PBJ
|
Vauuuuuuuuu , koliko ste napisale, da ne sfolgam prebrati. Bobkovi, lepo da ste spet doma in hvala za slike. Ma, Anej pa ima dolge noge , pa se mu tudi vidi, da ima noge za št.24/25. Naš ima 22. Št. konfekcije pa je pri nas čisto odvisna od modela, nekaj mu je prav še 80, nekaj pa 86, 92. Ko kupujem se bolj zanesem na mojo presojo, kot številke. Ker ni med ta vitkimi (debel tudi ni ) okoli 11,5 jih ima, tudi ne morem vsega zvleči nanj. Z dolžino zaenkrat še ni hudo, ker je imel pred mesecem 77cm. Kape mu pa tiste od 12-18m niso več prav. Sva imela včeraj modno revijo. Dajala sem mu kape na glavo, on pa se je hodil gledat v ogledalo in je tako užival poleg. Drugače se naš kar zna zamotiti, mora se pa zmeraj nekaj dogajati, zato mu vsakih toliko časa kaj zanimivega ponudim. Veliko poslušava glasbo, on pa miga poleg (jaz tudi ), pa knjige gledava. Ima v dnevni sobi omaro, v katero pospravljamo njegove knjige. In potem tako rad odpira omaro, jemlje knjige, ki jih tudi sam tako rad lista. Bobek, jaz sem mu že pri 6. mesecih kupila tisto žogo za v vodo - veliko za napihniti in jo obožuje. Meče jo čez sebe, pa zraven reče ho.. Ima tudi dve manjši. Potem pa mu rečem, da naj prinese veliko ali majhno žogo in mu uspe. Zamotim ga tudi s tem, da mi po svoje pomaga: nese kaj v koš (tudi kaj ven pobere ), celo briše prah s krpo), mi prinese njegove čevlje, copate, nogavice, prinese kahlo,... Dam mu debele barvice (ne več kot dve naenkrat) n list, potem pa čečka po njem, pa se sprehodi okrog lista, pa spet par čačk,... Saj za te otroke je značilna kratkotrajna pozornost in tudi želja po gibanju, zato ne moremo pričakovat,i da bodo pol ure sedeli pri miru. Čveka kar veliko: mama, ata, avto, teta, gaga, koko (kolo ) nana(banana), kuh (kruh), kuku, am, tu, to, toto,brrrrrrrr (ko potiska avto, ali ga vidi), namesto papa pa reče tata ..., kaka (ko je na kahli). Muco oponoša s cviljenjem, ko ga vprašaš, kako laja kuža - zakašlja..., pa za raco zagaga. Antigona, hvala za pohvale. Slike zelo rada obdelujem. to delam ob večerih, namesto gledanja Tv- za razvedrilo. Gre pa kar veliko časa za to. Pri hranjenju zaenkrat še tudi ni težav, rad je skoraj vse. Zadnje čase pa nima rad polente, ki jo je prej oboževal. Spi 1-2x dnevno, odvisno od tega, kdaj se zjutraj zbudi. Čez noč pa se doji še 2x (uboga jaz, ko bom šla v službo), no sreča, da potem kar zaspi poleg in ne dela cirkusov. Uspava se pa ob glasbi, pa šepetam mu poleg in moram ga tudi malo božati. Ko ga neham in še ne spi dovolj trdno, se zmeraj obrne in pogleda, če sem še v sobi. Bi še kaj napisala, pa grem še zadnje kumare vložiti. Saj zaenkrat me boste imele dovolj. Bobek, napiši, kje, kdaj ti ustreza - tako rada bi videla, kako se bi Anej in Jure zamotila .
< Sporočilo je popravil PBJ -- 5.8.2006 10:12:39 >