|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedeljski utrinek obiska pri tašči :)))
25.4.2006 23:22:22   
Magi*
ja, saj si čist fejst punca, sam drugič rajši ne premikaj sama težkih klopi.

tašča-zmaj gor ali dol, poskrbi za to, da ti naslednič ne bo treba garati tam. pejt prej na manikuro, se ulišpaj in bodi fina, tako kot si ona to želi in ji reči, da takale pa res ne moreš pospravlat.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.4.2006 23:25:51   
Anonimen
Ja sej vem Radha. Čaki šele kaj bo, ko bo otroček na svetu! Sem že 100 x rekla, da ji bom postavila meje, pa jih ženska vsakič preskoči...

V glavnem: nič ne vzdigujem težkega-sploh. Tiste klopi sem rinila po terasi, nisem jih dvigovala. So pa res težke, tko da ni blo pametno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:28:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
25.4.2006 23:31:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

tašča-zmaj gor ali dol, poskrbi za to, da ti naslednič ne bo treba garati tam. pejt prej na manikuro, se ulišpaj in bodi fina, tako kot si ona to želi in ji reči, da takale pa res ne moreš pospravlat.user posted image

Ja ja Magica, sem že probala jst to. Sem se fino uštimala, ona me je vsa medena pohvalila kako sem lepa, nato pa hitro prinesla svojo trenerko in majico, da sem se preoblekla. user posted image
Sem rekla, zakaj pa to? Saj sem morala prit k vam lepo oblečena, zakaj se naj zdaj preoblačim? A ne bi bilo vseeno, če bi prišla v trenerki? Itak sem šla doma na dvorišču v avto in pri njej iz avta-noben me ni videl.
Ona pa da ne, da če pridem k njej moram bit LEPO OBLEČENA! Tko da... škoda besed. Bo res treba omejit obiske na minimum.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
26.4.2006 1:28:17   
Anonimen
Sramezljivka, berem in berem te tvoje poste (res, 2x sem šla skoz user posted image  )....hhhmmmmm.............................. Glej, tvoja taščica ni prav nič boga, ampak je presneto inteligentna ženska (tudi, če se zdi malo 'čudna'), ki zna čudovito manipulirati z ljudmi.  Ni prav, da določena dejstva prikrivaš pred možem, da kao 'ne bi delala prepirov v družini'. Zakaj se čutiš krivo za nekaj, za kar nisi niti pod razno kriva? Tukaj si pa ti copatka...seveda, mož je kolerik, kaj boš pa drugega, ko si ti itak flegmauser posted image  Wrong, baby. To je izgovor.  Mislim, da takšno podrejanje v končni fazi vodi v hudo nezadovoljstvo in v čustveni razdor s partnerjem.Vprašaj se, KAJ DEJANSKO SI ŽELIŠ TI ! NE PA, KAJ PAŠE DRUGIM ! Zakaj si se nališpala in uredila, ker ti je tašča rekla, da moraš k njej priti lepo oblečena?! Da bi ji ugodila, seveda. Da bi ji bila všečna.Vprašaj se, ali si to res ti in ali je 'urediti se za taščo' res tvoja velika želja IN ali bi to storila tudi, če ti tašča tega ne bi rekla.  Če vprašaš mene, mislim, da je tu odgovor 'ne'.Mislim, da si ena mehka dušica. Res. Ne v negativnem smislu, tako pač to situacijo dojemaš. Se pač vsem prilagodiš, da bi bilo vse ok in v najlepšem redu, pri tem pa enostavno ne opaziš izkoriščanja, egoizma drugih (tašče v tem primeru). Ali pa opaziš, pa si zaradi ljubega miru tiho...čeprav ti ni prav. TO NI PRAV. Ne bom zdaj tu moralizirala.Ne zdi se mi prav, da bi bila taka fajn punca, kot si (po postih sodeč) ti, vedno peto kolo in za vse sama.Pomisli malo nase, na otročka...res si zaslužiš lepše ravnanje...ampak zase se boš morala potegniti sama. POVZETEK:  saj ne gre za to, da ne bi smela pomagat tašči..v končni fazi, tudi če rineš okrog tisto vrtno pohištvo (odmislimo zdaj zdravstveno plat).....GRE ZA GRD TAŠČIN ODNOS DO TEBE zaradi katerega SI NE ZASLUŽI tvoje pomoči. Tukaj ni nobenega, 'ja, ampak če......' user posted image  Tako to je! De facto! Tolk z moje strani...same pozitivne misliuser posted image user posted image  Vse naj naj, pazi naseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.4.2006 7:53:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Zdej grem pa malo zašejkat, pa bo.

