mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka mehurja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bskrle -> mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka mehurja (12.4.2006 21:08:52)

Zanima me, če mora katera mirovati po 30.  tednu, kot vzrok navaja G, prezgodnji razpok mehurja pri prvem in drugem porodu.
Ima katera kakšno izkušno glede tega?

Anonimen -> RE: mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka mehurja (12.4.2006 21:13:58)

A da mirovanje pomaga? No ja, zdravniki že vedo.
Ampak jaz sem bila na koncu nosečnosti napol pokretna, samo ležala sem lahko na levem boku, pa mi je vseeno mehur prej počil.

bskrle -> RE: mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka mehurja (13.4.2006 9:40:15)

Pravi,da mirovanje, pa nič [sm=sloncek.gif], sicer že sedaj dosti počivam, punci sta v vrtcu.
Skratka do konca junija moram zdržat, potem sem pa že v 37. tednu in kot vem, potem ni težav.
A res na RR nobena ne bo mirovala?!

tz -> RE: mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka mehurja (13.4.2006 12:14:15)

Zdravo

Jaz sem imela razpok mehurja pri 31 tednu in mi je pričela uhajati voda. Ker so potem ugotovila, da je plodovnica že okužena sem dobila antibitotike, ki pa niso zalegli, zato sem imela sprožen porod pri 32. tednu. Sledila je nega otroka na intenzivi okvirno mesec dni. V kolikor obstaja možnost da čim dlje donosiš, bi ti svetovala, da čim bolj iruješ, ker te nega otroka na intezivi potem predvsem psihično zdela, sploh če ne gre vse po super plus variatni.

LPK

kalaxy -> RE: mirovanje po 30. tednu- zaradi razpoka mehurja (14.4.2006 13:11:09)

Živjo,

tudi meni je ta teden rekel, da moram počivati in se ne naprezati, vzrok pa je ta, da skoraj več nimam materničnega vratu. Sem pa v 31.tednu.
Zadevo sem vzela zelo resno in sem prestrašena ko hudič.Tud pr nas nič[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]. Tako, da kar počivat.

Stran: [1]