|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.6.2006 7:55:36
|
|
|
|
honey
|
Dobro jutro! Ful sem se že nasmejala, ko sem gledala album BarbareE. Kva je dobra tamala tam v hladilniku. Pri nas tega ne more počet (hvala bogu), ker je hladilnik previsok, spodaj imam skrinjo. Joj, BarbaraE, mate pa srečo, da je to vaš prvi prehlad. Naš je bil pozimi ene 3x ful prehlajen, kašljal, smrkal, zdej je pa spet že 1 teden. Sva bla pri zdravniku, ker je imel ful očke gnojne, pa mi je dala antibiotik, drugače je pa vse o.k., sam od sebe se mora spucat . Drugač sem ga pa včeraj prvič vidla, da je sam od sebe splezal na kavč . To je bil podvig . Mi je pa ta teden enkrat (ne vem točno, kater dan) začel smeti nosit v smetnjak. Kar prijel je en papirček in ga nesel v smeti. Fino je, ker mam tistga z nihajnim pokrovom. Sam zdej je problem, ker hoče vse nest v smeti - od kljukic za perilo, žlic, v glavnem vse, kar dobi v roke - samo dude ne . Govori pa ojla, ko koga sreča, da ga pozdravi, mama, če hoče kaj od mene , nekaj podobnega kot vala ali lala (hvala), ko ti kaj prinese, brmbrm ko vidi motor (včeraj so bili po TV motorji in je začel brmbrm delat, sva se z možem ful smejala). A mi lohk kšna pove, kako se da slikce v album? Da ne bom kšnga doktorata delala zraven pred računalnikom .
|
|
|