|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tisti, ki imate dolgoročne stanovanjske k...
14.4.2006 18:55:41   
Annny
Sploh ne bi rekla, da so vsi tako rizični, Tehnofil. Res pa je, da je takih večina ali so nekajletni fenomeni, ki naj ne bi predstavljali dolgoročne investicije.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
14.4.2006 20:38:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
15.4.2006 9:41:34   
Annny
Draga Radha,

vlaganje v Paribas First Selection in druge sklade, ki jih trži podjetje E&S, ti toplo odsvetujem.
Zakaj? Zakaj bi nekomu kar na lepe oči dala 900 € kot provizijo za trženje v obliki mrežnega marketinga- to je namreč edini razlog, da ti zaračunajo takšno nesramno in nezaslišano vsoto: da lahko ta denarček porazdelijo med tvoje 'mentorje' v mreži.
Podskladi PFS so npr. Pioneer, Fidelity, Templeton in drugi znani, v katere lahko vlagaš direktno brez, da te nekdo takole 'olupi'. Se zavedaš, da lahko z 900€ v skladu ustvariš zelo veliko?? (v tem primeru pa bi jih kar 'podarila' temu podjetju za neko informacijo, ki jo lahko dobiš tudi za veliko manj denarja, da ne rečem zastonj..glede na donos PFS v zadnjih 5 letih ti lahko rečem, da bi trajalo zelo zelo dolgo, da bi z donosom sploh dobila nazaj 900€, kaj šele, da bi bila na profitu).

Podjetje E&S se poslužuje točno določene demagogije, s katero prestraši človeka, ki o vlaganju ne ve nič, s črnimi mislimi o prihodnosti- cilj je pa samo eden: prepričati te, da denar vložiš k njim.

Še strokovni članek na to temo:

http://www.finance-on.net/?MOD=show&id=142719 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.4.2006 9:51:18   
Annny
Dejansko trditve, ki si jih navedla, Radha, držijo, vendar bodo spremembe prišle počasi in iz tega razloga verjetno ne bodo izpadle tako drastično. Zato pa JE pomembno, da človek nalaga denar že danes in si tako zagotovi neko glavnico, katere obresti si bo nekoč lahko izplačeval kot rento (če mu slaba pokojnina ne bi zadoščala za normalno preživetje, tako bi lahko otrokom zagotovil štipendijo itd.).

< Sporočilo je popravil Annny -- 15.4.2006 9:52:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
15.4.2006 11:26:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
15.4.2006 20:36:24   
Annny
Radha,
prosim, če ponovno natančno prebereš članek, do katerega link sem dala zgoraj.
NEMOGOČE je bilo v tem skladu zadnja leta 'dobro obrniti' denar- to ti kaže krivulja padanja vrednosti posamezne točke sklada v zadnjih letih.

Če je kdo tukaj zaslužil (kar seveda vem, da je, in to odlično), je zaslužil z vabljenjem ljudi v investicijo pri E&S, sam pa je potegnil mastno provizijo iz tistih 900 €, ki jih je investitor vplačal, DA JE SPLOH LAHKO ZAČEL VLAGATI. Nezaslišano.
Da o ilegalnosti trženja tega podjetja v Sloveniji ne govorim.

Preberi članek 10x, če bo treba.

Sicer pa- denar je tvoj in sama odločaš o tem, kam ga boš naložila.
Na tvojem mestu bi se udeležila njihovega seminarja, ker boš dobila veliko splošnih koristnih informacij o vlaganju, denar bi pa naložila drugače (sem ti že zgoraj napisala, ampak verjetno nisi dobro prebrala).

Lp in srečno

Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
15.4.2006 20:41:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
15.4.2006 20:51:39   
Annny
Dejansko poznam ljudi,ki so tja kaj vložili in dobro obrnili svoj denar.

Tako so ti oni rekli, vendar je to daleč od resnice (beri moj odg. zgoraj- krivulja gibanja točke sklada).

Tudi sam folk,ki dela v E&S te kar prepriča-vsi so res bogataši.

