|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
28.3.2007 15:59:10   
Larisa69
Lana držim pesti za jutri in upama,da ne bo bolelo
Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
28.3.2007 17:32:33   
andreja2000
Lana38 tudi jaz ti držim pesti za jutri
milamay ja,aprila imam ta pregled in ti vsekakor sporočim kako bo  to potekalo.
Veš tudi jaz imam že kar nekaj let bolečine v križu,ki se mi občasno spustijo v noge.Bolečine so res hude in sem opazila da so izrazitejše v času O in pred user posted image ,vendar še nisem obiskala zdravnika,ker ne upam na slikanje,saj vedno mislim,kaj pa če sem user posted image .Tako se te težave in bolečine vlečjo že od UPN in so vedno močnejše.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Larisa69)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
28.3.2007 17:43:42   
lana38
andreja2000, kaj pa če te tvoje bolečine povzroča, kaka "svinjarija", ki je ostala po UPN. To se vseeno malo dolgo vleče. A si kaj omenila G?
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
28.3.2007 17:49:44   
andreja2000
        Lana38    Bolečine v nogah imam že skoraj 10 let,vendar prej niso bile tako pogoste in močne.Ko so mi odstranili cisto sem vprašala,če je možno,da so me noge bolele od ciste,pa je rekla,da tudi možno.No,potem pa so me noge vseeno dalje bolele in iz meseca v mesec je slabše,vsekakor pa bom aprila to Gavričevi omenila.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
28.3.2007 18:36:44   
lana38
Jaz sem mislila bolj na tiste bolečine, ki jih imaš v križu. Tiste bi lahko izvirale iz rodil.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3855
28.3.2007 21:31:14   
aurora28
Punce hvala vam za želje po user posted image , upam, da bova z mojim možekom po naslednji user posted image zagledala magični user posted image . Lana držim pesti zate. Vse bo v redu. Sonchek ti pa zdaj le uživaj in čuvaj na svojo pikico user posted image .

Brina je pa pravi cukrček user posted image , meni osebno je še najlepša slikica ˝kremžica˝ pa tako je frajersko oblečena. Joj komaj čakam, da bomo kmalu lahko še ostale gledale svoje fotografije od naših pikic v albumu. A ne bo super user posted image

Vse user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 28.3.2007 21:35:44 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.3.2007 8:40:10   
sonchek
Dobro jutro...
Lana38....danes smo s tabo in držimo pesti da ne bo hudo....
user posted image ....Drži se!!!!!

lep dan vsem ostalim....in čim več smeha!!!!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.3.2007 10:04:15   
andreja2000
Lana38,tudi jaz sem v mislih s tabo in upam,da te ne bo preveč bolelo!
            A bolečine v križu si mislila,ja te pa imam že zelo,zelo dolgo,a niso tako grozno močne kot v nogah.Ja,kaj vem,ko sem imela probleme z cistami me je križ bolel,ko jih nisem imela,prav tako-res ne vem,a prav lahko bi bilo tudi kaj na ginekološki osnovi.

Vsem ostalim puncam pa pošiljam sončen pozdrav in veliko pozitivnih misli!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
29.3.2007 11:03:07   
tinaaja
Lana, samo se malo pa bo mimo.. drzi seuser posted image

Ja, Aurora,komaj cakam, da vam vsem rata in da vidimo, kaksne male zakladke boste imele user posted image
Pri nas je pestro, malo pomanjkanja spanja,ampak en sam pogled nanjo in njene grimase odzenejo utrujenost. Zdaj ravno pancka,tko da imam par minut zase.

Grem zdaj malo pospravit, doker ne bo spet ziza time user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3859
29.3.2007 11:07:14   
koala
lana, zdaj že sigurno počivaš po posegu, upam, da ni bilo hudo.

tinaaja tvoja princeska pa je res pravi srček, naj bodo noči čimbolj mirne in princeska zdrava