Vse mi je jasno.. samo tole ne... Kaj hudica pomeni "zašejkat"?! user posted image  Spat? user posted image

Si se pa kar fajn udomacila tam, da kar tko vse pospravljas..

Kadarkoli ste vabljeni k nam na obisk.. ne bo nic kislih frisov, ce bos skuhala.. pa tudi, ce ne bo ravno gala kosilo... pa sesalc te bo takoj na vhodu pocakal.. pa krpa in vedro in steleks tudi... mizo ti bom pa jaz pomagal odmaknit.. tko da nimas kaj skrbet..

A lahko kar jutri, ko je ravno praznik, da bomo imeli pol lepo cisto za prvi maj?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
26.4.2006 8:01:23   
Anonimen
Ti si tok smešna! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
26.4.2006 8:09:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

POVZETEK:  saj ne gre za to, da ne bi smela pomagat tašči..v končni fazi, tudi če rineš okrog tisto vrtno pohištvo (odmislimo zdaj zdravstveno plat).....GRE ZA GRD TAŠČIN ODNOS DO TEBE zaradi katerega SI NE ZASLUŽI tvoje pomoči.

Anonimna.. s tem bi se jaz naceloma strinjal, ce bi bilo tako, da bi sramezljivka zdaj bila prizadeta uzaljena, jezna.. in bi jokala in stokala tuki.. in ce bi slo za GRD SRAMEZLJIVKIN ODNOS DO TASCE..
Tko pa ima grd odnos tasca.. in ce s tem drugega ne ujezi.. ali prizadene.. potem za tistega drugega ni to problematicno.. in tudi ne moremo govoriti o podrejenosti.. ampak pac sramezljivkini svobodni volji ,da tako ravna..
Ce bi sramezljivka.. zdaj tuki besnela.. pol bi besnela.. samo zato, ker bi se zavedala, da tasca z njo manipulira.. Samo nemogoce je z nekom manipuliratm ce mu ne vzames moci, volje, ce ga s svojim dejanjem ne prizadenes.. ne spravis v jezo..

"Tasca si ne zasluzi njene pomoci..." Ni ravno stvar v tem ali si zasluzi ali si ne zasluzi.. to je pac narava sramezljivke.. Kadar nimas do nekoga zamere.. se ti ne zdi krivicno pomagat nekomu, ki tebi ne pomaga..

In vedno velja.. tole.. Kakor pri eni stvari tako pri vseh... torej kakor ravnas pri eni zadevi.. tako ravnas pri vseh.. in pri tem je seks najboljsi pokaztelj.. najbolj zgovoren.. ker gre dovolj globoko.. in kakrsen odnos ima recimo sramezljivka do seksa.. tak odnos ima do vseh drugih zadev.. in za moje pojme ima ODLICEN odnos.. do seksa.. torej ga ima do vsega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
26.4.2006 8:15:34   
tehnofil
da lahko prideva prej, 

Kje je bil tvoj dragi?

je kolerik ali ne,   on ve' kakšen odnos ima njegova mama do tebe in bi moral biti zraven in odbijat taščino teženje še predno pride do tebe. Praktično bi moral stati med vama, ves čas obiska. Da te kljub temu, da ve' kako je, pusti samo z njo, je pod kritiko. Morda je imel kaj nujnega, samo glede na odnos, ki ga imata s taščo bi moral biti stalno tampon cona - dokler tašča ne bi dojela. Ne da mu ti rečeš. Sam bi moral to videti in te začititi pred teženjem, žaljivkam, neumnostim in vsem ostalim.

