Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Saj ni res, pa je! Čudeži se dogajajo!!! 18.4.2006 11:59:22
Sisy
ema tok sem vesela zate...sploh ne vem kaj nej rečem...kdaj maš potem rok? joj tok sem vesela....kr ne vem kaj bi od samega veselja.... dej piši mi na ZS ker mam eno tvojo staro telefonsko
RE: Saj ni res, pa je! Čudeži se dogajajo!!! 18.4.2006 12:08:08
hati
bravoooooo.... in ja čudeži se dogajajo...ta vikend je bil najbolj primeren za to.... čestitke ema.... tudi tvojemu dragemu.... še kr ne dojamem.... Najlepših devet mesecev želim, predvsem pa mirnih in zdravih.
RE: Saj ni res, pa je! Čudeži se dogajajo!!! 18.4.2006 12:24:25
Vilma
Joj, Emamail, iskrene čestitke Same decembrčice - kako fino Jaz pa trenutno kličem svojega ginekologa, pa ga ne morem in ne morem dobit. Prejšnji teden sem dvakrat dala kri zaradi B-HCG. Pri meni vrednosti ne smejo bit prevelike, ker sem v januarju imela molarno nosečnost, za katero so značilne visoke vrednosti tega hormona. Me je strah ko hudič, komaj delam Držte mi pesti, da bo vse ok
RE: Saj ni res, pa je! Čudeži se dogajajo!!! 18.4.2006 12:25:49
cmokec
Ema, iskrene čestitke, pa tvojmu tudi čestitam.
To je pa res najlepša novička in mi je prav polepšala sicer turobni dan. Zdravo nosečnost ti želim (ko bi vedela, kako sem vesela, da tudi tebi lahko končno to napišem), uživaj in se pusti razvajati. Pa zate, draga nosečka.
RE: Saj ni res, pa je! Čudeži se dogajajo!!! 18.4.2006 12:38:07
Špela100
Emamair................jjjuuuuppppiiiiii.....veselim se s tabo....res se čudeži dogajajo....no pa si dočakala tudi ti. Želim ti vse lepo do konca....uživaj nosečka srečka.