Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka me... 12.4.2006 21:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A da mirovanje pomaga? No ja, zdravniki že vedo. Ampak jaz sem bila na koncu nosečnosti napol pokretna, samo ležala sem lahko na levem boku, pa mi je vseeno mehur prej počil.
|
|
|
|
RE: mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka me... 13.4.2006 9:40:15
|
|
|
|
bskrle
|
Pravi,da mirovanje, pa nič , sicer že sedaj dosti počivam, punci sta v vrtcu. Skratka do konca junija moram zdržat, potem sem pa že v 37. tednu in kot vem, potem ni težav. A res na RR nobena ne bo mirovala?!
|
|
|
|
RE: mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka me... 13.4.2006 12:14:15
|
|
|
|
tz
|
Zdravo Jaz sem imela razpok mehurja pri 31 tednu in mi je pričela uhajati voda. Ker so potem ugotovila, da je plodovnica že okužena sem dobila antibitotike, ki pa niso zalegli, zato sem imela sprožen porod pri 32. tednu. Sledila je nega otroka na intenzivi okvirno mesec dni. V kolikor obstaja možnost da čim dlje donosiš, bi ti svetovala, da čim bolj iruješ, ker te nega otroka na intezivi potem predvsem psihično zdela, sploh če ne gre vse po super plus variatni. LPK
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......