Anonimen
|
Pozdravljene! Evo mene, po dolgem času. Črtomiru je boljše, ampak, saj ni za verjeti, sem vodene koze dobila jaz. V 5x hujši obliki kot jo je imel mali. Sedaj imam že 2 dni kar visoko temperaturo (38,5-39,5) in če mi do sobote ne pade, grem na infekcijsko . Odkrito povedano, imam teh bolezni že čez glavo. Je pa res, da sem si kar oddahnila, da me je obiskala , ker bi drugače najverjetneje sledila podobna žalostna zgodba kot je septembra. Danes zjutraj je na svoj 34. rojstni dan za vedno zaprla oči moja dobra prijateljica. Rak jo je premagal. Za seboj je pustila sinčka, starega 7 let in dobesedno obupanega moža. Že cel dan jočem kot dež. Najprej sama, potem z njenim možem po telefonu, potem spet sama, potem z eno kolegico, potem z drugo kolegico... Takrat, ko so ji odkrili raka na dojki (3 leta nazaj), sem jo prepričevala, da naj si da odstraniti celo, ne samo rakastega tkiva, pa je poslušala zdravnike . Celo moj bratranec je takrat bil pri njej (drugače je on na torakalni - rak pljuč, ščitnica, rak dojke pa je moral dati na ginekologijo) in jo prepričeval, ampak je poslušala zdravnike na ginekologiji, ki so rekli, da to ni potrebno. Sedaj so se ji novembra pojavile nove metastaze, najprej na dojki in na pljučih, potem na črevesju in na koncu še tumor na možganih. Ko sem se pred novim letom pogovarjala z njo, mi je rekla, naj pridem kaj naokoli, da jo še vidim, pa sem jih rekla, kaj besni, da to nič ne pomeni. Potem pa se je začel naš bolezenski maraton in zaradi preventive nisem želela k njej. Prejšnji teden pa me je klical njen mož in mi povedal, da se ji je stanje rapidno poslabšalo. NJeno darilo za RD, ki sem ji ga kupila, bo za vedno ostalo zavito v omari... lana38 - držim pesti, da je ta mesec ratalo. krtexx - tudi moja meni tako zelo ljuba prijatelja sta posvojila deklico (po 7 IVF postopkih, 3 IMN in še bi lahko naštevala), ampak iz tujine. REs je bilo zelo drago (njen oče je komentiral, da bi ji lahko bilo ime Dragica), ampak ko sedaj vidim njuno srečo v očeh, vem, da sta storila prav. Jaz vedno trdim, da tako vsaj enemu otroku omogočiš lepo življenje. Pa ne samo to, ta otrok je res ljubljen. Iz vsega srca vama želim, da bo postopek čim prej za vama. andreja2000 - ne vem, kaj naj ti rečem, vem, da je tebi in sinu zelo hudo. Bodita čim več z njim, dajta mu vedeti, da je ljubljen. Veš, ko vsa uradna medicina odpove, mnogokrat pomaga tudi samo ljubezen. Tinaaja - vesela sem, da si začela odštevati še zadnje dneve do D dneva. Proim, pošlji mi naslov na ZS, ker sem za tvojo princesko nekaj naredila. Sam zdaj bom počakala, da se znebimo vseh teh virusov in potem odnesla h prijatelju zobozdravniku v dezinfekcijsko omarico, da vse skupaj dezinficiram. Liona - kako si ti? JE bebica živahna? Jo že čutiš? Lusa - vsaj malo si lahko oddahneš, da ni šlo za kromosomsko napako. Čas celi rane. Boš videla, enkrat bo tudi zate posijalo sonce. Še letos. Bety - me je kar zmrazilo, ko sem prebrala, kaj se je zgodilo. Bodi močna. Pošiljam ti za srečo. Naj te začne spremljati že danes. sonchek - čim prej se porihtaj. Potem pa v . teri - enako kot za sonchek velja zate. Čakam na nekoga, ki bo začel z mano laufati kroge. Vsem ostalim, ki jih nisem omenila SM10, stunfek, skutica, meli23... želim predvsem lep in miren večer in fantastičen zaključek tedna. Katera bo februarja začela z mano laufati kroge?
|