Tako, da je za mene čudna njegova vloga - ker je sploh ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.4.2006 8:44:37   
LARIKA
Ja jaz vem,da ne bi prenašala takega obnašanja svoje tašče user posted image  a-a pri meni se tole sigurno ne bi dogajalo. Jaz bi ji rekla da če ji kaj ne paše naj pa kar sama pospravlja okoli svoje hiše,jaz pa bom po svojem domu. In potem se še hvali da kako je lepo pospravila user posted image ,.matr,...glupa tašča in lena ko ****s user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.4.2006 8:50:13   
srki
Sramežljivka, jaz sem ti pa prav fouš za tak karakter, ki ga imaš, da si vse lepo na hec obrnila, da kljub temu greš k tašči (no,saj verjetno zaradi nje same ne hodiš), skratka kapo dol. Jaz sploh ne vem, kako bi odreagirala.

Bom poskušala tudi jaz vse na hec obrnit, pa bo življenje sigurno veliko lepše in slajše, kot pa da se pustiš nervirat.

Ampak vseeno, kaj ti možek ni mogel pomagat? Če že ne drugega, vsaj klopi odmaknit ali pa vse namesto tebe nardituser posted image . Takih je verjetno malo, ki bi vse to nardili, jih je treba s povečevalnim steklom okrog iskat....

Ampak maš pa vedno take zgodbice, ki me nasmejejo in popestrijo dan. Še tako naprej!

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.4.2006 9:21:56   
Anonimen
Jutroooooooo! Kak lepo sonček je zuni, a ne? user posted image user posted image user posted image

Hja, kje smo končali? Aha...

• Anonimna- sem te hotla kar objet, ko sem te prebrala in se mal pocrkljat, ker maš v bistvu prav, sam po svoje je pa tko, da jaz sploh ne trpim, ker sem pač full fleksibilna oseba. A veš kok je to fajn?! Zdele mi lahko rečeš nekaj full grdega, 2 min bom užaljena, čez 5 min pa bom na vse pozabila in te imela tako rada kot prej. Matr sem kt kak pes user posted image user posted image user posted image user posted image
  • Tjazy- zašejkat pomeni nekaj takega: user posted image . Prižgem Tv in se malo zavrtim v smislu shake your body, move your body... štekaš? Full sprošča, probej še ti user posted image    Ja ja bimbo, ti mi kar naslov na z.s. pošlji pa priletim na metli. Pa dost Steleksa kupi, ker bom mela najbrž eno flašo premalo! Aja moj odnos do seksa je res full ekstravertiran user posted image  in jaz sem tut ja user posted image
  • Hothien- ti si tut!  Obe sve smešni kt dve kurji pašteti user posted image
  • Tehnofil- belive me, moj je mel v kraju kjer je prej živel nujne opravke in je prišel nazaj šele za čas kosila. Saj bi men čist pasal, da bi bil skoz zraven mene in pred mano držal ščit, sam po drugi strani, me pa tut ne more skoz za rokco držat. Pri hiši sem že več let (ne dobesedno), pa tut stara nisem 5 let, da bi me moral nenehno varovat pred njo. Bi pa lahko večkrat posegel v mes, če ve kako je, to ti dam pa prav.
  • Srki- joooj moj mož tok stvari namesto mene nardi, da me je že kar sram. Ravno danes zjutraj, ko za spremembo ni šel v službo, je že ob 7 zjutraj rogovilil po stanovanju z sesalcem, potem je vse pomil po tleh, zdaj že drgne teraso... Hothienco vpraši, pa ti bo povedala, da imam doma gospodinjo z jajci-čeprav je ne rabim, saj mam sama roke user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši!