Bogatašev je mogoče 10, z gospodoma W. in J. na čelu, ki pa delata v tem poslu že blizu 20 let in je v njuni mreži pol Avstrije, celotna Slovenija in novonastalo balkansko tržišče.
Še enkrat bom ponovila: ZASLUŽEK pri tem podjetju VEDNO IZHAJA IZ 900€. S tem se da okrog prinesti samo neizkušenega človeka, ki bi nič hudega sluteč rad vložil nekaj denarjauser posted image

Povzetek: če bi rada vlagala, se ti bolj splača, da se oglasiš na npr. BPH Ilirika in vložiš v nekaj slovenskih skladov. Če bi rada pa POCENI sklade, pa vloži DIREKTNO v tuje sklade (= kar pomeni, brez vmesnih posrednikov, kot je E&S, ki ti bodo samo zaračunavali nepotrebne provizije).

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 33
16.4.2006 18:25:29   
Ceca
Midva z možem sva imela dva kredita v skupni vrednosti 20 milijonov tolarjev, torej vsak po 10 milijonov tolarjev. Vsak od naju je vzel kredit na 10 let, na srečo pa sva ga oba odplačala v 8-ih letih. Kredita sva vzela za postavitev hiše. Strah naju ni bilo, ker sva imela varni službi z razmeroma spodobnima plačama, v kolikor pa ne bi zmogla, so nama bili pripravljeni pomagati starši, kar jim na srečo ni bilo treba. Med zidanjem hiše in odplačevanjem dveh kreditov pa sva odprla še svoje podjetje. Začetni kapital sva dobila tako, da sva vzela hipoteko na še ne končano hišo, ki pa sva jo odplačala v dveh letih. Dve leti sva torej istočasno plačevala hipoteko in dva kredita.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.4.2006 16:46:32   
NRMM
Midva sva se pa začela pred 3 leti matrati s temi krediti tako, da sem skoraj obupala user posted image . Nagledala sva si najprej stanovanje, katero nama je bilo zeeelo všeč in po njem je bilo veliko povpraševanje, zato sva hitro zaarala s 500.000, ker sva pač mislila, da pri takšnih dveh plačah ne bo problema za kredit, ampak izkazalo se je povsem drugače user posted image user posted image user posted image .
Vsepovsod gledajo user posted image  osnove, katere dajo proivat firme minimalne, ves ostal zaslužek pa prikažejo kot potne stroške ozr.dnevnice, kar za dolgoročni stan.kredit pomeni zero.
Sva pa potem vzela potrošniška kredita mož na 6 let, jaz na 5 v skupni vrednosti 6 mio + prihranjen denar in stanovanje je najino user posted image user posted image . Oba še imava slaba 3 leta za izplačevat in lahko rečem, da mineva zelo hitro user posted image user posted image user posted image .
Sem pa tudi sama bila v strahu kaj če izgubim službo, kaj če jo mož, kako bova plačevala, ampak so nama z nasveti pomagali moji starši in nama zagotovili, da če nama ne bo šlo bodo že pomagali user posted image user posted image , res sem jima hvaležna zeelo.

Tako kot je že bilo napisano......kdor ne reskira ne profitira, tako da kepa le pogumno.

< Sporočilo je popravil NR -- 17.4.2006 16:47:13 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Ceca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.4.2006 20:41:42   
kepa*
No, ste me kar potolažile.
Bomo že preživeli teh 10 let.
Sicer pa ravno čakamo na odgovor in upam, da ga jutri dočakamo.

Letos pa bo!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.4.2006 12:54:27   
Mojca20
Mi imamo 7 miljonov na 20 let po 42.000 mesečno. Smo pa lani že enega na 15 let odplačali, tako da se nič bati 10 let mine kot bi migniluser posted image

Če ne bi bili pogumni, tudi stanovanja ne bi imeli!user posted image user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.6.2006 22:11:32   
leong
Letanje od bank do bank za najugodnejši kredit je prihranjeno z ljudmi, ki so to že naredili in se s posredovanjem kreditov ukvarjajo. Poskusite na Kreditnem centru iz Ljubljane www.kreditnicenter.si (brezplačno) ali mariborski TripleA http://www.hitrikredit.com/ (imajo provizijo)
lp

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?