Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 8.5.2006 17:24:09
|
|
|
|
t_t_y
|
No, pa še en glas za babico Metko Kovačič (mislim da se tako piše) iz NM- ji bom vedno hvaležna za vso prijaznost, strokovnost..ter za neprecenljivi kozarec vode, ki mi ga je med porodom prinesla. Za zdravnico ki je bila zraven pa ne vem kdo je bila, je pa strokovno opravila svoje delo to pa je tudi vse. lp
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 9.5.2006 17:28:36
|
|
|
|
Bauka
|
Babici TINA ŠLIBAR in KATARINA MASELJ sta zakon!!! Z njuno pomočjo je bil najlepši dan še lepši! Hvala!
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 9.5.2006 17:39:16
|
|
|
|
XXYY
|
Bauka: a babici TINA ŠLIBAR in KATARINA MASELJ sta iz Kranjske porodnišnice ali kje drugje ????
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 9.5.2006 17:58:12
|
|
|
|
lukec
|
Martina Kovač - Trbovlje
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 9.5.2006 18:40:42
|
|
|
|
anajmad
|
Definitivno NADA HRIBAR iz LJ porodnišnice. en lp D.
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 10.5.2006 10:39:11
|
|
|
|
puncica
|
Evo ovčka še en glas za Anžeta Čeh , druge babice se pa ne spomnem katera je bila, možno pa da ta Nives, nisem pa sigurna. Pri prvem porodu pa Lilijana verjetno je bila pa Liljana/Lila Hosak tudi SUPER in vse pohvale
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 10.5.2006 22:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
enako je bilo pri meni le v obratni strani( prvo , drugo ) IZVIRNO SPOROČILO: valči Dvakrat sem rodila v Brežicah Pri je bila babica Sonja-vse pohvale in ves čas porodničar Grulič-bolj zadržan,ampak o.k. Pri je pa bila babica Bernarda,ki nas je spravljala v dobro voljo do konca,res je krasna ženska.Porodničar pa je bil dr. Šehovič,ki je 1A,prava faca in super zdravnik. Brežice so zakon!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 10.5.2006 22:31:51
|
|
|
|
karina
|
Babičar Bojan Kurnik - porodnišnica MB.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 11.5.2006 11:33:30
|
|
|
|
Barbs
|
Nihče je še ni omenil, ampak po moje je to zgolj naključje, da niste naletele prav nanjo... babica Tatjana Drole iz Lj porodnišnice Pa seveda moj porodničar (itak je bil sam za okras, ker je šlo vse kot po maslu ) Stanko Pušenjak... Pa vse sestrce z B oddelka na čelu z zelo zgovorno Nives ( še dobro, da je prišla samo ob viziti - te kar mal utrudi ta njena prijaznost )
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 13.5.2006 17:27:45
|
|
|
|
niki5
|
Nada Hribar, res je dobra, svaka ji čast !!! iz Ljubljanske porodnišnice... brez nje se ne bi tako dobro izteklo
< Sporočilo je popravil niki5 -- 13.5.2006 17:29:18 >
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 13.5.2006 19:31:34
|
|
|
|
mojca*
|
me preveč srbi in moram povedat........ glasujem za najslabšo možno babico ne le v sloveniji, na svetu: babica zinka - mb!!!!!!! ženske, nikarte k njej, če je v smeni, lepo nazaj v avto, pa raje kam drugam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 ur neprijaznosti, nejevolje, arogance, naveličanosti in nesramnosti mi bo ostalo v spominu. ženska ni za ta poklic. pa lp, saj pravim, me je preveč srbelo..................
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 13.5.2006 22:11:09
|
|
|
|
KODA
|
Pri taprvem porodu -Maruša Tomšič Ljubljanska porodnišnica. Hvala ji za vzpobudo .Pri tadrugem porodu(pripravila me je za carski rez)si pa nisem zapomnila,katera je bila,je pa bila tudi zelo prijazna in zgovorna.
< Sporočilo je popravil KODA -- 13.5.2006 22:17:34 >
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 18.5.2006 13:51:18
|
|
|
|
SelmaC
|
Ima katera kako dobro mnenje o babicah v izolski porodnišnici? Jaz naj bi rodila tam. Mogoče. LP
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 18.5.2006 16:27:34
|
|
|
|
TaRe*
|
Erika (porodnišnica Jesenice) Dr.Tratnje(Jesenice)
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 19.5.2006 19:11:52
|
|
|
|
Nataša R.
|
* Marjeta Žlebnik * porodnišnica Kranj Jaz sem istega mnenja.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 21.5.2006 20:44:20
|
|
|
|
dvojčica
|
Babica Anica Vilhar Porodničar dr. Aleksander Merlo in Uršula Reš Muravec Eno leto nazaj.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 22.5.2006 15:03:05
|
|
|
|
mojca75
|
Babica Katja Logar iz Postnjske porodnisnice!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 22.5.2006 15:14:09
|
|
|
|
dana
|
Odogovor ovčki. Tina Šlibar je iz lj. porodnišnice, ker jo poznam in je potem tudi skrbela za nas ko sem bila na intenzivni negi, K. Maselj je pa potem tudi najbrž iz lj. porodnišnice (nisem pa sigurna ker je ne poznam). Lp dana
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 26.5.2006 20:35:06
|
|
|
|
Bauka
|
Se opravičujem, ker nisem napisala: babici Tina Šlibar in Katarina Maselj sta iz ljubljanske porodnišnice. Lp, Bauka
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 30.5.2006 11:50:01
|
|
|
|
bubamara2
|
babica Karmen dr. Preskar porodnišnica Brežice
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 30.5.2006 23:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Babica METKA iz Novega mesta. Plus ENA SUHA, BLOND, tudi iz Novega mesta. Za ime pa ne vem, ga ni imela obešenega.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 31.5.2006 6:06:53
|
|
|
|
Vrtnica1
|
NM-babica METKA in babica JELKA
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 3.6.2006 14:15:03
|
|
|
|
Vesnika
|
babica: MONIKA PEČNIK, porodnišnica Celje Najlepša hvala za pomoč po porodu!!! Pozdravček od malega Andražka
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 20.6.2006 23:59:16
|
|
|
|
muki
|
Porodnišnica Postojna - babica Katja - zelo prijazna, ustrežljiva in na koncu si je vzela nekaj časa da smo lahko počvekali o poteku poroda. dr. Grmek - tudi zelo prijazen (prišel pomagat na koncu poroda) dr. Tašev - no ja na začetku, ko me je pregledoval me je nekaj zabolelo, pa mi je rekel nekaj v tem smislu - kaj javkaš. Potem pa se je med porodom sprehodil naokoli in rekel kar nekaj zelo spobudnih besed - samo jaz sem ga pa gledala kot da bi z lune padel-ker sem pričakovala kakšno bolj grobo z njegove strani. Pa konec koncev le ni bil slab.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 4.7.2006 13:20:32
|
|
|
|
modrooka
|
Postojna babica: Jana Bratoš porodničar: dr. Likar
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?