anika87 -> RE: nuhalna svetlina (9.1.2008 7:01:29)
|
Pozdravljene! Sem čisto nova uporabnica tega foruma in vas obenem, ko vam postavljam vprašanje, tudi vse prav lepo pozdravljam. Drugače sem stara uporabnica sorodnega foruma (ne vem če se lahko delajo reklame... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]), zdaj ko pa je tudi meni končno ratalo zanosit in, ko se mi zdi, da zdaj pa res bo to to (to je moja 6. nosečnost - 1. uspešna), se mi zdi, da bom mogoče bolj kukala na ta forum (ta se mi zdi ful primeren za po - uspešni zanositvi). No, da ne nakladam več... Zanima me, ker sem namreč prebrala vseh 8 strani na tej temi in nikjer nisem zasledila kakšnih komentarjev o Novem mestu, le ena uporabnica je nekaj spraševala, pa ji nihče ni odgovoril... A tam pa ni bila nobena? Nimate izkušenj iz Novega mesta? Kolk sem brala, menite, da so vsi G, ki imajo licenco dobri. Ampak vseeno me zanima, kdo sploh dela NS v NM? V bistvu sem se že včeraj naročila (sem v 10 t) in imam čez 14 dni, ampak sem pozabila vprašat, kdo jo dela in če posnamejo na CD. Prosim za vaša mnenja o Novem mestu. Pa tudi mogoče, če je katera bila v Rogaški? Kako je tam in kdo dela? Hvala! Lp
|
|
|
|