Anonimen
|
Sem opazila, da Kranjčanke ful hvalite Marjeto Žlebnik, jaz sem jo tudi imela zadnjo uro pri porodu, pa je skoraj ni bilo zraven. Na koncu me je pustila samo, v najhujših bolečinah, ko me je prestavila na bok in da bi vsaj povedala, kaj moram počet, ko se začne popadek, ker jest sm pol kar skup stiskala, bolel je pa k . Pol je pa le pritekla, pa se drla, ne skup stiskat, ne skup stiskat, ja pismo pol pa prej povej, ne da je bla skoz pri uni drugi punci zraven, k je rojevala, če je imela una svojo babco. Ko sem jo opozorila, da Neja težko diha, jo je samo malo po hrbtu potolkla in rekla, da ima to samo cmok od poroda mi jo pristavila na prsa, da se dojiva in odšla na cigaret. Dobro, da je bil mož pri meni, da jo je komaj poiskal, ker Neja je bila že čisto siva, potem pa je videla, da je stvar resna, da so Nejo hitro odpeljali v zgornje nadstropje in ji dodali kisik. Moje mnenje, če bi me poslušala, bi Neja lahko že pol ure prej prišla do kisika. Ampak taka je pač moja izkušnja, hvala bogu se je za Nejo dobro končalo, za kakšnega se pa mogoče ne bo.
|