SIBI -> RE: POMOČ-dr. Završnikova! (3.6.2006 12:33:12)
|
Pozdravljene, punce! Resnično se opravičujem, da sem tako dolgo rabila, da se ponovno javim ampak enostavno ni bilo časa. 16.5. sem bila na prvem gin. pregledu, in sedaj vem, da je moja ginekologinja Dr. Tončka Završnik. Jaz sem bila zelo, zelo presenečena, ker je edina ginek. (do sedaj sem jih imela ogromno in z dobenim nisem bila zadovoljna), ki si res vzame čas, ti svetuje, predlaga in je povrhu vsega še zelo prijazna-vsaj do mene je bila. Ker sem v 1. nosečnosti splavila v 16. tednu se je res potrudila in pogledala cel pok izvidov in papirjev, ki sem ji jih prinesla ter mi tudi razložila katere preglede mi vse priporoča do konca nosečnosti. Jaz nimam kaj reči, meni je ena najboljših. Sedaj sem v 13. tednu in upam, da bo vse ok do konca. Zanima pa me nekaj, svetovala mi je tudi cirklažo glede na to, kar se mi je zgodilo v prvi nosečnosti. Ali imate punce kakšno izkušnjo s tem? Prosim, če mi javite oz. sporočite, ker me res zanima. 8.6. pa imam tudi nuhalno svetlino na katero že komaj čakava z dragim. Lep pozdrav in hvala za pomoč. Se javim! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|