Poglejte kak lep sonček je zuni! Grem zdej ven objet psa, ki me bo seveda vso poslinil in potegnit hlače dol mojemu možu. Bo tok smešen, ko se bo jezil! user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
26.4.2006 9:34:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Dobra si!user posted image Matr jaz v tem stanju še doma ne pospravlam, pa da bi pri kermu drugmu..halo???user posted image
Po eni strani te razumem, da ti je vse smešno, ampak men verjem, če bi tisti dan prišla domov, začela krvavet, šla v bolnico, kjer bi te postavili pred dejstvo, da si pač narobe ravnala, in da odslej ali boš ležala doma ali v bolnici, njim je vseeno, delat pač ne smeš. Pa tudi razburjat se ne smeš.
Ti povem v hipu bi bilo konec tudi tvojega smehljanja!
Pa kaj user posted image tvoji hormoni nič ne skačejo na dan? Jaz sem vse okoli sebe dala v "red" vsem se povedala svojeuser posted image Mal so čukast gleda, del familije je itak tok čuknen, da ni važn kaj jim rečeš, čez pol ure svoje gonijo naprej....men je pa tko pasaaaaaal mal se spucat in jim povedat kaj me že dolgoooo časa moriuser posted image
In pol k sme vse napizdla, sme dobila oznako, da sem občutljiva in to od osebe k joka za vsak drek.
Če bi bila pa res občutljiva, jokajoča, jamrajoča, da se mi ne bi smelo nič rečt, DEFINITVINO ne bi dobila oznake da sem občutljiva, pač pa kvečjemu da sem mali zmajuser posted image user posted image

Sramežljivka,  v tvoje dobro, POČIVAJ!

Lp

p upic@user posted image

Mi 4-je bomo najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
26.4.2006 9:38:49   
Anonimen

• Tjazy- zašejkat pomeni nekaj takega: user posted image . Prižgem Tv in se malo zavrtim v smislu shake your body, move your body... štekaš? Full sprošča, probej še ti user posted image    Ja ja bimbo, ti mi kar naslov na z.s. pošlji pa priletim na metli. Pa dost Steleksa kupi, ker bom mela najbrž eno flašo premalo! Aja moj odnos do seksa je res full ekstravertiran user posted image  in jaz sem tut ja user posted image  

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši!

Poglejte kak lep sonček je zuni! Grem zdej ven objet psa, ki me bo seveda vso poslinil in potegnit hlače dol mojemu možu. Bo tok smešen, ko se bo jezil! user posted image user posted image

A tako se torej SEJKA... Sej to sem pa ze veckrat probal.. samo da nisem vedel, da se šejkam.. user posted image
Ja.. verjetno bo res ena flaša steleksa premalo.. ce bos vse temeljito spucala.. Bom kar cel karton nabavil.. za zihr..

A pol je user posted image "kriv" da si noseca.. ker je mozu hlace dol potegnu.. in pol nisi mogla gledat, da tist pimpl tko nesrecno binglja tam.. in si ga mal ponucala?!
Naš user posted image ima tudi svoje hobbyje.. ko zagleda Flipa.. ga najprej flajsne od vrata do čela.. in pol je dober za neki ur..
Aja... pa pesjak bo tud treba spucat.. sej bos ne?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.4.2006 9:51:18   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image
Če bi napisala, da te je komandirala pri 'glancanju' tvoje hiše, bi še razumela... Da hodiš pa ti njej pucat, pa takšna težka dela, mislim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.4.2006 9:56:09   
viv_
Samo to... Ti pa že paše tako, sicer tega ne bi počela oz. sploh ne bi hodila k taki tašči na obisk.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.4.2006 10:03:58   
Anonimen
Srčki moji! Če sem to nedeljo čistila, to ne pomeni, da pri njej vedno čistim user posted image .
Tisto teraso, res spucam vsako leto splomladi, ne pucam pa vedno kadar pridem k njej. Pomagam če je kaj takega, ampak se ne pretegnem, verjemte. Pri njej sem kuhat prenehala že par let nazaj, ker zanjo ne znam niti kuhalnice pravilno držat v roki-pa sem ji rekla naj kuha sama, a ne? Ta vikend je bila "kuhalna" izjema.

Tjazy drekcev pekcev ne prenašam, tko da jih kar sam spuci  user posted image , razen če želiš videt kako harmonično zraven rigam user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
26.4.2006 10:06:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Samo to... Ti pa že paše tako, sicer tega ne bi počela oz. sploh ne bi hodila k taki tašči na obisk.

