, mogoče Ancora - vse veste, kje je to? -  v bližini Mullerja)... mogoče je bi bilo dobro če prej kaj rezerviram, ker se dobimo v času kosila
- najavljene Julije:
1. PBJ
2. Meceno
3. Eca
4. Pravljica
5. Bobek

No, pa smo si Julije-Štajerke (po spletu okoliščin) zorganizirale svoje srečanje - res je žalostno, da je potrebno toliko planiranja, da se me vidimo... Kot da je MB res tak velik user posted image Ampak pustimo zdaj to - vesela sem, da se končno spet vidimo.

Ajde, puce, se vidimo čez nekaj ur... user posted image

PBJ - glede na to, da nisem Mariborčanka (ali pa že skoraj sem, ker živim v MB že 9 let), verjetno res že poznam kak lokal ali dva... To so prednosti študentskega življenja v mestu user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.3.2008 8:10:35   
bobek05
Aja, pa še to - če katera rabi mojo gsm št. - naj se javi na ZS, bom RR ziher še čekirala do kakšnih 11h...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.3.2008 8:52:36   
Meceno
Ob 13h v Ancori, dobrouser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.3.2008 9:55:22   
PBJ
OK se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.3.2008 10:44:57   
Eca
Zmenjeno....pridem!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.3.2008 10:46:16   
bobek05
Punce, sem rezervirala - po vsej verjetnosti bomo v tisti sobi, ki je bila prej za nekadilce (ko prideš po stopnicah gor, greš na levo)...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.3.2008 19:24:49   
Eca
Punce, vesela sem, da sem vas spoznala. Upam, da kmalu ponovimo kakšno srečanjeuser posted image .

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 29.3.2008 19:25:24 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
30.3.2008 21:36:15   
bobek05
Ja, super je bilo malo poklepetati. Se veselim ponovnega srečanja.

Meceno, upam, da nam grata tole s piknikom.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
30.3.2008 21:42:00   
mayci
Meni je še vedno prav hudo, ker vas nisem uspela spoznat user posted image ... Upam, da se prihodnjič le srečamo!

Vsem vam želim lep začetek tedna in naj ta zoprni ponedeljek čimhitreje mine!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
30.3.2008 21:43:52   
PBJ
Minilo je pa tako hitrouser posted image , ampak vse kar lepo je, hitro mineuser posted image ...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
31.3.2008 16:12:12   
Meceno
No, pri sunqueen sem že enkrat napisala, da bi se julijke dobile skupaj na RD naših malčkov. Fajn bi bilo kaj rezervirat prej, sploh če hočemo kaj več kot eno velko torto in kafeuser posted image

Zanima me :
Kakšne so želje vseh mamic julijk, kako bi se praznovalo?

Recimo:

Ali neko sredino poti za LJ in MB ?

Lokal ali piknik ?

Se bo peklo ali se ne bo ( čevapi, ražnjiči, paradižnik, paprika, kumare, pijača,...)

Kako pa se vam zdi ta datum 28.6.2008user posted image  ?
Malo razmišljam, da, vsaj meni, ustreza boljše, če praznujemo zadnjo soboto pred julijem. Zakaj? Ker se večina nas, takrat rado že odpravlja na dopuste, jaz grem 12.7., druga finta je ta, da bomo, predno gremo na morje, mogli še s familijo praznovat v juliju,...in še s kakšnimi prijatelji posebajuser posted image

Moja željauser posted image ,... sam dejmo se res zmenit user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
31.3.2008 21:09:48   
mayci
Meceno, mi bomo že 28.6. veselo čofotaliuser posted image in bomo kasneje praznovali! Gremo 23.6.-30.6. na Djerbo.user posted image

Lahko bi se dobili kje na pol poti, samo lokalov tam okrog Celja jaz nič ne poznam, še manj pa piknik placeuser posted image
Fino bi bilo, če bi bila vsa zadeva pod streho, ker se nikoli ne ve, kakšno bo vreme...user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.4.2008 22:29:59   
Meceno
Babe, v roku enega tedna bi jaz imela seznam ali vam odgovarja 28.6 ali neuser posted image

Mayci je rekla ne

Drugo:
Želela bi vedet ali poznate kaj na sredi poti med MB in LJ ( Pravljica je enkrat že pisala a ne ? )

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
2.4.2008 13:51:23   
Eca
Eca bo tudi rekla NE.

Mi imamo takrat rojstne dneve, pa ata je na izobraževanju in sem sama za vseuser posted image , kot ponavadiuser posted image .

Grem nazaj v posteljo - me kuha.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.4.2008 9:12:02   
Antigona
Jaz se bom prilagodila. No kadarkoli do 13.7. ker potem grem pa delat... Pa ne vem kako bom z vikendi...
Itak bom pa sama z obema ker moj ob sobotah poroke slika...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.4.2008 15:29:38   
Meceno
Kaj zdaj ?

Bo treba na 22.6.prestavituser posted image  da se bo katera javila še, al bolj naprejuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.4.2008 20:47:15   
bobek05
Meni je glede datuma vseeno, ker (kot sem že 1x omenila) dopust planiramo 14 dni prej user posted image   in nekih planov še nimamo. Dopust imam sicer julija, ampak vikende bomo takrat že vse imeli bolj ali manj fraj, ker moj ne bo imel več treningov.... Tako da... meni je vseeno. Težko bomo našli en datum, ki bo ustrezal vsem, se pa probajmo potrudit, da bo ustrezalo čim večim.

Za plac pa jaz tudi ne vem... Bom vprašala dobro prijateljico, ki živi v Celju, pa morda ona pozna kakšen primeren prostor...

Lp

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.4.2008 13:41:54   
mayci
No, 22.6. je pa tudi nam v redu.user posted image  Sicer pa se mi zdi to še sto let daleč...user posted image  Vem pa, da bo minilo  s svetlobno hitrostjo.user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
7.4.2008 9:01:51   
Meceno
Dobro 22.6.user posted image

Mayci
Bobek05
Meceno
Antigona

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
7.4.2008 11:02:10   
anckabancka
Evo, še jaz se javim za 22.6. Zaenkrat nimamo nobenih planov za dopust, ker se poleti selimo. user posted image Tako da pridemo, če ne pride kaj vmes...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.4.2008 18:54:23   
Meceno
Dobro 22.6.user posted image

Mayci
Bobek05
Meceno
Antigona
Anckabancka

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
8.4.2008 19:07:33   
bobek05
T., če nas še kaj bereš - kaj imate vi tudi že številko čevljev 29? user posted image

Mi smo zdaj menjali celotno "garderobo" čevljev in smo lažji za 160 eurov...

Z možem sva se v prodajalni pogovarjala če bo treba avgusta iti po št. 30, pa je prodajalka z nasmeškom na ustih rekla, da ziher ne, ker se pri 30 dosti bolj upočasni... Potem pa sem jo vprašala, če mi lahko da svojo besedo, pa je - še vedno nasmejana - rekla: "Seveda!", razen če misli imeti št. 50 in se še zasmejala... Jaz sem jo pa malo kislo pogledala in pokazala na mojega moža - "Moj mož ima št. 50." in potem je takoj rekla: "No, pa vzamem besedo nazaj"... Torej ni upanja, da se kdaj ustavi? user posted image

Ježeš, ježeš... če bo šlo tak dalje, me bo dobil do 5. leta - jaz imam 39... user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?