budulove -> RE: nuhalna svetlina (25.3.2008 14:25:04)
|
Pozdravljene nosečkice. Na nuhalni svetlini je bila Ksenija Geršak,prišla je iz Ljubljane z dvourno zamudo(sem šla na sadno kupo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]). Bila je SUPER!!!!!! Prijazna, res se ti posveti. Odgovorila mi je na vsa vprašanja, ultrazvok pa je trajal več kot 10 min. Rezultati so bili 4x boljši kot evropsko povprečje, za Downow sindrom mislim da 1:4500. Res mi niso posneli na CD, bil je 2D ampak se je zelo lepo videlo, pa še moj lubi je posnel s kamero, tako da imam en super spominček, poleg tega pa sem dobila kar nekaj slikic. Edina stvar , ki me malce muči je, da mi je rekla, da sem v 13 tednu (plod je velik 7 cm ), čeprav naj bi bila po ginekolognjinih meritvah v 14 tednu pa že tako naj bi bila v 15 tednu (glede na zadnji dan menstruacije). Upam da mi ne bodo naslednjič rekli, da sem še en teden manj noseča. Ksenija Geršak je rekla, da je vzrok lahko, da je punčka ali pa, da je malce večji ker hrbtenica ni bila stegnjena. Mi je veliko lažje zdaj, ko vem da je vse v redu. Bi plačala še veliko večjo vsoto za to informacijo.
|
|
|
|