Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_m jojojoj ja naty en dan za tabo mam mam svečke, sej bo za vsako ena zadost ne? - ja pol pa 29.5. in pika vreme more bit,
kraj je ali Motnik (pri tini) ali pri ksenji (avtocesta LJ-MB, izvoz mozirje) naja31 men skor bolj paše pri ksenji, ker mi je bližje. Lahk se zmenmo, da te kje pri avtocesti počakam, pa gremo skup, kje je ksenja vem, na Motniku pa js tut še nisem bla. - ksenjak, blizu polzele: m_m, tinatona, ksenjak, naja31,
- motnik - tinatona: m_m, tinatona, ksenjk, naja31,
- naty-taja: m_m, natytaja,
Atiji? ste kar za. No me s tino bomo same RABIMO - predlogi in glasovanje: meso - čevapčiči, ražnjiči, hrenovke, bedrce, kotleti zelenjavo - paprika, bučke, paradižnik, čebula, kruh - beli, graham, štruca, žemlje ??? sir - za narezat na kocke pijačo - radenska, sokovi (fruc, tetrapak, malinovec), torto? tortilje, zrezki za razrezat na kocke in popečt, paradižnik, fižol, koruza, sir - to dam jst not ??? pripomočki - papirnati krožniki, prtički, zobotrebci, kozarci KDO KAJ PRINESE: - torta - tinatona ali naja31 ali obe?
- pijača - naty domači sok, tortilje, omakca,
- zelenjava - m_m paradižnik, čebula, paprika, bučke
M_m, ljubim tvoje seznamčke Potem pa pri ksenji, če je m_m lažje. Ona mora tri otroke privlečt, se bomo me prilagodile Jaz sem v Motniku bila enkrat, ampak je bila tina z mano v avtu, pa čez neke hribe sva se peljale. Naš ati, ne vem. Po moje bo ves srečen, da bo doma užival sam. Pa tisti vikend ima 24 ur košarke, se mi zdi. Mogoče pa pride. Ga moram vprašat. Glede torte pa naj jo kar Tina dela, ker je njena nutelina veliko boljša, kot katerakoli moja. Jaz lahko kupim meso. čevapčiči, hrenovke, piščančja nabodala, še kaj? Ko bomo točno vedele koliko nas bo, se bomo tudi lažje zmenile za količino.
|