ČebelicaMaja -> RE: Aprilke 2006 (23.3.2007 13:13:07)
|
Pozdravljene! No, da se vam med malico še jaz malo pridružim... ... no, jaz sem za zobarja kar sama poklicala pedontologa v ZD in se naročila, je pa rekla, da je 10 mesecev prava starost, no midve sva šli pri 11. Je rekla zobozdravnica, da nič umivat z zobno pasto - tud otroško ne, do drugega leta, pa tudi ne z zobno ščetko, samo z gazo in vodo- zjutraj in zvečer. Zobno ščetko naj bi se baje začel uporabljati šele pri 2 letih , kot tudi zobno pasto, ki jo postopoma doziraš do enega zrna graha pri treh letih. Tudi fluorovih tabletk nama ni dala... tako da, sto ljudi sto čudi... Mi imamo Vaudov nahrbtnik- Jolly light- za katerega sem vidla na forumu kar nekaj kritik, ampak bom takole povedala- nam je res superrrr, ta mala se super počuti, kupili smo ga preko e baya za starih 20 000 sit, hrbtišče povsem OK, tako ali tako, pa naj se v nahrbtnikih otrok ne bi nosilo cel dan, ampak samo do 2 ure ker ni dobro, saj ne uporabljajo svoje mišične mase... tako vsaj jaz nisem pristaš super dragih zadev, ki jih na konec koncu uporabiš samo parkrat...prijateljica mi je namreč rekla, da ko začnejo otroci hodit, tudi v nahrbtniku nočejo več bit...in to tudi sama opažam na sprehodih v Kranjski Gori, tko da... morda ni tako pomembno, da imaš najboljšo in najdražjo različico, ampak da imaš nekaj dovolj "kulturnega", da se oba dobro počutita... Me pa še nekaj zanima... koliko vaši ponoči še jejo? Mi smo itak posebneži, ker je Hana Ela med 3% največjih enajstmesečnikov, jemo pa bolj malo ampak velikoooookrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]... in tako smo danes ponoči jedli trikrat... sej ne bom kakih ukrepov delala, ker smo poskusili, pa ni učinka, samo malo za orientacijo me zanima...ker se zbudi tako lačna, da moram bit kot raketa- po flašo in ekspres nazaj, če ne je tak jooook, da je joj... Uživajte v sončku in lep pozdrav!
|
|
|
|