Genau tako Viv! Globoko v meni se skriva mazohist user posted image

Sicer sem pa tut jaz zagovornik tega reka. Ljudje živimo natanko tako kot si želimo. Če bi želeli živeti drugače, bi kaj naredili v tej smeri, če pa ne, nam očitno paše...

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
26.4.2006 10:54:52   
Annny
Pa ti si fenomen, ni kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.4.2006 11:16:02   
Anonimen

Tjazy drekcev pekcev ne prenašam, tko da jih kar sam spuci  user posted image , razen če želiš videt kako harmonično zraven rigam user posted image

Ejj lahko rigas kolikor zelis.. samo da bo pesjak spucan.. Pa sej ne bo tko veliko dela.. ker sem ga ravno vceraj neki pucal..

Dobis pa potem tudi nagrado.. tko da tolk hud kot je tasca pa le nisem.. user posted image  Pa se mimogrede lahko 13,5 mesecnika pazis zraven, da si malo prakse naberes..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
26.4.2006 11:22:03   
maja_
Sramežljivka, men si pa taka facauser posted image . A veš, da ko sem brala tvoje odgovore, sem pred seboj videla svojega moža, ki ima tud tak karakter. Z njim enostavno ne morš bit skregan več kot 2 min-takoj se prične pogovarjat. Razumem te in te predvsem občudujem, ne zdiš se mi nič boga, niti neumna, ker pač pospraviš...meni se zdiš v vsakem primeru zmagovalka. Bolje tako, kot da bi lepe dneve nosečnosti zapravljala za sekirancijo zato, ker bi bila ti skregana s taščo, pa tvoj z mamo... ipd.; Tudi, če več ne bi šli blizu k tašči bi se več sekirala. Sedaj, ko si tako močna, da se lahko vsemu nasmejišuser posted image  in uživaš, je to 100% najboljša rešitev.(to pa moraš vedet, da se ene prav rade prepirajo in za prepire izkoristijo vsako malenkost). Malo miganja in pucanja pa še nobeni (zdravi) nosečnici ni škodilo. Pomoč starejšim (pa četud so žleht) je pa dobro delo. In vsaj jaz se vedno zelo fajn počutim, če za koga naredim kaj dobrega. Ne glede na to ali si to zasluži ali ne. Skratka, ti morš bit kar fejst babna se men zdiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.4.2006 11:27:39   
Margareta
Uf, ko sem prebrala tale tvoj "prispevek", sem se sama sebi zazdela tako zatežena. user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.4.2006 11:32:32   
Anonimen
Na Maja zdej sem pa čist solzna! Če bi bla pes, bi te najbrš obliznila user posted image

Ti, sam takega možeka bi pa tut jaz mela, si lahko full srečna veš. Sej moj je krasen, sam je pa kolerik, to pa ni glih fajn. Če bi mi bil vsaj mičkeno podoben, bi na naši hiši streha v luft skakala, tako bi se režali user posted image user posted image

(odgovor članu maja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
26.4.2006 12:02:04   
maja_
Jaap, sem happy, dobr sem ga trofnila! Sam sem jaz mestimice mal kolerična, ampak moj to tako lepo obrne(me obrneuser posted image ) in je življenje lepo. Si pa dejnsko sama zavestno prizadevam, da bi bila tudi sama bolj nekolerična, včasih sprejemljiva, tolerantna... če že nismo vsi taki po naravi, se je treba pa trudit, ker nekaj je pa res definitivno:najhuje je živet  v prepirih s komerkoli. Če bi bila jaz s komerkoli na tem planetu skregana npr. tako, da se ne bi pogovarjala s to osebo ali bi se "postrani gledala", ne bi mogla spat. Če pa ti kdo kako user posted image okroglo prijavi in je žleht, ti pa si se sposoben nasmejat, lahk brez skrbi smrčiš. Zato se trudim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.4.2006 12:07:55   
srki
Ej, sramežljivka, res ti čestitam za tak karakter, pa tudi tvojemu možu, ki ti tako lepo pomaga. user posted image .

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?