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.3.2007 19:16:07   
lana38
Dober večer!
Hvala za podporo. Zdaj sem že doma. Poseg je bil ob 7.30 ido 7.45. Nič kaj priejten, ampak bolelo pa ni hudo. Ob 8h sem bila že v sobi in počivala. Rekel pa mi je G, da bom morala na odstenitev v LJ. Čez 10 dni imam kontrolo pri njem in se bova vse zmenila. On me bo tudi naročil, tako da bo morda kaj prej, da ne bom tako dolgo čakala. Upam, da je kaj na tem.user posted image  To so samo moje misli. Ni mi on rekel, da potem ne bom tako dolgo čakala. Morda ima kakšne veze tam. Kdo ve...
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.3.2007 19:37:45   
sonchek
user posted image user posted image user posted image
Lana38...bravo, da si to tako lepo prestala...in kaj je ugotovil?
kej novega, ali stara diagnoza še vedno drži...?
l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.3.2007 19:56:57   
Sulfinija
Lana 38,super da je poseg za tabo.In kaj so ugotovili'Držim ti seveda pesti za naprej.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.3.2007 8:25:29   
lana38
Ugotovil je, da drži, da imam vse polno zarastlin v maternici. Verjetno jih je preveč, da mi jih ne bodo tu odstranili. Pa mislim, da ni toliko takih primerov pri nas in nimajo toliko izkušenj s tem. Rekel mi je, da ni nič takega, kar se ne bi dalo odstraniti, amapk moram vseeno v LJ, da to tam naredijo. Pa zdaj sem se že sprijaznila s to LJ. Kaj pa čem, pravzaprav... Važno, da gre ta stvar ven, sploh če je to ovira na moji poti do zdravega user posted image . V ponedeljek, ko mi je začel govoriti o LJ pa sem bila kar šokirana. Sploh nisem mogla prav spati. Še vedno me nek grozen občutek navdaja ob misli na LJ. Tam so se mi pač zgodile najbolj grozne stvari v življenju in to imam nekje v podzavesti.

sonchek imam še vprašanje zate. Kje se opravlja ta operativna HYSC? A na stari GK? Kam se gre pa na sprejem? To vse bi pač rada vedela, da me ne bodo pošiljali od vrat do vrat. Saj vem, da ne grem že jutri. Pa nič ne škodi, če bom prej vedela, a ne.user posted image  Pravzaprav je to morda še zelo daleč, ko bom šla. Želim in upam pa, da bi bilo čimprej, da bi se do poletja že vsega rešila.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.3.2007 8:43:15   
aurora28
Lana38 čestitke, da je poseg za tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image Ko ti bodo pa še zarastline iz maternice odstranili, bo pa še tolk boljš, ker boš kar takoj zanosila (to ti iskreno iz srca želim) . Čim prej tem boljš. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.3.2007 8:48:30   
Milamay
Lana - fajn, da je vsaj nekaj za tabo. Zdaj pa naprej. Upam, da ti bodo v LJ vse skupaj odstranili in takrat boš res na dobri poti proti zdravemu user posted image .  Močno stiskam pesti zate.

Pri meni se pa že nekaj nakazuje user posted image . Pa je danes komaj 27. dan. Prejšnji mesec sem dobila na 34. dan, zdaj pa že na 27.?! Nimam pojma, kaj se dogaja tam spodaj. Čisto imam cikluse zmešane. Pred UPN sem imela dokaj redne user posted image . Tam okrog 30. dneva. Zdaj pa je en mesec tako drug mesec spet čisto drugače ... Komaj čakam na maj, da greva v ambulatno za neplodnsot in da se končno začne nekaj premikati. 

Lep petek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.3.2007 9:05:51   
Katina
Pozdravljene,

Lana 38, želim ti, da boš imela tokrat pozitivno izkušnjo v LJ in da se pridružiš krogu user posted image , ravno tako želim ostalim, da voste kmalu srečke user posted image .

Hkrati pa rabim vašo pomoč. Noseča sem 6T3d na pregledu 27.03. (6T) mi je G rekla, da vidi rumenjaček, ne pa še plodu in da sem ali zanosila kasneje ali pa me čaka SS, naslednji pregled imam čez 14 dni.

Vsakič ko grem na WC me je strah kaj bom zagledala. Tudi sama sem že imela SS in vem kako to vpliva na psiho. Namesto, da bi prekipevala od veselja in energije preštevam ure in dneve do naslednjega pregleda. Takrat pa me bo konec od strahu pred tem kaj bom izvedela.

