|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nedeljski utrinek obiska pri tašči :)))
25.4.2006 20:17:25   
Anonimen
Sam tok da se mal skiham, nč druzga.
No poslušte:

Gremo v nedeljo zjutraj jaz, moj buši in možek  k tašči in tastu. Tašča je morala zjutraj še za par ur v službo in moj user posted image , je vljudno rekel, da lahko prideva prej, da bom jaz pripravila kosilo. Jupiiiiii! Itak nič ne naredim dobro in pri kosilu bodo zopet grimase user posted image ! Najprej sem se 20 min motovilila po kuhinji, da sem spravila ves nered v red, pol pa kar nisem upala prijeti za kuhalnico. Pristavila sem krompir, pričela z trebljenejem solate in že sem zaslišala dretje z vhodnih vrat. Prišla je, sem strokovno ugotovila in srce mi je rezbijalo kot za stavo. Tašča pridivja po stopnicah, reče par sočnih o moji trenerki, pričeski, o krompirju, ki se kuha in solati, ki jo trebim, nato pa me povpraša po bolečinah v križu. Malo se mi je zdelo čudno, kaj me to sprašuje in odgovorila sem ji, da bo že. No, pol pa pojdi na teraso in jo pometi, pa pomij, pa tu kjer imamo vrtno pohištvo malo pospravi. Ok sem rekla, itak to delam vsako leto in tudi danes sem imela namen. Pa grem ven, pometam teraso, ona pa ne oknu in javska: Kaj pa iščeš, kaj boš pa zdaj, kaj pa gledaš, kaj si rekla...????
Pod streho imajo tist tepih k zgleda kot travca. No iz tepiha sem odvlekla vrtno pohištvo na teraso in ji rekla naj mi da sesalec, da posesam tepih. Ona pa da ne, da bo posesala že jutri sama, pa da naj vzamem sirkovo metlo in po tavelkem pometem. Sem rekla al ornk nardim al pa nič, ker ona ne jutri ne kdaj drugič  ne bo nič sesala, ker se ji ne bo dalo. Sesalca mi ni pustila vzet, zato sem se lotila pometanja.  V mes je rekla, da mi bo dala vedro vode, pa da naj tja not pomočim metlo in ta tepih zdrgnem. Sem ji rekla pa kaj, je tako težko vzet sesalec iz omare al kaj???? Ona pa da se ji ne da. No pol sem pometla in ji rekla, za vedro vode, ona pa da naj kar pustim, da bo že jutri ona.  Mislim user posted image . Nato sem ji rekla naj mi da steleks, da ji pomijem mala okenca,  ki jih ima okrog tega prostora za vrtno pohištvo, pa je zopet rekla, da ne, da bo že jutri sama. Pa nič sem si rekla in pričela pospravljat vso svinjarijo, ki jo je imela naloženo na poličkah... Na koncu sem težke klopi in mizo zvlekla na svoje mesto, mizo pogrnila z prtom in nanjo dala vazo z tulipani. Noge so mi močno otekle, zato sem se vsedla na klop, ona pa pridivja ven z steleksom, vedrom vode in sesalcem!!!!!  Na tule maš steleks, pa mi pomij okna, tule maš vedro vode in staro cunjo pa obriši les po stenah, pa sesalec, da boš posesala. Najprej sem jo kako minuto nepremično gledala pol sem pa planila v smeh. Ona me čukasto pogleda in vpraša kaj mi je, jaz pa: **** pa znate ni kaj! Vzela sem steleks, krpo in vedro z vodo in ji rekla, da naj sesalec kar nazaj nese. Zagodla je, da jo zajebavam in šla noter, jaz pa sem se lotila pomivanja okenj, ki bdw segajo vse do tal, tako da sem morala zopet umikat klopi. Saj drugače ne bi šla, sam sem bila raje zunaj, kot pa z njo v kuhinji. Pol se je kake pol ure drla na svojega moža, kak kreten je, pa da je butelj, norc, pa ne vem kaj še vse, jaz pa sem veselo drgnila vse kar mi je prišlo pod roke.
Pri kosilu se je ponosno obrnila k sinu (mojemu možu) in tastu in ju vprašala, če je lepo počistila teraso.
Tast jo je pogledal z belimi očmi, moj mož je vneto prikimal, jaz pa sem rekla, da se je res zelo potrudila user posted image .

