AKŠ
|
Dulcinela naj ti na kratko napišem še svojo zgodbo. Sama sem bila v zvezi z partnerjem 5let. Po treh letih, sem počasi začela navijati za , medtem ko me je on preslišal, ali pa sem samo dobila odgovor, da imava še čas. Malo sem se pomirila in čez pol leta spet začela. Zgodba je bila ista. V četrtem letu najine zveze sem spet pritisnila nanj in pritiskala do konca. Prelila litre in litre solza, a na koncu dobim odgovor, da on ni prepričan da bi ga sploh imel. A veš kako boli to šele po petih letih? Priznam da se mi je sesu svet. Nisem vedela kaj naj naredim. Ker sem tako pritiskala nanj, naj ti povem, da se je celo izogibal sexa, kljub temu, da sva imela zaščito. Verjetno se je bal, da mu bom kaj ušpičila Ko sem videla da iz te moje verjetno ne bo kruha, sem mu dala ultimat - dala sem mu mesec dni časa, da se odloči kaj želi. Povedala sem mu tudi, da ne ričakujem da bova naredila že to leto. Naj mi samo pove, kdaj bi ga želel imeti. Kaj kmalu sem dobila odgovor, da se on kar ne vidiv tej vlogi in da bo raje užival in potoval.... Popolnoma strtega srca sem se razšla. Ampak sem vedela, da s takšnim človekom ne morem vztrajati, saj so najine želje preveč različne. V naslednjem letu sem spoznala sedanjega partnerja in že po pol leta sva izvedela veselo novico - postala bova starša. Sedaj imam družino, s katero se odlično razumem. Tako da - edino kar ti lahko rečem je le to. Za družino sta potrebna oba! Kaj boš imela od tega, da se bo pod tvojo prisilo odločil za , in ko boš rodila ugotovil, da to ni to. Poznam primer ki se je tako končal. Drugo kar pa je, se mi ne zdi nič narobe, da se o tej stvari pogovarjata že po 9mesecih - to je meni osebno že lepa doba in imaš čas partnerja dobro spoznati. Torej upam da se boš odločila prav. Poslušaj svoje srce. Poskušaj se lepo pogovoriti in nikakor ne zadevo siliti v nedogled. Če ne bo za - potem je bolje da gresta vsak na svojo stran. nisem te želela razžalostiti, verjemi pa, da te še kako razumem in da tudi meni ni bilo lahko, ko sem se odločevala kako naprej. A odločila sem se pravilno! (moj prejšnji partner, si je našel 12let mlajšo partnerko, ki ji še na kraj pamet ne pride, da bi imela otroka in sedaj uživata v potovanjih ipd. samo prej ali slej bo prišel tudi njen čas in upam da se ne bo zaključilo tako kot pri meni...)