Freya88 -> RE: Kaj berete? (14.11.2010 17:32:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Freya, o čem pa govori tale knjiga, ima tak "matematičen" naslov, da me kar zmrazi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . No, jaz sem se vrgla na knjig "Pride ženska k zdravniku" in se v ponedeljek definitivno naročim na mamografijo, moram pref poklicat svojga giniča. Mah, knjiga govori dve zgodbi... o enem fantu in enem dekletu, ki sta predstavljena kot prastevilo (definicija prastevila govori o tem, da je stevilo deljivo samo s sabo in 1)...! Kakorkoli, ta fant je imel dvojcico, ki je bila zaostala in zaradi katere so ga vsi zafrkavali, potem pa so ju nekega dne povabili na roj. dan in je ta fant sestro pustil v parku, sam pa odsel na zabavo... takrat je sestro videl zadnic... izginila je brez sledu. Tisto dekle pa se je poskodovalo pri smucanju, ko je v megli padla v neko kotanjo in ima se danes vidne grde brazgotine po trebuhu. Zgodba potem govori o tem, kako sta se ta dva solala, da nista imela prijateljev, partnerjev... fant se je izzivljal nad sabo tako da si je rezal roke, punca pa je bila nesamozavestna in zeljna prijateljic. Bla bla bla.... v glavnem nima nic z matematiko, napisal pa jo je nek italijanski mladenic in za to dobil nevem kaksne nagrade...! Za brat ni slaba... ti da malce mislit o tem, da nikoli ne ves kaj kaksen clovek skriva v srcu... ni pa izpolnila mojih pricakovanj... Berem pa sedaj knjigo Božji vohun (J. Gomez- Jurando)... sem na strani 55, tako da lahko zaenkrat komentiram samo... ocitno bo zanimivo:D
|
|
|
|