Res ji manjka par kolesc tejle moji tašči!

No pa sem se skihala. Sem malo živčna, pa me take stvari ujezijo, drugače pa itak vem, da obstajajo na svetu še veliko hujše stvari in da se za takele bedarije ne splača sekirat.

Zdej grem pa malo zašejkat, pa bo.

Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nedeljski utrinek obiska pri tašči :)))
25.4.2006 20:25:23   
anitaz
Čaki....zakaj za hudiča pa si ji šla sploh pospravlat?? Ker se ti je dalo al kaj? Jest bi ji ob prvi njeni besedi vse pustila in šla lepo domov. user posted image  Se niti sekunde ne bi ubadala več z njo.

(Upam,da živite ločeno).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2006 20:31:03   
Mariposa
Tudi mene zanima zakaj si ji sploh šla zglancat hišouser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2006 20:31:42   
total
Pa ti nisi normalna,kaj naj drugega rečem,upam da veš kaj mislim............

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2006 20:32:19   
Anonimen
Ja ker je to 100x boljš kt pa bit z njo v kuhinji, a ne? Ji grem raje fasado pobarvat, kt pa poslušat, kaka nosečnica sem, da nisem lepo oblečena, pa da moram k njej priti v lepih novih nosečniških oblačilih....

Ne midva živiva v drugem kraju, če pa bi živela z njo, bi to trajalo samo kak teden, ker pol bi me pa v polje odpeljali user posted image !

Če bi šla, pol bi moj mož zvedel kaj je blo, to pa nočem, ker pol pa rata ur nebes user posted image . Ne moj tok znori nad njo, da si raje ne predstavljajte, ampak ker itak nič ne zaleže, se raje ognem takim scenam.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 20:34:06   
Marogica
user posted image user posted image user posted image , luškana zgodbica, prava komedija, še dobro, da nisi preveč resno vzela, ene RR-jevke bi se na smrt srkegale s svojo taščo.
Čestitke za tvoje živce

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2006 20:38:50   
ona
Ja,imaš pa dobre živce,ni kaj!!user posted image
Jaz bi popenila ob prvi njeni neprimerni besedi!
Še dobro,da jaz nimam taščeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2006 20:40:47   
cmokec
Oj, kolk si bla pridna. Ti čisto verjamem, da raje delaš, kot pa, da jo poslušaš. Mene je najbolj zbodlo v oči, da si večkrat sama prestavljala težke klopi. Tega pa ne več delat, tudi za ljubi mir pred taščo ne. Lahko škoduješ sebi in otročku.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2006 20:41:44   
mamči
Nslednjič se raje zlekni na frišno urejeno teraso in počivaj. Ona pa naj kvaka po svoje user posted image .

