Anonimen
|
Sramezljivka, berem in berem te tvoje poste (res, 2x sem šla skoz )....hhhmmmmm.............................. Glej, tvoja taščica ni prav nič boga, ampak je presneto inteligentna ženska (tudi, če se zdi malo 'čudna'), ki zna čudovito manipulirati z ljudmi. Ni prav, da določena dejstva prikrivaš pred možem, da kao 'ne bi delala prepirov v družini'. Zakaj se čutiš krivo za nekaj, za kar nisi niti pod razno kriva? Tukaj si pa ti copatka...seveda, mož je kolerik, kaj boš pa drugega, ko si ti itak flegma Wrong, baby. To je izgovor. Mislim, da takšno podrejanje v končni fazi vodi v hudo nezadovoljstvo in v čustveni razdor s partnerjem.Vprašaj se, KAJ DEJANSKO SI ŽELIŠ TI ! NE PA, KAJ PAŠE DRUGIM ! Zakaj si se nališpala in uredila, ker ti je tašča rekla, da moraš k njej priti lepo oblečena?! Da bi ji ugodila, seveda. Da bi ji bila všečna.Vprašaj se, ali si to res ti in ali je 'urediti se za taščo' res tvoja velika želja IN ali bi to storila tudi, če ti tašča tega ne bi rekla. Če vprašaš mene, mislim, da je tu odgovor 'ne'.Mislim, da si ena mehka dušica. Res. Ne v negativnem smislu, tako pač to situacijo dojemaš. Se pač vsem prilagodiš, da bi bilo vse ok in v najlepšem redu, pri tem pa enostavno ne opaziš izkoriščanja, egoizma drugih (tašče v tem primeru). Ali pa opaziš, pa si zaradi ljubega miru tiho...čeprav ti ni prav. TO NI PRAV. Ne bom zdaj tu moralizirala.Ne zdi se mi prav, da bi bila taka fajn punca, kot si (po postih sodeč) ti, vedno peto kolo in za vse sama.Pomisli malo nase, na otročka...res si zaslužiš lepše ravnanje...ampak zase se boš morala potegniti sama. POVZETEK: saj ne gre za to, da ne bi smela pomagat tašči..v končni fazi, tudi če rineš okrog tisto vrtno pohištvo (odmislimo zdaj zdravstveno plat).....GRE ZA GRD TAŠČIN ODNOS DO TEBE zaradi katerega SI NE ZASLUŽI tvoje pomoči. Tukaj ni nobenega, 'ja, ampak če......' Tako to je! De facto! Tolk z moje strani...same pozitivne misli Vse naj naj, pazi nase
|