|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
18.1.2007 12:14:44   
lana38
BT se mora meriti zjutraj, takoj ko se zbudiš in preden vstaneš. Merjenje čez dan ne velja in sploh ni merodajno.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
18.1.2007 14:29:46   
tinaaja
Teri, Krtekxx - potrjeni virtualni botrici nase pune user posted image

Se samo na hitrico javim, ker imam guzvo v sluzbi. Ob 5 pa se dobim z babico, ki me bo imela tudi pri porodu - komaj cakam, da jo spoznam in malo poklepetam. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
18.1.2007 14:46:52   
andreja2000
teri
pri nas doma smo pridni in user posted image .
Je pa se poslabšalo v zvezi z bivšim,saj je revež dobil plučnico,ki smo se je vsi tako bali.Seveda je sedaj v veliki življenski nevarnosti,tako vsaj pravijo zdravniki.Dobiva zelo močne antibijotike,pa čakamo in upamo.....

Kar raspisale ste se spet,vidim.Lepo in prav je tako.Jaz pa se vam oglašam kar iz knjižnjice,kjer čakam hčerko,da pride iz glazbene.
Prav vse vas lepo pozdravljam in želim,da se vsaki posebaj čim prej rešijo problemi,ki nam preprečujejo zanositev in da vse zagledamo user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
18.1.2007 15:01:10   
teri
Ajoj Andreja..mi je pravuser posted image za tvojega bivšega.Pljučnica je kr huda stvar v takem stanju!Bogi človek,ma kaj ga bo še doletelo.In seveda tudi vas, ki si že enkrat res vsi skupaj zaslužite mir, veselje,počitek in predvsem srečo!!!!
Tinaaja:super za botrico ...sem prav vesela.Krtekxx..je treba razmišljat za darilo...veš kako so te stvari neuser posted image
Lana:kaj novega?Vem,sem že tečna,ki te non stop sprašujem.Ma ti tako privoščim!Po moje ne bom mogla niti spat ponoči,da bom lahko jutri zjutraj takoj pogledala na RR,če si kaj lepega napisalauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.1.2007 15:08:15   
krtekxx
Teri, virtualno darilo za krščenko. Lahko bi napisali pravljico in jo objavili....Nekoč je živela lepa in pridna punčka z imenom Tinaaja. Mati Narava se je neko pomlad z njo zares grdo poigrala in njenega malega otročička poslala med angelčke. Ker pa je pridna punčka bila tako zelo pridna je sodnica Narava Materi naravi zabičala, da mora svoje dejanje popraviti. Mati narava se je zamislila, spoznala svojo grdobijo in Tinaaji podarila malo zlato punčico, ki bo vsak hi privekala na svet...
Adijo, jaz grem zdaj na 3 dnevne počitnice. Papa

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
18.1.2007 15:14:24   
teri
Super Krtekxxuser posted image Se strinjam s tabouser posted image !Ker jaz nisem nadarjena za take stvari se zmeniva tako:ti jo napišeš in jaz kaj narišem-to mi pa gre od rok!user posted image
Lepo se imej na 3 dnevnem oddihu!!!Jaz bi tudiuser posted image A ne bo šlo,bo treba še danes 45min in jutri delat 8h,pol pa 2 dni frajuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.1.2007 15:34:01   
tinaaja
Krtekxx, teri  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Krtekxx a gres
user posted image  Jaz pa delam se jutri, pol doma 4 dni, pol pa se tri dni user posted image  juhuhu

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
18.1.2007 17:45:51   
Milamay
JOj, kako ste pridne v pisanju. Super, da je tako. Se mi zdi, da vlada kar neko pozitivno vzdušje tu gor. Mogoče so nas ti prazniki le bolj pahnili v neka otožna razmišljanja - zdaj pa imamo pretoplo vreme in naši hormončki pridno divjajo. Res je čudna zima user posted image

Lana - jaz še zmeraj stiskam pesti in komaj čakam tvojega poročanja o rezultatu testa. Kakšen termometer imaš, da ti meri tako natančno temperaturo, kar na 0,00. Jaz imam kar tistega navadnega digitalnega. Ti si si verjetno kupila prav onega za merjenje BT, ne? Mena pa zdaj že od ponedeljka nekaj kuha, ampak samo tako malo. Počutje ni prav dobro, skoraj vsak dan me boli glava ... kaj pa vem? Kot da se me loteva prehlad, a ne izbruhne popolnoma. No, jutri še preživim v službi, potem pa upam, da bo malo bolj miren vikend in da bom lahko kaj počivala.