Je imela katera izmed vas tako izkušnjo?

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.3.2007 9:11:59   
Anonimen
Katina - sprosti se. Če je tako usojeno, se bo pač zgodilo neizbežno. Sama nisem krvavela niti malo, pa se je na koncu vseeno končalo z abrazijo, ker moji pikici ni utripal srček. Celo meni je ginekolog reke, da je sedaj vse v rokah gospe Sreče.

Lana38 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj vsaj veš, na čem si.

Punce, jaz bom pa morala najverjetneje še enkrat na abrazijo, ker med user posted image  preveč krvavim. Čez 2 tedna grem na pregled (če alučano nisem user posted image ), potem pa bomo videli, kako bo.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.3.2007 9:29:57   
lana38
rahouser posted image , pa se te res smola drži. Kar ni konca težavam.

Katina, morda pa si malo manj user posted image  in bo nasledni UZ pokazal, da je vse tako kot mora biti.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.3.2007 13:23:41   
andreja2000
Lana38 ,me veseli,da je poeg za tabo,sedaj pa še tele zarastlince ven,pol pa bo.

raho ojoj,žal mi je,ti smola,upam,da se ti kmalu ta stvar uredi in bo potem vse o.k.

katina razumem tvojo skrb in prestrašenost,a se kar strinjam z lanino domnevo in ti tudi želim,da bo na naslenjem pregledu vse vredu.Drži se!
milamay žal mi je,da se tvoja user posted image  spet nakazuje,a ne zavrži še upanja dokler se user posted image  resno ne pojavi.

vsem ostalim lep pozdrav,pa,pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.3.2007 13:32:40   
sonchek
Ojla...punce...dons se oglasam malo bolj pozno, ker sem namreč na bolniški...imela sem neke rjave izcedke in me je moja G. poslala na bolniško...vidla ni pa nič...razen utripajočega SRČKAuser posted image ...
...danes je izcedek malo ponehal in upam, da se ne vrne več...

Lana38...ja operacijo delajo v stari porodničnici ali ginekološki kliniki...
...najprej boš šla v prvo nadstropje k sestri Milici, kjer te bo sprejela...pol te bodo pošibali v sprejemno pisarno,...in nazaj gor k sestri, kjer te podo poslali v WC, da daš vodo...in potem čakaš da te pošljejo odvzet kri, potem te pošljejo na ginekološki pregled in potem čakaš še na na en preglet, mislim da je bil CTG.....in šele nato, dobiš kosilouser posted image ...hihihiii JUHO brez vsega...tko da obvezno na sendvič ,al na neki tazga...ker pol ni več hrane...
Tudi jaz ti želim, da se rešiš tega čim prej...ker čez poletje namreč ne delajo...

Milamay...žal mi je za user posted image ...kako pa veš da prihaja???

Raho...abrazija, še enkrat po tolikem času????user posted image  nič jasno...zakaj?

Katina...men je ful dobra prijateljica Tinaaja...ful lepo napisala včeraj ko sem paničarla okoli izcedka...
CITIRAM: daj pikici priloznost, da raste in verjemi vanjo. Vem,da so misli in cakanje grozljivo, ampak moras se poskusat skulirat, medtem pa narest,kar je v tvoji moci. počivaj in išči pozitivne misli!!!!
Katina prov dobr vem, kako ti je...in vem ,da je hudičevo težko, ker sama ne moreš narest ničesar, razen čakat...
Čisto možno je da si zanosila kasneje, zakaj pa ne...čisto možno je da se še nič ne vidi...men se pri prvi user posted image ...tud ni razen vrečka...pa takrat sploh vedla nisem in nisem delala nobene panike, pa me je naročila šele čez en mesec, in takrat se je videlo že vse...kako je bilo prvič lepo in brezbrižno, kajne??

Punce lep deževe dan vam želim in čim več pozitivnih misli!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.3.2007 13:58:33   
Milamay
Katina- sonchek ti je res lepo napisala. Nič ne moreš storiti sama, vse bo storilo tvoje telo. Če se je dobro vgnezdilo, potem bo vse v redu, če pa bi te pikica zapustila (bog ne daj), pa potem zagotovo nekaj ni bilo v redu. Poskušaj razmišljati čim bolj pozitivno. Vse bo OK, boš videla.

