Anonimen -> RE: nuhalna svetlina (22.4.2008 9:55:57)
|
Živjo! Ko berem tele zadnje poste me je kar malo začelo stiskati pri srcu ... koliko stvari gre lahko vse narobe :( No, jaz sem trenutno v 8. tednu in naslednji pregled pri osebni ginekologinji imam 22.5. (12. teden). Sicer moja ginekologinja ima licenco za NS, ampak ker nima aparatur, da bi slikice posnela na CD sem se odločila, da se naročim pri dr. Strahovi, ker sem o njej slišala in tukaj na forumu prebrala že veliko lepih stvari ... Danes sem klicala, a je bila zelo nesramna ... ko sem jo prosila, če mi lahko test naredi pred 22.5., me je najprej skoraj nadrla, da je pregled v 12. tednu prekmalu, in če sploh vem kdaj sem zanosila ... pa sem ji povedala, da sem prebrala, da naj bi se ta pregled opravljal od 11. do 14. tedna enkrat, pa mi je samo osorno rekla, da že dovolj dolgo opravlja ta poklic, da bo vedela kdaj se to počne ... potem sem jo pa še vprašala, če bom lahko dobila slikice ali pa kak filmček na CDju, pa mi je rekla, da dajejo samo slikice na papirju ... in potem na koncu, k sem vsa v šoku potrdila datum pregleda (sedaj mi je zelo žal in ga bom najbrž kar odpovedala) je še omenila, da pregleda tako ali tako ne bo opravljala ona, ampak nekdo drug. Čisto sem razočarana! Tako da sedaj resno premišljujem, da bi klicala mojo ginekologinjo in se kar pri njej naročila ... pač ne bo filmčka, bo pa ginekologinja, ki ji zaupam.
|
|
|
|