Andreja - dosti mislim nate in kar hudo je brati, da je ubogi človek dobil še pljučnico. En topel  user posted image .

Vsem ostalim pa eno user posted image .

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
18.1.2007 18:56:47   
lana38
Termometer je znamke Omron. Sem pa ga enkrat dobila za nagrado, ko sem kupila zdravstveni leksikon. Prej sem si merila z živosrebrnim, pa sem ga razbila, pa sem kar na tega preklopila in sem kar zdovoljna z njim. Mislim, da v lekarni tudi dobiš temometer na 0,00, če zahtevaš.

andreja2000!
Upam, da se tvojemu bivšemu končno popravi stanje, čeprav zdravniki ne povedo kaj obetavnega.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
18.1.2007 19:15:32   
stunfek
Če mi ta mesec ne rata bom tudi jaz nabavila tak bolj natančen termometer za merjenje BT. Do moje nezaželene M je še 10 dolgih dni, mene pa že skelijo bradavice, da komaj živim. Sama sebi sem smešna. user posted image  Mene namreč to nikoli ne matra in ne morem si pomagati kot da to vzamem kot potencialni znak, da smo bili uspešni. Ne morem se boriti proti navideznim znakom! Čeprav zavestno vem, da je to le navidezno pa vseeno del mene že upa. Ni čudno, da si potem razočaran, pa če si še tako govoriš, da to ni no. Tale psiha je res en šit! Čutim se kar malo nemočno v vsej moji želji oziroma neučakanosti. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
18.1.2007 20:05:55   
Anonimen
Pozdravljene!

Evo mene, po dolgemuser posted image  času. Črtomiru je boljše, ampak, saj ni za verjeti, sem vodene koze dobila jaz. V 5x hujši obliki kot jo je imel mali. Sedaj imam že 2 dni kar visoko temperaturo (38,5-39,5) in če mi do sobote ne pade, grem na infekcijskouser posted image user posted image user posted image user posted image . Odkrito povedano, imam teh bolezni že čez glavo. Je pa res, da sem si kar oddahnila, da me je obiskalauser posted image , ker bi drugače najverjetneje sledila podobna žalostna zgodba kot je septembra.

Danes zjutraj je na svoj 34. rojstni dan za vedno zaprla oči moja dobra prijateljica. Rak jo je premagal. Za seboj je pustila sinčka, starega 7 let in dobesedno obupanega moža. Že cel dan jočem kot dež. Najprej sama, potem z njenim možem po telefonu, potem spet sama, potem z eno kolegico, potem z drugo kolegico... Takrat, ko so ji odkrili raka na dojki (3 leta nazaj), sem jo prepričevala, da naj si da odstraniti celo, ne samo rakastega tkiva, pa je poslušala zdravnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Celo moj bratranec je takrat bil pri njej (drugače je on na torakalni - rak pljuč, ščitnica, rak dojke pa je moral dati na ginekologijo) in jo prepričeval, ampak je poslušala zdravnike na ginekologiji, ki so rekli, da to ni potrebno. Sedaj so se ji novembra pojavile nove metastaze, najprej na dojki in na pljučih, potem na črevesju in na koncu še tumor na možganih. Ko sem se pred novim letom pogovarjala z njo, mi je rekla, naj pridem kaj naokoli, da jo še vidim, pa sem jih rekla, kaj besni, da to nič ne pomeni. Potem pa se je začel naš bolezenski maraton in zaradi preventive nisem želela k njej. Prejšnji teden pa me je klical njen mož in mi povedal, da se ji je stanje rapidno poslabšalo.
NJeno darilo za RD, ki sem ji ga kupila, bo za vedno ostalo zavito v omari...

lana38 - držim pesti, da je ta mesec ratalo.

