pravljica
|
ma kaj je zdaj s srečanjem no ko se preselimo na večje, vas itak vse povabim, pa ne bo problema, samo to bo komaj pred božičom komaj čaaaaakam no, naš malček palček (dobesedno ) je zdrav in rad hodi v vrtec, sem tako vesela, da se ima tam lepo...iz nosa mu še tu pa tam teče (zdaj spet malo bolj), ampak to je samo zaradi vremena, saj ne vem več, kako ga naj oblečem, da bo ok potem je pa takoj kdaj premalo oblečen in po ledenih rokah vem, da bo naslednji dan spet smrkav...mah, samo da ni hujšega prejšnji teden so nas klicali iz vrtca in zaradi vročine smo ga peljali zdravniku (iz preventive, če bi šlo res za kakšno vnetje, za katerega ne bi vedeli), ampak so bili krivi zobki...eni čisto zadaj...ne vem, kateri so to 4. mogoče, nimam pojma, v glavnem, vmes najmanj eni oz. spodaj dvoji manjkajo drugača je mali kot živo srebro (v vrtcu bi lahko baje zaposlili eno samo zanj )...zdaj šele vem, zakaj so izumili stajico in sreča, da se ne pritožuje, če ga za nekaj časa odložim vanjo in se lepo zaigra sam ali pa mu prižgem telebajske, ki jih obožuje zjutraj je treba vstat že ob 7. - 8ih, direkt na sedežno in njegov "papa" ter daljinec v roke...potem imam še fore ene pol ure, da dremam z njim na sedežni, samo z eno roko ga moram držati za nogo, da vem kdaj začne z nevarnimi akrobacijami miklavž/božiček? ja, po moje imamo dovolj že za več let naprej v vsaki trgovini in ob prospektu "pa to bi še lahko bilo za božička, pa ono še, pa to bi blo fajn, pa tisto bi še potreboval, pa tega bi bil vesel " eh...noro! tega kužka še moramo nabavit...pa jih danes niso imeli v interšparu...aja, pa neko plastično igralo s toboganom bomo še poiskali za v njegovo novo sobico...pa seveda blazine za spodaj še pridejo zraven...pa razmišljala sva še o ... imamo srečo, ker se nam ni treba spufat na oblačilih, saj gledam po sliki in še vedno nosi majčko, ki jo je imel gor pri parih mesecih (ko še ni sedel v glavnem), samo da je bila takrat zavihana v rokavih, zdaj je pa ravno prav ...čevlji tudi zdržijo en čas aja, pa pri frizerju šparamo, pravijo drugi