|
RE: no aprilke 2005, kako? 29.3.2010 13:56:21
|
|
|
|
NatyTaja
|
Smo pridne, da je kr joj, ja! Je kr gužva pri nas, pa pri M_m tudi očitno zdej?!?! Ni časa za rr oz. mi potem vse ostane kar se cot pa tega tiče! Joj, Honey - da bi jaz našga nesla!! Ni šans! Že tamalga ne morem več pa ima 10 kil. Tale naš Marcel je pa tam nekje pri 108 cm in 24 kg, tak da ga niti dvignit ne morem z mojim križem. Porivam ga pa že do wc-ja! Smuča naš ne, in tudi ne bo, ker noben od nas ne smuča in bi blo čist mim, da biga devala na kak tečaj pa to. Pa še tule sosedov fant, ki je bil taka carta in šikec je komaj ostal pri življenju in se je zdej skor kot po čudežu v dveh letih zrihtal tako, da celo hodi na posebno šolo (prej pa odličnjak pa to), ker se je na smučanju zaletel v ratraka!! (ne me vprašat. kaj je delal ta hudič sred dneva na progi!! in to pod previsom) Eh, sej vem, da sem smotana, sam smo bli kr fajn deležni te tragedije, ker se dosti družmo tule v vasi .... M_m -super ste! Kako se pa kaj zdej štimate, ko ni atija? Ej ful velikrat sse nate spomnim, še posebej, ko kak dan ostanem sama z vsemi tremi in je treba kr dost logistike met naštudirane, da zlaufa! BOga ti, ko si skoz sama! Zdej ko bo sonček se pa le kej oglaste, da se mal spočiješ, če rabiš! Bom jaz našga aktivirala, da tavečje na igrišče odpelje pa bo! Aja, pa povej, če rabiš še kake cote, ker ravno čistko delam,. Pa kake čevlje za doma, pa gumiškornjev imamo tudi na zalogi... sporoči številke pa to, pa ti pripravim in magari pripeljem. BI mi res pasalo, da mal placa pridobim! Drugače pa mi se ne samo plazimo, pač pa že hodimo. Se par korakov že spustimo. Je hiter tale naš tamali ful. (oz. nič kej več, kot onadva ) Ksenja - naša ma tudi take fore podnevi, ponoči pa ni problemov. So pa še vedno z Marcelom. JEbela cesta, se skor vsako noč enkrat polula. Znorela bom od tega pranja pa to. Res mi gre na živce. Pa kolker zgleda, je tamali ful po njemu... Rojstni dan... ja, men se kr ne da kupovat kakega materialnega darila, ker zadeve samo pospravljam pa stran mečem polomljeno...eh, Honej, tole z živalskim vrtom je pa super ideja. Bom mogoče kopirala. Onih daril itak od povabljencev dobi... Mi je pa mal grozno, ko so s temi rd v Đungli pa to začeli! JE bil Marcel že letos na enem. Sem ga peljala, ker sta s tistim fantom v vrcu veliko skup. Se pišemo
|
|
|