krtexx - tudi moja meni tako zelo ljuba prijatelja sta posvojila deklico (po 7 IVF postopkih, 3 IMN in še bi lahko naštevala), ampak iz tujine. REs je bilo zelo drago (njen oče je komentiral, da bi ji lahko bilo ime Dragica), ampak ko sedaj vidim njuno srečo v očeh, vem, da sta storila prav. Jaz vedno trdim, da tako vsaj enemu otroku omogočiš lepo življenje. Pa ne samo to, ta otrok je res ljubljen. Iz vsega srca vama želim, da bo postopek čim prej za vama.

andreja2000 - ne vem, kaj naj ti rečem, vem, da je tebi in sinu zelo hudo. Bodita čim več z njim, dajta mu vedeti, da je ljubljen. Veš, ko vsa uradna medicina odpove, mnogokrat pomaga tudi samo ljubezen.

Tinaaja - vesela sem, da si začela odštevati še zadnje dneve do D dneva. Proim, pošlji mi naslov na ZS, ker sem za tvojo princesko nekaj naredila. Sam zdaj bom počakala, da se znebimo vseh teh virusov in potem odnesla h prijatelju zobozdravniku v dezinfekcijsko omarico, da vse skupaj dezinficiram.

Liona - kako si ti? JE bebica živahna? Jo že čutiš?

Lusa - vsaj malo si lahko oddahneš, da ni šlo za kromosomsko napako. Čas celi rane. Boš videla, enkrat bo tudi zate posijalo sonce. Še letos.

Bety - me je kar zmrazilo, ko sem prebrala, kaj se je zgodilo. Bodi močna. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Naj te začne spremljati že danes.

sonchek - čim prej se porihtaj. Potem pa v user posted image user posted image user posted image user posted image .

teri - enako kot za sonchek velja zate. Čakam na nekoga, ki bo začel z mano laufati kroge.

Vsem ostalim, ki jih nisem omenila SM10, stunfek, skutica, meli23... želim predvsem lep in miren večer in fantastičen zaključek tedna.

Katera bo februarja začela z mano laufati kroge?

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
18.1.2007 20:25:33   
Milamay
Raho - user posted image  user posted image  user posted image  to pa je res grozno! Tako mlada .... Hudo mi je, da si izgubila prijateljico user posted image user posted image  JOj, kako je kruto življenje!!!! Ubogi fantek, ker je ostal brez mamice, pa ati brez žene .... Stoji jima ob strani, kolikor je le to mogoče.
Pa vse te bolezni, ki so vas zadele?! Ja, tokrat si lahko res vesela, da je user posted image  prišla. Upam, da ti bo toliko bolje, da ti ne bo treba v bolnišnico.

Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
18.1.2007 21:12:38   
stunfek
Raho moje sožalje ob izgubi prijateljice. user posted image  Ob dogodkih kot je ta, se zdi ubadanje s tem, kdaj bomo zanosile kar brezvezno. Ni ga čez zdravje in življenje. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
18.1.2007 21:18:36   
Sulfinija
Raho,user posted image user posted image user posted image user posted image  skupaj z teboj za izgubljeno prijateljico.Iskreno sožalje tudi njenemu možeku in sinčeku.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
18.1.2007 21:39:06   
tosja
user posted image user posted image user posted image  zgodba, ki da misliti user posted image user posted image user posted image
Raho držim pesti, da boš premagala kozice , kar doma
             user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
18.1.2007 21:58:14   
andreja2000
raho user posted image user posted image user posted image   moje sožalje glede tvoje prjateljice.Kar stisnilo me je v srcu,saj je imela tudi moja mami raka na dojki.Zares žalostno,kako zna življenje biti kruto.
Drži se in bodi močna.Tudi pozdravi se čim prej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem hvala za dobre želje in misli,glede bivšega!Zlate ste in rada vas imam.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.1.2007 7:26:28   
tinaaja
Raho,
upam, da se cim prej pocajtas in brez infekcijske. Ste pa res bozcki s temi boleznimi - ampak pol boste vsaj prekuzeni in bo poletje tok lepse, a ne.
Tole glede prijateljice, kar cmok sem dobila. Moje sozalje. Vem, kako je, ko zgubis nekoga tako mladega, smo sli leto in pol nazaj skozi podobno zgodbos sorodnico, 37 let, dva otroka,...user posted image user posted image user posted image  Groza... To je moj najvecji strah v zivljenju, da bi zgubila mojega, zato me zmeri strese, ko preberem, kaj takega. Drzi se in bodi v oporo mozu prijateljice.