Res neugodna tašča, še dobro da znaš brzdat svoje živce in jezik. sama sem se tudi že utrdila in si vedno ko je napeto v mislih govorim :....in življenje teče dalje, svet se vrti naprej...
Ker bože nedaj, da se takrat življenje ustavi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 20:49:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2006 20:53:10   
KODA
Imaš pa res dobre živce.
Pa sem nekoč mislila,da samo moja nagaja??user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2006 21:04:21   
Annny
Jaz sem bila pa ob tem, kar si napisala, Sramezljivka, prav šokirana.Ne samo, da je takšno obnašanje tašče egoistično, hudobno in nesramno, zate je to ponižujoče res do podna..in nevarno tudi v končni fazi. Kaj res ne vidiš?? Tašča te ne bo nikoli niti za pikico bolj cenila, tudi če ji boš vsak dan do njene smrti hodila glancat hišo. Ne, saj sploh ne morem verjet...čisto sem paf, da je kaj takega možno user posted image user posted image user posted image  Mislim, da se boš morala vzeti v roke, dvigniti svojo samozavest in se POSTAVITI ZASE. Če bi bila jaz na tvojem mestu, me v tej ludi kuči ne vidijo nikoli več, zlasti pa ne z otročkom. Lp  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2006 21:07:04   
Annny
Naslednjič,ko pridete na obisk,daj noge na mizo in ji reči,če bo kaj postrežbe ali kaj?!Me prav zanima,kako bi reagirala!
 user posted image user posted image user posted image  To bi pa RES rada videla!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2006 21:16:06   
golob
Jaz imam pa v bistvu 3 vprašanja:
1. Zakaj se tako malo ceniš?
2. Zakaj sploh hodiš k njej?
3.Kje pa je bil ves ta čas tvoj mož?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2006 21:19:31   
Maleal
Joj te tašče!Te pa še naj kdo ne reče da ne drži tisti vic o njih-KAJ IMATA SKUPNEGA TAŠČA IN PEČENKA?Obe sta najboljši mrzli.user posted image user posted image  .Sramežljivka ti si pa res faca da se ukvarjaš z njenim podjebavanjem v takem stanju.Kapo dol.Kolk pa si user posted image ?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.4.2006 21:20:36   
Annny
Joj, še to moram napisat... Pri nas v bližnji in daljni žlahti (po obeh straneh) je v navadi, da če nekdo pride na obisk / ali če mi pridemo na obisk, da drug drugega lepo postrežemo, poklepetamo. Nikoli drug drugemu ne hodimo pospravljat po bajti! Kvečjemu iz spoštovanja do obiskov, ko se najavijo, mi lepo pospravimo.. No, tako je pri nas in to se mi zdi nekaj normalnega. No, saj si pomagamo v tem smislu, da - npr. če pridemo k sorodnikom na kosilo - npr. pomagam oprati solato, narediti pogrinjke, z veseljem pomagam pospraviti po kosilu in podobno.Ampak, da prideš k nekomu na obisk in potem ta pričakuje od tebe, da mu boš delal generalko???user posted image user posted image   

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2006 21:27:35   
bena
Tvoja tašča je definitivno totalno čez les. Jaz s svojo nisem ravno na isti valovni dolžini, pa me je med nosečnostjo totalno ujčkala. Pa tudi prvi mesec po porodu je kuhala kosilo za naju in ko moj ni uspel iti k njej po kosilo, sta mi ga s tastom pripeljala (živimo cca. 11 km narazen). Pa tudi sedaj smo čez vikend vsaj en dan pri njej na kosilu in nama vse sama postreže. Jaz ne rabim niti s prstom mignit.

Sicer pa tudi tvoj ni ravno preveč zaščitniški do tebe, da pusti, da te njegova mama nosečo tako maltretira. Jaz bi najprej njo nekam poslala, potem pa še njega. Če že ti ne želiš iti v konflikt z njo, bi se vsaj on lahko postavil na tvojo stran, in tej zmajevki povedal, kar ji gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2006 21:36:21   
CatJa
Sramežljivka, reci, da se hecaš. A ne da se? Tista zgodba o babičini potici mi je bila velik bolj všeč, tole pa user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2006 21:54:25   
dulcinea
In ti to noseča? Tiste klopi pa to?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2006 22:05:04   
NRMM
Sramežljivka nooo pa ne moreš tako, kljub temu, da jo ''rajši nosiš kot poslušaš'' taščo mislim.

