|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Saj ni res, pa je! Čudeži se dogajajo!!!
18.4.2006 12:39:46   
lana38
Želim ti lepo user posted image . Saj tako je ponavadi, ko misliš, da ne bo nič, se zgodi čudež. Super.user posted image

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.4.2006 12:42:20   
bebi
ČESTITKE emamair user posted image  user posted image   user posted image  user posted image    user posted image  user posted image . Kako leeepppaaa novička. Veselim se skupaj s tabo. Uživaj v user posted image  user posted image  user posted image .

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.4.2006 12:54:16   
Bauka
Kar pogumno, glavo gor, Ema! Čestitke!!!

Bauka

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.4.2006 13:07:28   
Še ena T
Draga Emamair! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke in seveda močno držim pesti, da boš od zdaj naprej prejemala same dobre novice. Se te še zdaj spomnim, ko sem bila še na forumu zanositev, ko sem vsak dan preverila, kateri je ratalo....
Ko bi se vsaj vse fosilke preselile počasi na seznam fosečk user posted image

Lep pozdravček,

Teja

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2006 13:09:32   
VITA74
Ojla Ema

točno si vedela, da me bodo take vesele novičke spravile v bolje razpoloženje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako sem vesela zate da je moja tuga trenutno pozabljena... user posted image user posted image user posted image

SREČNO user posted image  in en velik user posted image

Lp

srečna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.4.2006 13:11:29   
anadejka
Sej sploh ne morm verjet da se to res dogaja Ema!!!Res sem vesela zate in res je,čudeži se dogajajo!!!To kar se ti zdej dogaja je izpolnitev največjih želja in zato sem še toliko bolj srečna zate!!!Uživaj tako dolgo pričakovano in zasluženo nosečnost,pa bodi brez skrbi.Tako dolgo sta morala čakati na čudež,da vama ga zdaj sigurno nihče ne vzame!!!

Matr,če neb bla zdej v službi bi vriskala od veselja!!!user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. upam da tist čajček kmal ponovimo!!!

Drži se!!!

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.4.2006 13:13:58   
Massa26
Uaaaau Ema, noro!!! Vedno sem te občudovala, kako si se trezno in optimistično spoprijemala s temi problemi in sedaj sem tudi jaz res vesela zate oziroma za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Trikrat HURA za čudež!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.4.2006 13:22:08   
anitaz
EMA, iskrene čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.4.2006 13:27:59   
Elysabeth
Se pridružujem vsem čestitkam user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo in predvsem zdravo nosečnost!
Si pa sigurno marsikateri vlila upanje.... Bravo še enkrat!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.4.2006 13:32:40   
muki1
Čestitke iz vsega srca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.4.2006 13:38:05   
Suana
ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EMA res sem vesela zate !!!bravooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.4.2006 13:39:25   
ANDREJA 75
BRAVO BRAVO BRAVO .... FULL SEM VESELA ZA VAJU ....user posted image user posted image user posted image user posted image
A BO TKO DECEMBRČEK KOT NAŠ TIM...
0

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.4.2006 13:40:01   
dory
no tudi ti si ena izmed tistih,ki jih ze kar neki casa spremljam in mocno drzim pestke...user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.4.2006 13:44:46   
ona78
user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.4.2006 14:01:18   
soncece24
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super user posted image user posted image user posted image user posted image pa anadejka ti je tak lepo napisala, da sem kr malo user posted image zraven.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.4.2006 14:12:03   
Anonimen
user posted image Čestitke, pa lepo nosečnost! user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.4.2006 14:22:00   
agnes
kak fajnuser posted image

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.4.2006 14:31:53   
emaa
Hvala punce, v službi sem pa tako neproduktivna, da je kar hudo.

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 43
18.4.2006 14:39:27   
soncece24
A ni današnji moto: delo ni penis, stoji lahko tudi dva dni? user posted image user posted image user posted image user posted image drži se ga user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.4.2006 14:41:15   
Lu
Iskrene čestitke tudi od nas user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.4.2006 14:46:46   
vampirka
Ema, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! SUPER!!!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.4.2006 14:52:48   
Jančika_
user posted image user posted image user posted image Najlepša novica zadnje čase!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.4.2006 15:00:22   
anadejka
Jah itak!!Jest bi bla na tvojem mestu tok po luft,da bi se skos smejala in bi šla rajš kr domov user posted image user posted image user posted image

Dej povej kako je možek odreagiral,si kr predstavlam kok je bil šele on vesel user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.4.2006 15:12:04   
emaa
Čist paf, sva bla skupaj na malci (beri kava), pa je bil kar v šoku. Ne more dojet, da je ratal tik pred zdajci, kolk bo pa popoldne doma zmeden pa ne vem. Je pa ful vesel, da sva se izognila IVF, ker zdaj bo pa brez problema, ker tko mora bit, sem jaz tko reklauser posted image .

Zdaj pa šibam domov, se oglasim še od tam (saj ko da lahko kaj druzga delam)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.4.2006 15:22:19   
Piškotka~
EMA TUD JAZ SE VESELIM S TABO IN TI ŽELIM ENGA FEJSTuser posted image !!!user posted image user posted image user posted image  ENAKO TUDI TVOJEMU user posted image . VSO SREČO!!!

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?