Andreja - en kup pozitivne energije tudi zate in da bi zdravila pri bivsem prijela in se vam spet prikazal zarek upanja in vere, da se bo uredilo !

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.1.2007 7:58:01   
SM10
Zdaj, ko imam malo več časa, da lahko kaj napišem pa vse to. Sem upala, da ko mom odprla post, da bom lahko kateri čestitala za novo nosečko.
Zdaj pa naj še kdo reče, da je pravica na svetu?
Raho sožalje za tvojo prijateljico. Popolnoma te razumem kako ti je pri srcu, ker sem jaz lansko leto imela isti primer. Šošolka iz srednje šole in faksa v bistvu dobra kolegica stara komaj 28 let umrla za levkemijo. Doma je imela 2 leti staro punčko. Žalostno!!!

Bety žal mi je za tvojo pikico.

Andreja, čimprejšnje okrevanje za tvojega bivšega.

Vsem pa čimprej zdravegauser posted image  doma v naročju.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.1.2007 8:00:34   
SM10
Raho šit so te vodene koze, če jih ne preboliš v mladosti.

Sem kar malo zmedena, sploh ne vem več, kaj sem hotela napisati.

Ah pa ta skleroza, vseeno pa lep vikend vsem.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.1.2007 9:20:18   
lana38
Pozdravljene!
Rahouser posted image user posted image user posted image . Nimam besed.

Doma mi ni delal internet zjutraj, zato vam nisem nič sporočila. BT ostaja povišana. Ponoči sem šla kat 4 krat na WC, tako da tisti urin, s katerim sem delala test ni bil ravno čisto prvi jutranji. BC mini pa je po 5 minutah pokazal zelo blago, komaj vidno črtico, tako da o rezultatu nisem najbolj prepričana in spet ne vem pri čem sem. Ali sem user posted image , ali nisem?user posted image
Kupila sem že nov zavojček testa BC mini in ga bom ponovila čez par dni.
LP

lana38

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.1.2007 9:21:10   
lana38
Pozabila sem napisati, da sta bili user posted image , samo testna je bila komaj zaznavna.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
19.1.2007 9:32:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Lana38 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitam.

Sedaj pa počivat!

Pri meni je bila 2 črtica komaj vidna (tako, da sem najprej mislila, da ni nič), pa sem bila user posted image .

Koliko dni je od izostanka user posted image . Meni je test tako pokazal 3 dni po zaostanku user posted image .

Za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
19.1.2007 10:00:18   
teri
Lana:bravouser posted image ti je uspelouser posted image čestitkeuser posted image vso srečouser posted image sem vesela zateuser posted image in mirnih 9 mesecev ti želimuser posted image Sigrno si user posted image .Brez skrbi,zdej pa lepo kliči tvojeg g in se naroči za 1.user posted image pregled!Juhu!!!
Upam,da bo meni tudi ratalo kmalu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
19.1.2007 10:01:41   
teri
Raho:nimam beseduser posted image Življenje nas kdaj postavi na tako krute izkušnje da ne vem zakaj nam rabijo.Grozno!Moje sožalje!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
19.1.2007 10:11:59   
sonchek
Raho tudi jaz se pridružujem vsem ostalim in ti izrekam izkrene sožalje.user posted image user posted image
...morm rečt da sem tvojo zgodbo brala s odprtimi usti...pa ne še ena, sem si rekla...mahhhh groooozaaaa....sej sem resnično brez besed....
Upam, da se boš tudi ti čim prej pobrala in da temperatura čim prej pade...ja pa tokrat si lahko vesela da je user posted image  prišla...v nasljednem ciklusu je pa skor gotovo ne bo, kajne???

Lana38---KONČNOOOOOOOO!!!!!!! sej se je že mogl zgodit...mene so namreč že boleli prsi od stiskanja pesti....user posted image user posted image ...bravo, no še malo počakam pol pa upam da ti čestitam in žaželim srečno user posted image  do konca...

Andreja, upam da je s tvojim bivšim že kaj boljše...držite se...mislim na vas...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.