Lusa
|
Milamay-sem vesela zate ,da otroček ni imel kromosomske napake.Tudi jaz sem bila strašno vesela ,ko sem dobila izvid od mojega fantka ,da bi kromosomsko bilo z njim vse vredu in vidiš ,nisem obupala ,še bolj me je gnalo k ponovni nosečnosti.Tudi ti ne boš ,vem ,da ne boš in tudi vem ,da ne bo dolgo ,ko boš nam povedala ,zaupala to lepo novico. Krtex-tudi jaz sem zelo rada smučala ,po Lušinem rojstvu ,pa sem opustila ,ker enostavno so mi karte predrage ,mi v Pomurju pa imamo tako nizke plače ,da če bi se hotli ,da se vi gremo smučat ,me pride tretjino plače ,to pa ni kar tako ob stroških(kupljeni hiši) ,ki jih imamo.Se pa z Lušo učive smučat kart poleg naše hiše ,imamo en dolg položen hrib.Hočem ,da Luša in Daša znata smučat ,ker vem ,da bo prišel čas ,ko si bomo lahko to vse skupaj privoščili.ma sem zdaj zabluzla! Sonchek-si pa pridna ,veš tud jaz grem zelo hitro spat ,ker sem total izmozgana ,čeprav je moja 4letnica zelo pridna ,ampak je tako komunikativna,zgovorna ,da me zvečer okoli 20 ure vrže ,ker mama nima več energije . kodrana-glede znakov ;pri vsaki punci so različni ,jaz npr. nisem imela čisto nobenih znakov ,sedaj pa že ja ko je trebušček zrasel in sem tako okorna ,kot pravi lana.Drugač pa bi ti svetovala ,da bi si kupila angelsound ,boš zelo pomirjena.Ko boš v skrbeh ,boš poslušala srček in boš videla kakšna odrešitev ti je ta naprava. Andreja-imaš že res zelo velik trebuh.Sta pa z Lano en mesec pred mano-me prehitevata oz. vjini možeki so me prehiteli Moje stanje je pa zaenkrat ok ,Upam ,da se Daša v mojem trebuščku tud vredu počuti ,edino ,kaj me muči so ti kolki ,ponoči me tako grozno bolijo.Pa bom že potrpela do januarja ,to je še najmanj od vsega ,kaj smo doživele. Drugače sem pa tudi jaz imela aktiven vikend ,sem v soboto v taščinem bifeju cel dan nov prostor pobarvala in porisala ,tako ,da sem v soboto ,še komaj se v posteljo spravla ,včeraj pa dopoldansko čiščenje hiše ,pa očimov rojstni dan in peka kostanjev -zadnja runda ,jih mam tako rada ,da bi jih vso leto jedla. Tako ,pa sem se končno tudi jaz razpisala! lp
|