Meceno
|
Eko mene, eko mene, mene, mene, mene,... Joj, kak se vam dogaja..... ANTIGONA ČESTITKE NO ,....samo je pa bil mali žvirca, da se je rodil s tako kilažo in višino in .... BRAVO ... in ko me ni bilo toliko časa in sem brala vaše poste za nazaj, mi je bilo prav čudno ker sem mislila da je Antigona že rodila predno sem jaz šla in glej, sedaj bo pa že PBJ ! Saj ne vem ali naj po alinejah pišem ali kaj naj ? Dela imam še toliko,... pranje, likanje, prah za pobrisat,pomit kopalnico,....it na študenski servis, na šolo in izpit, knjige vrnir , it na SV krst v Krško in prinesti gibanico dol od pekarne Štern ( še sreča da sama ne pečem ), v soboto na Dunaj v živalski vrt, ... fant pa mi podari še 14dni dopusta če hočem it nazaj ( zdaj veste zakaj je biti faj neporočen ) Eca in kdaj naj pridem pogledat tvoje stanovanje ? Čestitke, sedaj pa samo hitro, hitro bajtico dokončat Ma, res ne vem ali naj grem nazaj ali ne, mala je zdrava že osem tednov, zredila se je 1kg, jaz 3kg in morem priznat da je postala prav srečno dete ( razvajano ampak prisrčno ). Samo se bojim šoka, ko bo treba k varuški. Ta teden bom dala vlogo za v vrtec in ko bo kaj prosto da jo damo noter. Mič, pa saj še ne bova kmalu umrle in se bova enkrat že videle, čene, ko bova v penziji oz malo še počakaj, da jaz začnem sploh delati Cipresa, držim pesti nama ni ratalo nič ušpičti dol. Če nebi imela anti baby,...bi mogoče kaj ratalo. Saj se razume, če človek nekaj časa ne oz nisva tri debele tedne Bom končala, kosilo itd,...
< Sporočilo je popravil Meceno -- 5.9.2007 16:20:44 >
|