Lusa
|
Lana-ne pri nas več ni kostanjev ,jaz pa sem se prav nažirala z njimi,smo si skoraj vsak dan pekli(ok.20x)ja pravi kostanjevi gurmani smo.Luša jih ima tud tako rada ,letos prvič ,da jih je tolko pojedla.Meni samo letos ravno ne paše zima(čeprav pride bejbika na svet in komaj čakam januar) in tud jaz si ne predstavljam kako bom s tem trebuhom hodila po "svetu" .Katero bundo si bom oblekla ,kaj si bom oblekla ,ko bom lušo peljala v vrtec ,zdaj še gre ,daš tri puloverje gor ,kaj pa potem?Eno imam samo je že tak nekako razvlečena ,pa naj me gledajo ,glavno ,da sem jaz srečka nosečka .Lana ,greš kaj v mb?V četrtek bom v mb in bi se lahko dobile na kakšnem soku. Kodrana-veš ,pri meni ne mine dneva ,da se ne bi bala za mojo Dašo.Žal imamo takšne in drugačne preteklosti ,ko mirna vseeno ne boš v nosečnosti.Če se dobro počutiš ,probaj kaj delat kar te zanima.Jaz v tej nosečnosti kar precej izdelujem slike iz peska in tisti čas kar pozabim na mojo pikico.Za kostanje pa se takoj priporočam ,samo se mi zdi ,da si predlaeč Andreja-ne vem kaj je s temi kolki ,nikoli me niso pri nobeni tako boleli ,pa ko pomislim ,da še imam točno tri mesece pred seboj moj bog.Kako prav si napisala Milamay-kot ,da bi sebe poslušala. Milamay-bo prišel čas ,ko boš spet začutila ,da si pripravljena ;ker ta želja po otroku je nepopisna ,čeprav zdaj to v sebi nekje globoko zatiraš.Da ti jaz povem ,kako je bilo sedaj s četrto nosečnostjo.Ko je prišel mesec april ,sva pač kot ponavadi parkrat na mesec in 1x ,ko sem že itak bila 17dni od menstruacije me moj vmes vpraša ,če lahko ...saj se ve kaj.Jaz sem bila precej negotova ,sem pa bila 100%,da sem že itak prepozna za oploditev in glej ga zlomka v meni je že 26tednov naša mala Daša.Ko sem nardila test ti ne znam opisat kakšno veselje je bilo ,ampak kratko ,ker spet mi je vsa preteklost prišla pred oči.Ampak sem si rekla ,borila se bom za tega otroka in ne dam ga vstran. Kakšno reagiranje je bilo?Moji mami sem morala rečt že v 6tednu ,ker me je ginekolog poslal na bolniško in ker delam tudi na dve izmeni ,bi mama takoj vedla.Njena prva reakcija je bila:Zdaj ,ko je Luša že tako velika ,sta se spet odločila?Vem ,da je to povedala zaradi strahu pred ponovno izgubu.Potem sem ji rekla ,da ne sme nobenemu povedati ,tako ,da sem očimu in bratu povedala komaj v 14tednu.Brat je samo dejal ,da kako spet upam iti skozi to.Je pa njega bilo bolj strah kot mene ,saj ,ko je že Ajša umrla je v službi opadel v nezavest in potem se še sam pripeljal jo gledat v bolnico.Imel jo je grozno rad.Najbolj si je pa sedaj oddahnil po amniocintezi in je vedno rekel ,Nataša vseeno kaj boste imeli ,samo zdrav otrok naj bo tokrat ,ker ne bom spet prenesel ,da trpiš .Ostala žlahta ,pa da ti povem ,da sploh ne morejo verjeti ,da sem se spet odločila kljub takšnim preizkušnjam in ti povem ,to mi še daje večjo moč.Najina želja je še tretjega otrokca imet in kaj vse bodo potem govorili-BRIGA ME! Sonchek-si nardila kakšno dobro juhico iz gobic?Kako mam rada te domače juhein sveže gobice Krtex-lepo si napisala Milamay Tinaaja-tvojo brino pa tako rada pogledam in te njene zapeljive očke ,to še boste meli probleme ,boste potrebovali enga psa pri hiši
|