zlatolasska -> RE: Noče otrok (19.4.2006 15:10:32)
|
Heh Dulci.. A ves da je bil moj tut tak... Pri njemu je sicer problem ta, da je se student, pa se neki casa ne bo sel v sluzbo in imel rednih prihodkov, pa on bi se malo zural... Ampak kot tebi in se mnogim, je tudi meni druzina in otrok na prvem mestu in tako mojemu pac SKOZ tezim.. o dojenckih, pa kok majo vsi dojencke, pa kok so lusni, pa kaj bo imel najin dojencek, pa a bi ga mogoce ze imela... Imam sreco, da se moj zelo zelo rad pogovarja in tudi sam ima zelo rad otroke in si zeli imeti druzino. Zaradi mene je svoja merila ze spustil za veliko let, prigovarjanje je res uspesno... Tako, da ti res svetujem, da se z njim cim vec pogovarjas, mu poves, koliko tebi to pomeni - seveda mu sem in tja omeni biolosko urico, ki tikataka (jaz jo mojemu non stop hehe).... Pa se bo ze zrihtal... Za nekatere je 9 mesecev res prekratek cas, da bi se odlocali o tako pomembnih zadevah.. Mi2 sva skupaj ze leto in pol, pa to tudi ni ne vem kaj, a vseeno sva dala skozi ze marsikaj in se poznava ze zelo dobro... Tako da... pocasi in vztrajno pa bo! Ce te ima rad tako kot imas ti njega, verjemi, da bo ugodil tvojim zeljam!
|
|
|
|