honey
|
Dobro jutro! No, to je pa lepo slišat, da ne bova samo midva sama, brez očka. Čeprav ne bo pred TV-jem gledal fuzbala, ker bo na hiški, ker se je začel spet ful dogajat - že dons pride bagr rit po dvorišču, tko da bo jutr tud akcija. Moram vam povedat, da sem včeraj mela mal cajta pa sem šla še na druge forume mal pogledat in sem šla brat sporočila "V objemu žalosti". Mislim, groza, cela sem bila objokana, tko, da sem pol mogla kar nehat brat, ker drugač bi bilo prehuda, pa še v službi sem bila. Najbolj me je prizadelo sporočilo, da je 11-mesečna punčka Ajša, ki je bila od rojstva na kisiku, umrla. Itak sem imela včeri namen it na Žale na grob k stari mami, pa sem zasledila da obstaja na Žalah tudi Park zvončkov, za take otročke, ki so se rodili mrtvi . Pa sem šla še tja eno svečko prižgat. Mislila sem, da se bom kar tam zrušla. Ko sem vidla vse tiste ploščice z imeni, ali pa samo priimek pa zraven napisan deček ali deklica, sem mislila, da bom kar ušla. Ubogi starši, ki sem jim kaj tazga zgodi. Jaz sem imela probleme v 4,5 mes. nos., pa se mi je že skoraj zmešal, ko sem se bala, da bom izgubila , kaj šele takole! Joj, res groza. Se opravičujem, ker sem zamorila tole jutro, ampak sem mogla dat iz sebe. Možu se niti povedat nisem upala, kje sem bila, ker vem, da bi začel kokodat, kaj sploh hodiš tja, ker da me pol preveč prizadane ipd. Tko, da sem povedala vam. Jaz se šele zdaj zavedam, kaj sploh imam doma, ko imam zdravega .
|