Milamay
|
Katina- sonchek ti je res lepo napisala. Nič ne moreš storiti sama, vse bo storilo tvoje telo. Če se je dobro vgnezdilo, potem bo vse v redu, če pa bi te pikica zapustila (bog ne daj), pa potem zagotovo nekaj ni bilo v redu. Poskušaj razmišljati čim bolj pozitivno. Vse bo OK, boš videla. Sonchek - ti čudni izcedki?! Ja, v prvi nosečnosti sem jih jaz tudi imela, pa je bilo vse super in doma mi zdaj dela družbo naš mali korenjak, ki bo mimogrede že skoraj star 3 leta?!!! Kako čas beži. V 2. nbosečnsoti nisem imela nobenega izcedka, pa kot veš, se ni dobro izšlo. Tako ti zdaj le pridno počivaj oz. delaj tako kot ti rečejo. Po mojem bo vse OK. Kako vem, da se ta grozna nakazuje? Včeraj preden sem šla spat, sem šla še na WC in ko sem se obrisala, je bil krvav izcedek. Mislila sem, da je to to in sem si vstavila vložek. No, zjutraj še nisem nič krvavela in tudi zdaj še ne krvavim. Izcedek ni nič krvavo obarvan ... Skratka, nimam pojma kaj se dogaja. Zdaj je še res nisem pričakovala, ker jo imam ponavadi tam nekje okrog 30. dneva, danes pa je komaj 27. dan. Mislim pa, da se že nekaj pripravlja, saj me spodaj špika ... Eh, saj bo že. Se tolažim, da če ne bo šlo naravno, pa bo nama že medicina pomagala, samo na to bom morala čakati še zeeelllooooo dolgo. Še vedno ne razumem naše države, da ne storijo nekaj v tej smeri, da bi se ti postopki umetne oploditve hitreje odvijali. Glavno je, da jamrajo, da smo na zadnjem mestu v Evropi kar se rodnosti tiče. Da bi pa kdo kaj ukrenil, eh, to pa ne. Zdaj sem se spet razpisala. Očitno ne znam nič na kratko povedati. Fajn se imejte!
|