knjigozerc -> RE: Kaj berete? (21.7.2007 19:06:05)
|
ojla! Tukej na forumu sem prvic, verjetno v zelji, da mi kdo svetuje kaksno dobro knjigo. Verjetno sem iz nase knjiznice ze vse dobre prebrala, saj sem zacela nekatere knjige brati se enkrat. Pred kratkim sem prebrala knjigi avtorice Kathleen E. Woodiwiss - Zimska vrtnica in Plamen in cvet. Knjigi sta res fantasticni in kdor jih se ni prebral, naj se jih le loti. Prav skoda je, da v slovenscino ni prevedeno vsaj se kaksno delo, saj je avtorica napisala vsaj se 8 romanov. Bila sem v knjiznici in povprasala o tem, pa so mi knjiznicarke odgovorile, da ce bi prisla pobuda iz nase strani, t.j. strani bralcev, bi se mogoce zalozniki se kaj podvizali. Vsake toliko casa namrec pridejo v posamezne knjiznice in jih vprasajo za nasvet. In ce bi bilo v razlicnih knjiznicah vec pobud, da bi prevedli dela te avtorice, bi mogoce imeli kaj uspeha. Verjetno tisti, ki ste ze brali ti dve deli veste, zakaj bi bilo dobro, ce bi lahko brali se katero nejno delo, zato mogoce ne bi bilo slabo, ce bi se še kdo poleg mene odlocil in odsel v kljiznico, pa malo namignil, kaj bi bilo v bodoce res dobro zaslediti v knjiznicah. Za sedaj pa mi mogoce lahko kdo svetuje, ce obstaja kaksna knjiga v podobnem stilu - sem izjemen romantik, pa tudi kriminalke imam rada. Hvala in lep pozdrav
|
|
|
|