Naty*Taja
|
Ja, nič ni več časa. Največ je še M_m pisala, zdej ima pa preveč dela z enim takim malim cukrom!! No, pri nas nič kej drugače, kot pri vaših aprilčkih - naš je tudi najraje taglavn, pa trmast, pa vse bi rad sam. Vsak dan ene parkrat čisto ponori, ker je zaspan - v vrtcu ni šans da zaspi, doma pa sem tudi obupala, da bi še spal, razen v soboto in nedeljo, pa še to mi včasih ne rata več. Je pa potem obup tam proti šesti, sedmi uri zvečer. Še Marušo čisto zdivja, ki je pa pravi cuker proti njemu. Sem zdej po srčkih vidla. Pa ko kam gremo, z njo ni nobenga dela, Marcel pa samo divja, leta, nič ne sliši, se dere...groza res. Danes niti v knjižnici ni zdržal, da bi si izbrali knjige. Jaz res ne vem več kako naj z njim. Pa vse bi rad sam, komandiral bi sestrico in bratca. Urbana bi kr sam okrog nosil...skratka rad bi bil odrasel, hkrati pa nima niti malo samokontrole.... Je to samo obdobje? Ne, po moje bo skoz tak Drugače pa kar se inteligence tiče- pozna, napiše in prebere že vse črke, napiše svoje, sestrino in bratovo ime, pozna na uro s kazalci, šteje do 100 če je treba...sem mu razložla sistem in mu kr gre, samo pri deseticah se mu zalomi, ko rata kaka desetnajst, pa desetdvajst... Je pa fora, da vse to sam od sebe,. oz. iz vrtca. Mene potem doma samo sprašuje in mu povem. Pa pravljice, pravljice in pravljice - kadarkoli. Zvečer pa ni šans, da se izognem vsaj trem pravljicam, ko se jima že očke zaprejo... Evo, da boste imele kaj brat, pa še same kaj napisat. Zdej pa bom šla še malo našga atija pogledat, kako zgleda po celem tednu, ko je delo samo z otroci, otroci, otroci... Lahko nočko!!