|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nuhalna svetlina
3.1.2009 20:35:20   
zmajaz
 AC je amniocenteza (punkcija plodne vode) – prenatalna invazivna diagnostična metoda, s katero se navadno med 16. in 18. tednom nosečnosti testirajo morebitne bolezni ploda. Metoda poteka tako, da se skozi trebušno steno pridobi vzorec plodovnice (amnijske tekočine).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.1.2009 7:16:23   
Alja_

Hvala za odgovor Melika. LP

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.1.2009 16:50:28   
michelleD
zanima me če ima katera izkušnje z nuhalno svetlino v Rogaški Sl. ????
V 1. nosečnosti sem bila V Domžalah in sem bila zelo zadovoljna

sedaj pa sem se odločila za Rogaško, pa me zanima če je tudi  OK

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 453
5.1.2009 16:56:55   
zmajaz
Jaz sem bila tako v 1. kot v 2. nosečnosti na NS v Rogaški pri dr. Franiču in sem bila obakrat zelo zadovoljna. V Domžalah nisem bila nikoli, tako da ti pa ne znam primerjati, če so kakšne razlike - aja edino to, da ti da dr. Franič samo eno slikco z UZ, v Domžalah sem pa slišala, da jih dobiš več. Je pa spet res, da NS ne gremo zarad slikc. user posted image  Ti pa ravno tako posname tudi CD, če ga želiš in doplačaš.

(odgovor članu michelleD)
Neposredna povezava do sporočila: 454
5.1.2009 18:44:06   
michelleD
Hvala, se pravi da tudi razloži kje kaj vidiš pri plodu,naredi preko trebuha, ..?
jke natančen, ti pove kje vidi trebušček, srce, ....

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.1.2009 18:44:49   
bamoocham
Michelle, točno tako!

Neposredna povezava do sporočila: 456
5.1.2009 18:45:20   
michelleD
koliko pa je doplačilo CD in cena NS v Rogaški???

Neposredna povezava do sporočila: 457
   nuhalna svetlina-dr.Strah
9.1.2009 11:28:43   
Anonimen
Zanima me kako je z NS pri dr. Strah. Koliko stane pregled. Koliko prej se je treba naročit.
Hvala in LP

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: nuhalna svetlina-dr.Strah
10.1.2009 9:50:25   
Chebellca
Jaz imam danes pregled pri dr. Strahovi, sem v 13 tednu, naročila pa sem se v osmem. Cena pregleda kjer ti naredi še 3d UZ je nekaj čez 100eur, samo osnovni pregled pa mislim da je tam okoli 60eur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.1.2009 19:20:21   
rina22
Pozdravljene!
Imam par vprašanj glede pregleda NS pri dr. Pelkičevi. Naročena sem v torek, zato me zanima, kako bo ta pregled "izgledal". Zanima me, ali je partner dobrodošel. Malo me skrbi, če bi se ultrazvok moral delati vaginalno, kako bi vse to izgledalo potem.. Zanima me tudi, ali se mora dati kri? In če za filmček, ki ga naredi, moraš kaj dodatno plačati? Če imam prave podatke, pa pregled stane 60 eur, ni tako?
Vem, 1000 vprašanj... LEPO prosim za odgovore tiste, ki imate izkušnje z dr. Pelkičevo..
Hvala vam že vnaprej user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.1.2009 19:47:04   
KaOs
Pozdravljena!!

ene 4. strani nazaj je potekala razprava o DR. Pelkičevi ---- Pošijam ti moj komentar:

Pozdravljene !

No jaz še nisem bila na 3D pri dr. Pelkičevi, pač pa na NS in imam zanjo samo pohvale, tako da sem se odločila, da so vsi naslednji plačniški pregledi pri njej!!

Vzame si čas, vse lepo razloži - bila sva dva jaz in moj srček - pa je tudi njemu namenila nekaj besed in orisov -TOREJ VSE NAJ NAJ!!

Aja pa še to:  DVD-je ima kar ona(mogoče samo za rezervo vzameš zraven, če jih slučajno sfali) povedati pa moraš prej, da bi ga rada imela - in seveda ker nič ni zastonj doplačaš 10 €!!

Za ključek pa nažalost ne vem!!

Lep pregled ti želim!!!

P.S.: jaz sem bila tam 12T6D UZ pa je bil kar preko trebuha, mislim da je bolj kot ne vedno tako!!!

l.p

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.1.2009 20:25:47   
majska pikica
Tudi jaz sem bila pri njej in je zelo super UZ poteka preko trebuha z menoj pa sta bila moj dragi in sinek in obema je kazala kako naša pikica tam noter maha ker takrat še nisem vedela za cd sem dobila kar nekaj slikic no ne jaz ampak jih je kar mojemu dala in rekla naj si jih lepo spravi.Je odlična G in k njej se bom vrnila ko bom imela 3D sma se že dogovorile samo točen datum še ne vem je pa enkrat konec tega meseca.
Še enkrat vse POHVALE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in kar pogumno z možekom k njej odlična je

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.1.2009 13:14:41   
rina22
Hvala obema za odgovoruser posted image Sta me res prepričali, da bo definitivno šel z mano user posted image Upam samo, da bo vse vredu...

