mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Omenja tudi mene ona namrec, kao da ga pa ja ne bom spustila iz krempljev ipd.... Kaj menite vi??? Očitno te hoče prikazati v taki luči, da bi se tvoj počutil utesnjeno + ti si ga stisnila, hotela odgovore = on premišljuje, če morda res nimaš predolgih krempljev. 1 : 0 za sodelavko Glede šarjenja po tujih stvareh bi pa se jaz malo oglasila. Kar je njegovo je tud moje, kar pa je moje je pa samo moje - šala ! Kar se nahaja v dosegu rok in oči in ušes je vse najino, to pomeni, če se on tušira in mu cingla tel. mu ga odnesem (gor pogledam seveda številko) isto on. Če ne poznama številke si vedno poveva kdo in kaj. Telefona sta skupna, jaz čekiram njegovega on mojega, gledava slikce, igrava igerce, bereva sporočila... Na računalniku ni skrivnih gesel(vsaj jaz zanje ne vem), on pozna mamči, jaz poznam volfa... Ko perem cote tud prešnofam žep - kak pa ? Ko sesam njegov avto (že dolgo nisem) tud vse vidim. Ko rabim denar mu povem in sprečekiram njegovo denarnico, isto on mojo. Skratka, če nimaš kaj skrivat pač nimaš in meni je ganz egal, pa če me celo prežakla, ker nimam nič na vesti. Kakor hitro pa bi se dogajalo nekaj skrivoma, bi pa sigurno vedela da se nekaj dogaja in bi pričakovala pojasnilo. On isto. In ne gre za ljubusumje, gre pač za dvom v neko dejanje, ki ni podobno obnašanju do sedaj. Na koncu koncev sva skoraj kot eno in živiva skupaj in imava skupaj 2 otroka in vse je najino. Pa ne gre za špijoniranje, pri nama je vse odprto že od začetka. Ne drži teza, če bi imel kaj na vesti bi se sukal okrog tebe ! Nekateri se raje potuhnejo in čakajo, da je vihar mimo. Če veš, da to obnašanje njemu ni podobno, potem imaš vzrok za sum. Je pa samo od njega odvisno, koliko ti bo povedal in od tebe je odvisno koliko boš zahtevala in kaj mu boš verjela.
|