bobek05
|
BRAVO BRAVO TARA!!!!! Antigona, kako mu pa daš ta 2dc mleka? A na flaško? Jaz bi nekak rada ukinila flaško, ker imamo Aventovo in ta cucelj baje ni dober (nam je rekla zobozdravnica) - kao bi bilo boljše če bi šli na Nukovega (ker je ploščat), če bi še prakticirali flaško, ampak mali noče Nukovega... Tako, da bi bilo bolje, da nima nobenega... Tudi dudice ne vem kako dolgo še bodo, ker jih grize 100 na uro in mu jih non stop nabavljam... Mali ima sicer dudico samo da se pocarta preden zaspi, ko pa zaspi pa jo ven vrže, a kljub temu mi ni tega za nabavljat po 10 na mesec še 1 leto Antigona, PBJ.. in vse ostale, ki že delate... sočustvujem z vami. Res. Jaz probam te dneve z Anejem izkoristit maximalno, čeprav zna bit včasih precej naporen, ker vem, da drugi otrok ne bo imel teh privilegijev (da bi mami ostala dlje doma). Anej je pač največ profitiral, ker sem še bila absolventka oz. sem še cca. 2 tedna... potem bo pa tudi zame samo 11 mesecev porodniške. Res kruto, da jih moramo "zapustit" ko nas najbolj rabijo, a me vedno postavijo na realna tla prijateljice iz ZDA, kjer so na porodniški največ 2 meseca (moja prijateljica iz Texasa, ki uči na univerzi je rodila v petek in šla v službo v ponedeljek !!!! je imela ful srečo, da njen mož tudi dela na tej univerzi pa sta si tako zrihtala predavanja, da je imel eden dop., eden pop. - kako kruto!)... No, mi imamo vsaj 1 leto! Mi prijateljice iz ZDA pravijo, da sem lahko ful srečna. Anej je danes precej boljši. Iz noska mu še malo teče, ampak ponoči se manj zbuja (verjetno tudi zato, ker mu dajem Kindervital sirup, kapljice za nos in mu mažem prsa s kremo proti prehladu)... Upam, da bo hitro čisto zdrav. Zdaj pa res konkretno, brez zabave, izgovorov... Javte vse, ki pridete na srečanje. Še 1x podatki: - datum: 16.9.2006 - ura: kaj pa vem.. okrog 15h? - plac: v Celju, Planet Tuš - isti kafič kot zadnjič (oz. v enem izmed kafičov kjer je food section) Seznam: S ŠTAJERSKEGA KONCA: 1. bobek05 2. PBJ Z LJUBLJANSKEGA KONCA: 1. Tinka 2. Antigona Ajde ženske: Cipresa, LONA, Meceno, pravljica, .... vse, ki zadnjič niste bile na srečanju tudi dobrodošle!