Uživajteuser posted image

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.1.2009 9:42:13   
rina22
Še bi lepo prosila za eno pomoč. Mi lahko prosim kdo napiše, kje točno je ta ordinacija od dr. Ksenije Pelkič? Vem, da sem že tečna s tem pregledom, ampak res bi lepo prosila, če bi bila katera tako dobra duša da mi točno napiše, kje moram iti... Za Gregorčičevo sicer vem, kje je, samo ne bi rada dolgo tega iskala, pa še kje ne bi našla... Lepo prosim za pomoč..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.1.2009 21:27:37   
majska pikica
Haha tudi midva sma jo iskala pa ti bom tako povedala. Če veš kje na gregorčičevi je staninvest zraven pa je picerija potem ne moraš zgrešit.Pri piceriji je  en podhod in nekaj stopnic ko prideš po stopnicah dol se obrni desno in boš videla na desni ena vrata tam je zelo mali napis za ordinacijo.Ja sem jaz kar 3x mimo šla potem pa sem v trgovini ki je malo nižje vprašala .Pa še to če bo še zaklenjeno le počakaj ker včasih malo zamudi ampak ponavadi je točna.
Upam da nisem preveč zakomplicirala.Pa lep pregled in da bo vse ok

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 465
14.1.2009 17:12:02   
rina22
Hvala za odgovor user posted image Sma našla na srečo kar hitro. Bilo je pa vredu, rekla je, da je vse vredu.. Uživajte

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.1.2009 22:01:27   
žakoberin
Jaz žal nisem dobila nobenega odgovora kako je pri dr.  Lovšinu v Izoli. Bom pa zato napisala sama kako je bilo, v upanju, da bo kateri nasvet pomagal. In sicer totalno sem bila razočarana. Od tistega trenutka, ko sem izgovorila dober dan in nasvidenje je preteklo celih 15 minut. Mogoče sem bila še toliko bolj razočarana zato, ker sem brala, da so pri drugih trajali pregledi cca 30-60 min. O cd-ju ne duha na sluha.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   dr. Pelkič
19.1.2009 13:51:06   
eternety
Zanima me, če ima katera tel. številko za naročanje na NS pri dr. Kseniji Pelkič v
Gregorčičevi ulici? Je ne najdem v tel. imeniku. Hvala!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: dr. Pelkič
19.1.2009 14:35:45   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Zanima me, če ima katera tel. številko za naročanje na NS pri dr. Kseniji Pelkič v
Gregorčičevi ulici? Je ne najdem v tel. imeniku. Hvala!

NS v Mariboru:
dr. Ksenija Pelkič - 02/ 25 23 830
Gregorčičeva 19 (pri pizzeriji Galea-po stopnicah na dvoriščno stran in takoj na desno)
ksenija.pelkic@siol.net

Naročiš se lahko tudi preko elektronske pošte

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.1.2009 19:39:58   
5ra83
Pozdravljene,

mene pa zanima ali je kateri na NS že napovedal spol? Ns imam namreč naslednji petek in že komaj čakam.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.1.2009 20:06:23   
bamoocham
Hej. Pr men na nuhalni se ni videlo spola, komaj čakam morfologijo, če se bo tam videl:)

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.1.2009 20:18:36   
tajčika
Pozdravljene,

a mogoče katera ve, kdaj obstaja "povečano tveganje" za DS, kajti nekje sem zasledila, da je napotnico za NS možno dobit tudi v tem primeru. Zdaj pa ne vem kaj spada v to.user posted image

Namreč v moji in partnerjevi družini so primeri DS in to trije. user posted image
Moj bratranec ima DS, prav tako otrok od drugega bratranca, ter otrok partnerjevega bratranca.

Šele v ponedeljek imam pregled pri G, da bom vprašala...

No, mogoče pa bo katera vedla kaj več...

lp,

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.1.2009 21:21:14   
bamoocham
a mogoče katera ve, kdaj obstaja "povečano tveganje" za DS, kajti nekje sem zasledila, da je napotnico za NS možno dobit tudi v tem primeru. Zdaj pa ne vem kaj spada v to.

O povečanem tveganju se govori takrat, ko je izračun (tveganje) za DS 1:300 oz več.  (1:299,1:298...).
Js sem zarad slabih rezultatov mogla še na DHT in na genetski posvet v LJ.
Držim pesti zate, da bo vse ok.

Če imaš takšno tveganje, dobiš napotnico za amniocentezo, drugače je pa samoplačniško.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 22.1.2009 21:22:48 >

(odgovor članu tajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.1.2009 7:35:54   
tajčika

bamoocham, hvala za odgovor...

Pri prvi nosečnosti (pred 5 leti) še pri nas ni bilo g. z licenco, ki bi opravljali NS.
Zato mi je moj g. predlagal naj grem na NS (opravil dr. Pušenjak...takrat sploh nisem vedla kdo to je user posted image ) in na gensko posvetovanje v Leonišče (samoplačniško). Takrat sem imela izračun 1:700. S pupo je bilo vse v redu in upam, da bo tudi sedaj.
Ampak sem vseeno mislila, če je kje kakšna "luknja", da prideš do tega brezplačno.

Sem pa čez 2 tedna naročena na NS pri dr. Rosiču na Ptuju. Sem zasledila, da ga nekatere zelo hvalijo. Bomo videli. user posted image

Držim pesti zase in svojo pikico, kot tudi za vas vse user posted image .

lp,

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   nuhalna v Velenju
23.1.2009 9:28:11   
nensy
pozdravljene,
ker nisem prebrala celega foruma, me zanima kako je z NS v Velenju, kdo jo opravlja in kako uspešno. Verjetno je bilo nekaj takih, pa me zanima a se bol splača it h kateri drugi. In pa kasneje za 3D. A katera kaj ve.

Hvala

(odgovor članu tajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?