Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 1.1.2009 20:08:11
|
|
|
|
VJRTS148A
|
Naj babica Nataša Likar naj zdravnik Robert Likar oba iz porodnišnice Postojna.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 7.1.2009 14:54:43
|
|
|
|
s***a
|
Najboljša babica na svetu Marija MAVRIČ, porodnišnica Slovenj Gradec! Pomagala na svet mojemu
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 7.1.2009 15:00:44
|
|
|
|
arsha
|
Porodnišnica Postojna Naj babica: Jana Bratož, Nataša Likar Naj zdravnik: Marko Mugoša
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 7.1.2009 19:56:06
|
|
|
|
vilpol
|
Porodnišnica Trbovlje: bibica Brigita. čeprav je zelo težka odločitev, ker so tudi Martina in Jasmina zelo uredu.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 8.1.2009 20:23:26
|
|
|
|
laura28
|
Najboljša babicav Krajnu: LIDIJA BOGATAJ
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 20.1.2009 19:38:02
|
|
|
|
BarbaraMojca
|
VSE, amprak prav VSE osebje trboveljske porodnišnice je ZAKON. Prijazni, ustrežljivi, prekrasni,.... Bom pa glasovala za dve babici, ker sem vsakič rodila s pomočjo druge : MARTINA KOVAČ ŠPELA Jasmini pa hvala za vsakokratno vzpodbujanje in navijanje .
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 20.1.2009 21:57:47
|
|
|
|
svita
|
NAJBOLJŠI PORODNIČAR JE DOKTOR ROBERT LIKAR POSTOJNA!
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 22.1.2009 19:54:01
|
|
|
|
sonček85
|
najboljša porodničarka DR.korana -Celje
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 22.1.2009 20:00:10
|
|
|
|
komarka
|
Pa kako se vam rata zapomnit ime in priimek? Js za porodničarja nima pojma imena, je bil ap super. Babica je pa za na črno listo-na njeno srečo tud ne vem imena, sam naglasa se spomnim :-)
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 22.1.2009 20:38:49
|
|
|
|
metuljčica1
|
Tudi od mene en glas za MARIJO MAVRIČ, pomagala obema našima deklicama na svet in pa dr.Lužniku, sem prvič rodila medenično in se je zelo potrudil.Rodila pa sem v Slovenj Gradcu
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 23.1.2009 23:17:05
|
|
|
|
tteeaa
|
Dr. Peter Janko - najboljši!!!! (Maribor)
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 25.1.2009 16:04:50
|
|
|
|
neisha80
|
babica Gordana - Ptuj
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 3.2.2009 17:28:22
|
|
|
|
pat13
|
Jasna Žagar - Lj. porodnišnica
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 3.2.2009 18:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
babica Irena Ovter - Ljubljanska porodnišnica
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 5.2.2009 21:37:46
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Glasujem za babico Alenko Otavnik iz celjske porodnišnice in za pediatrinjo na neonatalnem oddelku celjske porodnišnice
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 5.2.2009 21:40:50
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ups morm še ime pediatrinje povedat: dr. Ana Ilijaš Trofenik
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 6.2.2009 9:15:57
|
|
|
|
Dudica1
|
iz porodnišnice postojna za Natašo Likar
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 6.2.2009 12:02:19
|
|
|
|
SONČEK MATIJA
|
Lp.Jaz sem rodila v CELJU in sem imela zraven sebe babico MILENO,ne vem kako se piše,ampak je pa super ženska.Ko sem hodila že na ctg sem videla kako je prijazna in sem si zelo želela da bi ona bila zraven mene pri porodu in sem imela res veliko srečo.Je zelo potrpežljiva ženska,res zelo pomaga. Karmen
< Sporočilo je popravil SONČEK MATIJA -- 6.2.2009 12:03:56 >
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 8.2.2009 9:49:21
|
|
|
|
Deja
|
Glasujem za babico MATEJO ALBREHT iz Celjske porodnišnice... Jaz sem namreč bila v porodni sobi skoraj 12 ur in med tem so se zamenjale 3 babice... Ena je glih končevala smeno, potem je prišla Mateja in par minut po tistem ko je Mateja šla domov in je prišla tretja babica, je na svet privekal Žiga... Res vse pohvale.... da me je prenašala cel šiht
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 14.2.2009 14:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Porodnišnica Ptuj, porodničar in ginekolog Dr. Milan Lukman, babica je bila tudi zelo vredu, vendar se nažalost ne spomnim imena
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 18.2.2009 21:32:09
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Rodila sem v porodnišnici Maribor; glasujem za babičara Bojana. Priimka pa si žal nisem zapomnila.
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 18.2.2009 22:07:14
|
|
|
|
birdy
|
Še jst, pa bom kr za dve babici glasovala... Ena je bla z mano vse do finiša, to je Jasna Žagar, ne vem kaj naj rečem, angel res... Druga babica je pa sfiniširala, to je Nada Hribar, moj neraztegljiv in enkrat že rezan presredek je ohranila cel, kljub moji , hmmmm, recimo želji (hotla sem sam da se konča) da naj kar zareže (sam da bo konc) Meni in mojemu dragemu je naredila tud iztis in tiste trenutke po porodu nepozabne (česar pri prvi hčeri ni bilo).
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 26.2.2009 10:39:07
|
|
|
|
bskrle
|
Za prvi porod nimam napisano, vseeno saj sva bila z možem dosti sama. Za drugi porod je prišla potem v službo Majda Jelovčan (KR) in je z mano predihavala popadke in za njo glasujem. Za tretji porod pa je bilo nekaj srednjega, žal je bila babica preveč podobna eni moji profesorici s faksa in se nisem mogla sprostiti. Svoje delo je opravila srednje dobro.
|
|
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 28.2.2009 21:10:53
|
|
|
|
TanjaMami
|
Renata Nahtigal - LJ, zal sem naletela na smeno, tako da me je porodila ena črnolasa, ne mislm zgublat besed, ker je bla porazna. Me je kar nadirala pri izstisu, zakaj ne sodelujem ah groza. No ga.Nahtigal je bla pa vsakih 20 min pri meni, se pogovarjala z mano, se sprehajala sem se lahko po sobi,...skratka R.Nahtigal je ZAKON
|
|
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 5.3.2009 11:06:53
|
|
|
|
biina
|
PORODNIŠNICA NOVA GORICA BABICA: MILICA IN RENATA NAJLEPŠA HVALA ZA VSO POMOČ, SPODBUDNE BESEDE... SABINA, MILOŠ IN MAKS
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?