tipka -> RE: ALI JE VAM TO NORMALNO ALI KAJ.... (26.4.2006 10:29:09)
|
En nasvet. Vsem priporočam, da ne sprašujete kaj in kako. V avto in stražit. Pol pa ne bo nobenih vprašanj v zvezi s čekiranjem mailov in ostalih virov informacij. Ker če jaz dobim deda v hotelu, avtu, drugem stanovanju,.... z drugo, mi ne bo naprej metal zasledovanja, tak nor pa menda ni nihče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Po mojem mnenju prehitra reakcija, torej. A če te je mislil prevarati, te po moje tudi bo, torej, priskrbi si varuško in dežurat. Če si seveda pripravljena na možnost, da te vara. Včeraj v enem filmu je mož pretepal ženo na živo in mrtvo. V GB vsak tretji dan umre ženska zaradi družinskega nasilja. Zakaj? Ker mislijo, da ne morejo živeti brez svojih mož, da jih edino oni ljubijo, da niso vredne, da jih nikoli več nihče ne bo ljubil,.... Odvetnik je tej ženski povedal, da je mož ne ljubi, da jo mrzi tako zelo, da je dovolj eno nerodno odpiranje jogurta ali kaj podobnega, da popeni, ker je ne more niti videt. Tako je to drage ženske, ki dopuščate, da vas moški varajo. Nič bolj vas mož ne ljubi kot tisti, ki pretepa. Sama sem bila med vami, si tajila, nikoli več.
|
|
|
|