Freya88 -> RE: Kaj berete? (6.12.2010 8:52:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Sedaj pa bom zacela brati knjigo Evangelij po Satanu (Graham Patric) - na zadnji strani knjige govori o nekem demonu, ki se spravlja na redovnice... hmmm...:) Koncno mi jo je uspelo prebrat;) Morm rect da je super knjiga... sama sem ateistka, pa me taksne stvari vseeno presenetijo:) Vsekakor je knjiga fikcija, in ce bi to knjigo ufilmili (??), bi bila lahko v skrajsani verziji preprosto grozljivka:) Opisuje mucenja redovnic, puscavnic... opise kako jih neka sila pribije na kriz... kako se vsi bojije tega evangelija, v katerem naj bi bila zapisana resnica, ki se jo krcanska vera tako boji:) ce primerjamo z jingom in jangom naj bi bila na svetu vsaki stvari se njeno nasprotje, in ce je bog nekaj dobrega, torej naj bi obstajal tudi satan... dokazi o tem in drugem... ahh, da ne povem prevec... v glavnem super knjiga (vcasih ce sem jo brala, ko sem bila sama doma in je bila zelo tisina, sem jo raje nehala brat...) Zdj pa z mojim skupaj zacenjava brat Cefurji raus!, glede na to da o tem ze pticki civkajo... in ocitno sem med zadnjimi ki jih ta knjiga ne pritegne prevec... ampak bo ocitno treba:D heh
|
|
|
|