Sonchek - ti čudni izcedki?! Ja, v prvi nosečnosti sem jih jaz tudi imela, pa je bilo vse super in doma mi zdaj dela družbo naš mali korenjak, ki bo mimogrede že skoraj star 3 leta?!!! Kako čas beži. V 2. nbosečnsoti nisem imela nobenega izcedka, pa kot veš, se ni dobro izšlo. Tako ti zdaj le pridno počivaj oz. delaj tako kot ti rečejo. Po mojem bo vse OK.

Kako vem, da se ta grozna user posted image  nakazuje? Včeraj preden sem šla spat, sem šla še na WC in ko sem se obrisala, je bil krvav izcedek. Mislila sem, da je to to in sem si vstavila vložek. No, zjutraj še nisem nič krvavela in tudi zdaj še ne krvavim. Izcedek ni nič krvavo obarvan ... user posted image  Skratka, nimam pojma kaj se dogaja. Zdaj je še res nisem pričakovala, ker jo imam ponavadi tam nekje okrog 30. dneva, danes pa je komaj 27. dan. Mislim pa, da se že nekaj pripravlja, saj me spodaj špika ... Eh, saj bo že. Se tolažim, da če ne bo šlo naravno, pa bo nama že medicina pomagala, samo na to bom morala čakati še zeeelllooooo dolgo. Še vedno ne razumem naše države, da ne storijo nekaj v tej smeri, da bi se ti postopki umetne oploditve hitreje odvijali. Glavno je, da jamrajo, da smo na zadnjem mestu v Evropi kar se rodnosti tiče. Da bi pa kdo kaj ukrenil, eh, to pa ne.

Zdaj sem se spet razpisala. Očitno ne znam nič na kratko povedati. user posted image

Fajn se imejte!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.3.2007 14:04:35   
sonchek
Milamay...mogoče pa le ne boste rabili medicinske pomoči...mogoče se pa nakazuje kaj drugega in ne user posted image ...Upajmo in držimo pesti...user posted image user posted image

Punce, dajte mi nekaj povedat...tiste ki ste se odločile za medicinsko pomoč...zakaj ne greste v tujino????
...jaz sem slišala da vam zavarovalnica povrne 80% stroškov, čakalne vrste so bistveno manjše...pa ni hudič da ne bi bili tako dobri kot tu v SLO!!!
Zakaj potem čakat na te dolge vrste in trpet živčno vojno, če si lahko nekje na vrsti v treh mesecih...
...sej samo vprašam, ne me napadat, ampak me resnično zanima...zakaj?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.3.2007 14:16:31   
Milamay
No, sonchek, jaz še za to nisem slišala. Sploh nimam pojma, kam naj bi se v tem primeru obrnila. Priznam, da me je kar groza te grozne čakalne dobe tukaj pri nas. Zdaj maja imava 1. posvet v ambulatni za neplodnost, potem še vse preiskave (UZ, spermiogram, krvne slike, hormonsko stanje ...), potem pa še verjetno nekaj postopkov inseminacije, potem pa približno še eno leto čakanja na umetno oploditev. Groza, no! Pa zdaj kmalu bom stara 36, leta pa kot vse vemo, niso ravno naš zaveznik, kar se oploditve in zdravega otročička tiče.
Torej, sonchek, če kaj več veš, pa mi kar oz. nam kar zaupaj. Vesela bom vsake informacije.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.3.2007 14:29:05   
sonchek
Točne informacije nimam imam pa prijateljico ki se je pozanimala za vse te stvari in vem da gre v Prago, prvi datum za razgovor je dobila skoraj takoj in mislim, da gre začetku aprila že tja in takrat vam bom lahko povedala več,..tudi potem se že skoraj takoj začne postopek s hormoni, ali pri nasljedni user posted image ...in potem še en obisk v Pragi....ne bi vam rada dala lažnih informacij...zato počakajmo na ta njen obisk in potem vam bom lahko povedala več...mislim, da je pa najbol zanimiv podatek, da je spraševala in spraševala in zvedela da ti zavarovalnica povrne stroške, skoraj vse...to bi se pa že splačalo pozanimati...
kajne????

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.