Da meni tole tašča začne, kot je tebi, mi bi film kar v trenutku počil in pobrala bi šila in kopita, pa še nosečka si, madonca punca pazi nase!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2006 22:22:22   
Magi*
tvoja tašča je žleht, ti in tvoj mož sta pa neodgovorna. tvoj tast je pa zgleda copata.

kot pravi Annny, ni ravno v navadi, da pridemo na obisk in delamo generalko. še posebej ne v nosečnosti, pa četudi si zdrava kot dren.

zdaj šele vidim, kako fajn taščo imam jaz.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2006 22:41:56   
dix
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Oprosti, ampak, a je nosečnost mogoče bolezen? NI.
Jaz sem v 6 mesecu z lopato šoder kopala in ga metala v okvir za temelje za garažo in to debelo uro. In kaka je bila posledica? Da sem se končno dobro spucala (posra...a).

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2006 23:11:44   
Anonimen
Joooj babe žabe, sej sem samo pojamrala!

Ne da se mi zdej vsaki odgovarjat, rekla bom samo to:

Nismo vse istega karakterja. Jaz sem izrazit sangvinik-flegmatik, kar pomeni, da kakšnega burnega postavljanja zase in dretja, pri meni ne boste doživeli. Konfliktom se raje izognem na dolgoooo in širokoooo.
Vedno je v moji glavi misel, da zadevo obrnem na hec in da sem kot oseba boljša od tistega, ki mi želi škodovati, me prizadeti... če mu vrnem milo za drago, se postavim, na njegovo raven-to pa ni v moji naravi.
Da se zato ne cenim? No, nisem še razmišljala o tem na tak način. Vsekakor sem prepričana, da sem več vredna kot nekdo, ki je sposoben tako ravnati z ljudmi okrog sebe.
Moj mož se vedno postavi zame, a ker je hud kolerik, mu raje prikrijem taščine izpade, ker je potem še huje.
Potem sta en mesec skregana, glavni krivec, da nima stikov z svojim sinom sem pa seveda jaz. In zopet smo pri mojem karakterju, ki ne želi delati razdora med materjo in sinom. Takšna pač sem, nismo vsi krepkega značaja. Potemtakem, bi se lahko samo drla, na vse ljudi okrog sebe. Raje se nasmehnem in pripomnem kakšno krepko na njihov račun. Tudi v smehu je resnica user posted image .
Aja moj tast je copata-kdo pa ne bi bil ob taki ženski user posted image ? Kakšnega hudega deca že ne bi imela ob sebi, ker bi bil v roku dveh dni eden od niju 100 m pod zemljo!

Še to, definitivno pa se prelevim v levinjo, če hoče kdo škodovati mojemu psu, če pa bo kdo samo pokazal kriv prst mojemu bebiju, bom začela bruhat ogenj!!! user posted image user posted image user posted image  

Človek mal pojamra, pol se mora pa takole zagovarjat! Mam pač visok tolerančni prag - jupiii zame.

p.s. Moja tašča je boga. A ni boga??? Men se po svoje full smili, samo pomisite kako malo moraš met možganov v glavi, da take klanfe serješ! In pol se naj na tako revico jezim, pa dajte no, mejte mal sočutja user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
25.4.2006 23:15:59   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: dix

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Oprosti, ampak, a je nosečnost mogoče bolezen? NI.
Jaz sem v 6 mesecu z lopato šoder kopala in ga metala v okvir za temelje za garažo in to debelo uro. In kaka je bila posledica? Da sem se končno dobro spucala (posra...a).

nosečnost ni bolezen, je pa takrat telo v drugačnem stanju. vezi so zrahljane, večja je obremenitev hrbtenice, sklepov, srčno-žilnega sistema... najmanj kar si lahko narediš je to, da z nepravilnim obremenjevanjem sklepov in vezi pustiš na svojem telesu trajne mikropoškodbe, ki te morda ne motijo in jih ne čutiš sedaj, te pa lahko presenetijo kasneje. lahko pa narediš še veliko več škode sebi in otročku. ampak, čemu bi si belili glavo s takimi detalji, saj nosečnost ni bolezen.

jaz imam pač rajši preventivo kot kurativo. in nosečnica lahko dela skoraj vse, ni pa ji treba. kopanje temeljev najbrž ne sodi ravno v nabor del, ki jih nosečnicam priporočajo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:19:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?