RE: POMOČ-dr. Završnikova! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Made -> RE: POMOČ-dr. Završnikova! (6.6.2006 21:40:42)

Tudi moja zdravnica je dr. Suzana Završnik in sem z njo zelo zadovoljna. Žal pa je res ni bilo takrat, ko sem jo najbolj potrebovala- med nosečnostjo...ampak zato ne krivim nje. Sem pa tekom nosečnosti prav zaradi tega menjala ogromno ginekologov (vsakič jo je nadomeščal drugi) in nisem z nobenim bila tako zadovoljna kot z njo.
Tudi dr. Tončko Završnik poznam, saj me je enkrat tekom nosečnosti pregledala v porodnišnici in mi je bila zelo všeč. Strokovna in tudi prijazna...

SIBI -> RE: POMOČ-dr. Završnikova! (8.6.2006 15:10:48)

Hojla, kako ste kaj!

No, danes smo bili na NS pri dr. Tončki Završnik in moje mnenje o njej je še vedno ostalo nespremenjeno. Zdravnica na mestu. Tudi z mano je šel moj dragi in moram vam rečt, da ga je vse zelo zanimalo tako, da je zdravnico kar nekajkrat prekinil. Pa je bilo vse ok. Vse nama je lepo razložila in bila prijazna. Res si vzame čas ta zdravnica. Ker imam sama tudi sladkorno me je danes pa še z vidika tega zelo presenetila. Ženska obvlada svoje delo, resnično. Tega, kar mi je povedala ona mi ni znal razložiti in svetovati noben in resnično noben ginekolog. Kapo dol pred njo, ženska raztura. Rezultati moje NS pa so bili 1,4 ter riziko tveganja 1:6844.

PDP 17.12.2006

NRMM -> RE: POMOČ-dr. Završnikova! (9.6.2006 14:06:27)

Tudi jaz nimam slabih izkušenj z dr.Tončko Završnik, katera je bila 2x moja sobna zdravnica predno sem rodila. Vedno je bila prijazna, ko sem šla prvič v porodnišnico, zarad popadkov kateri so minili po 3 urah, me je vprašala, če bi rada rodila z umetnimi sem rekla da ne in me je brez problemov dala na oddelek, naslednji dan pa tudi ob moji prošnji in razlagi, da v bolnišnični sobi se ne počutim ok in , da ne bom dočakala popadkov, me je z nasmehom spustila domov in rekla, da se tako kmalu vidimo in res je, še isto noč sem šla rodit, najbolj si je pa zapomnila in me tudi po porodu pohecala, a danes pa je šl oz umetnimi rodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Je pa res kot pravijo nekatere, če je slabe volje ni iz nje nič.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]