Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 18.1.2010 10:40:05
|
|
|
|
gabb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lumpi Majda Jelovčan - Kranj
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 18.1.2010 10:42:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
glasujem za JOŽICO DRAME iz Ljubljanske porodnišnice... 1A babica
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 18.1.2010 11:25:08
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anč* mira ilić - porodnišnica ljubljana
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 24.1.2010 0:29:48
|
|
|
|
katja86
|
Imam eno vprašanje in sicer...gledala sem izbor naj babice v Postojni in me je začuldlo to, da je na prvem mestu ime Katja, v Postonjski porodnišnici sta zaposleni dve babici z imenom Katja. Je glasovanje bilo torej korektno? Je bila v casu glasovanja samo ena katja in torej katera je ta ki je zmagala?
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 28.1.2010 13:54:34
|
|
|
|
zala1
|
Porodnišnica Murska Sobota - babica Vida Golob !!!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 28.1.2010 14:43:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja86 Imam eno vprašanje in sicer...gledala sem izbor naj babice v Postojni in me je začuldlo to, da je na prvem mestu ime Katja, v Postonjski porodnišnici sta zaposleni dve babici z imenom Katja. Je glasovanje bilo torej korektno? Je bila v casu glasovanja samo ena katja in torej katera je ta ki je zmagala? kakorkoli že, obe sta ok babici.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 14.2.2010 14:32:42
|
|
|
|
grahek85
|
Vse pohvale za Jasno Žagar iz Lj porodnišnice Boljše babice si ne bi mogla želeti, res je bila super!
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 28.2.2010 20:46:44
|
|
|
|
teaju
|
porodničar: dr. Miglar porodnišnica: Feldbach porodničar: dr. Merlo porodnišnica: Postojna
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 23.3.2010 15:02:52
|
|
|
|
barbara in borut
|
no jaz definitivno glasujem za LILO HOJSAK - Ljubljanska porodnišnica . Sestra je pri nje rodila vse 3 otroke, jaz enega in upam, da mi bo ratal tudi tega pri nje čeprav je PDP poleti
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 23.3.2010 23:02:55
|
|
|
|
taipai
|
babca: Martina Kržišnik - porodnišnica Kranj..
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 10.5.2010 17:23:21
|
|
|
|
lili10
|
Mogoče katera ve priimek babice JELENE iz porodnišnice Ljubljana? Rada bi se ji zahvalila, ker je bila res super :)
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 14.5.2010 11:13:27
|
|
|
|
meti.v
|
babica: Katja Šantelj- porodnišnica Postojna
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 14.5.2010 13:01:03
|
|
|
|
kakadoo
|
Maruša Tomšič - Ljubljana
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 14.5.2010 21:37:06
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Vse pohvale za Jasno Žagar iz Lj porodnišnice Boljše babice si ne bi mogla želeti, res je bila super! Podpis!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 12.6.2010 15:59:12
|
|
|
|
1A
|
Babica GORDANA MILKOVIČ, -super babica Porodnišnica LJUBLJANA
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 17.7.2010 21:57:08
|
|
|
|
soncnica 3
|
dipl. babica KARMEN VRTAČIČ IN dr. ŠEHOVIČ iz porodnišnice Brežice, oba si zaslužita veliko pohvalo, moj drugi porod je ravno zaradi njiju eden izmed treh mojih najlepših dni v življenju. Hvala!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 9.2.2011 21:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena in edina, neponovljiva in nezamenljiva Saša Matko iz LJ porodnišnice. Grem taj rodit še enkrat, če mi jo naštimajo tam. Edino obžalovanje je, da jo nimam na niti eni fotkiciiz porodne. Pa ko sem bila najbolj zadeta od narkoze, je poskrbela, da imam trajen spomin. Slikala je mojega dragega z najinim sončkom, ko ga je prvič držal v naročju.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 24.2.2011 16:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
dr. Handžar najboljši porodničar v porodnišnici Kr! Porod mi bo za vedno ostal v lepem spominu, kljub komplikaciji! Hvala dr. Handžar, za spodbudo in tople besede!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 24.2.2011 17:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Glasujem za Jerneja Gortnar, dipl. babica
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 3.3.2011 10:02:18
|
|
|
|
čeblca
|
Sem predihala kar tri izmene tako da: prva izmena: ena suha blond babica z dolenjskim naglasom- katastrofa od katastrofe, hvala bogu sploh ne vem njenega imena, se še predstavila ni, ta ima očitno predstavo, da morajo prvorodke biti strokovnjakinje iz porodništva in bog ne daj da imaš kakšno vprašanje ali ji ugovarjaš- zrela za v ''penzijo''- posledica pri meni je bila, da sem zaradi njenih grobih komentarjev popolnoma izgubila svoje popadke in celo noč. druga izmena: babica Marinka Kralj- prava babica, taka kot bi si jo želela v najlepših sanjah . Me je pripeljala skoraj do konca poroda. tretja izmena: babičar Anže Čeh- super super super sodelovanje . O vsem smo se skupaj odločali, dobila sem vse potrebne informacije in koristne napotke. Pravi angel varuh in .
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 3.3.2011 10:05:34
|
|
|
|
juhica
|
Maja Tripat, babica v Kranju - sicer sva bile bolj na hitrco, ampak prijazna, strokovna, skratka super....
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 30.5.2011 16:29:37
|
|
|
|
punca1985
|
babica Nada Hribar Ljubljanska porodnišnica Nada, hvala za čudovito izkušnjo poroda!!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 4.8.2011 21:41:02
|
|
|
|
peacegirl
|
babica Jana v Postojni. Ne spomnim se priimka, ampak bila je res angelček. Svaka ji čast!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 4.8.2011 21:42:36
|
|
|
|
peacegirl
|
Babica Jana v Postojni. Ne spomnim se priimka, ampak svaka ji čast!!!!!! Pravi angelček
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 6.1.2012 11:23:14
|
|
|
|
noseča babi
|
Definitivno Anže Čeh!!!!!moj četrti porod,najbolj sem se bala ravno tega,pa dobim njega...zdaj bi šla z veseljem še kdaj roditi...fantastičen babičar,poleg tega pa psiholog,da ga ni..počutiš se ,da si v najboljših rokah in dejansko si....Upam,da bo kmalu praksa,da delajo samo še taki ljudje na teh položajih...Bravo,Anže!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?