maychika -> RE: Aprilke 2006 (26.3.2007 13:43:17)
|
Da najprej napišem pol vas bom pa brala. Vikend je mimo in začeli smo nov teden...ampak bolj tako. Tia se je ob dveh zjutraj zbudila in jokala ko hudič. Se je drla dve uri neutolažljivo, grizla kovter (predvidevam, da so zobki) in pol še malo bedela, tko da smo šli ob šestih spat. Čez slabo uro se je pesem ponovila, tko da smo vsi skupaj crknjeni za pop..... No pa sva dopoldne vstali in ima še temperaturo 38,6. Zdajle pikica spi, Mare gre ves zbit v službo, jaz pa vas malo berem. Ja...dan žena...sem bla prav užaljena včeraj, da sem se kar zjokala v postelji. Moj dragi me tako ignorira pri teh zadevah, da je to že kar grdo. Itak sem ga, ko je šel v trgovino, prosila, če lahko v cvetličarni vzame nekaj za mojo mami, ker smo kasneje tja šli, pa me je gledal zakaj in sem mu povedala, da je materinski dan. No pa je bla gužva tko da se mu ni dalo čakat. No, pol ko smo šli tja, smo zavili do cvetličarne in sem sama skočila not iskat en lep šopek, čeprav so imeli že vse poropano... Pa sem dala rožice mami in izročila par lepih besed v pričo njega in on nič. In je zignoriral zadevo do konca. Tako, da mi ni niti čestital in nič (rožic ne rabim, samo kako lepo besedo bi blo pa lepo slišat) in sem mu na koncu dneva ob polnoči rekla, da lepo da je tako zelo pozoren na moj prvi materinski dan. In sem šla totalno užaljena v posteljo. In veste kak je bil njegov izgovor...da je bil "deloven" dan. Sva imela dosti dela z izdelavo neke spletne strani (eni so nama dali priložnost, da pokaževa če znava za mogoče nadaljnje sodelovanje) in sva delala in delala, dopoldne sva imela še polno hišo itd. Ampak to ni izgovor, da si ne moreš vzet 30 sekund in zaželet oz. rečt kaj lepega. Sem si mislila, da če se že med letom česa tko ne spomni, se bo pa zdaj. Ma ja. Sem dobila prst v rit...skor n...ne dobesedno...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja, se vidi, da mi ni prav ane, ko sem cel roman napisala. Ampak...povejte no...a ni to malo nesramno... malo z zamudo ampak vseeno vam želim lep materinski dan oz. materinstvo nasploh. zdaj pa moram it, ker se je Tia zbudila. Več zvečer.... LP
|
|
|
|