honey -> RE: Kaj berete? (11.5.2007 14:18:01)
|
Eros, vidim, da imava isti okus. Saj vem, da sem grozna mama, ampak sem sinetu dala kar celo skledo čokoladnih napolitank, da sem imela mir, da sem lahko Angele in Demone prebrala do konca, ker mi je manjkalo samo kakšnih 50 strani še. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer mi je bilo potem rahlo žal, ampak, se je splačalo. Drugače sem pa tudi jaz že prebrala Puščavsko rožo in zarjo, zelo se mi je pa vtisnila v spomin tudi knjiga, ki jo je napisala neka sorodnica Osame bin Ladna, mislim, da je bila svakinja ali nekaj takega. Točnega naslova ne vem več, imam pa knjigo doma, če bi katera želela naslov. Opisuje pa resnično življenje njihovih žensk, kako so zatirane in brez vsakih pravic. Ja, pa Gejša mi je bila tudi zelo všeč. Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo... pa me še čaka, ampak mislim, da se moram kar malo psihično pripravit, da jo lahko začnem brat. Drugače imam pa rajši kakšne kriminalke, pa romantične romane (A. Quick, Nora Roberts ipd.)
|
|
|
|