majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: googica ponorela bom s temi porodnišnicami!!! ne vem kako si lahko to dovolijo.. poslušite mojo zgodbo: ker sem zanosila med selitvijo v okolico ljubljane, sem se odločila, da bom rodila v ljubljani, kljub temu da je moja ginekologinja v kranjski ambulanti. ginekologinja me je en mesec pred predvidenim datumom poslala z napotnico v ljubljano, da bi tam imela svoje zadnje tedenske preglede. toda ljubljanske sestre mi ves čas zatrjujejo, da tja pridem samo rodit, da je vse ostalo vezano na mojo ginekologinjo, v kranju. v kranju pa me ves čas pošiljajo nazaj v ljubljano, ker so kao porodnišnice različne, in ljubljanska kao nima tedenskih pregledov v zadnjem mesecu. no, sedaj sem en dan pred rokom, kolikor se mi zdi, se zna zavleči tudi čez rok. menda bi morala imeti neke preglede, toda spet me nihče noče. v ljubljani trdijo da mora to opravljati moja ginekologinja, v kranju pa ponovno da ni tako. znorela bom, ker se moram v teh dnevih ubadati s takimi bedarijami, zapravljati svoj denar za klice in čakanja, da se pogovorijo sestre med sabo kako in kaj! dobr da bom vsaj rodila ziher, z ali brez njih!! se opravičujem za tole zmešnjavo, upam da je komu jasno, še sama sem vsa zmedena ko razlagam drugim.. nikakor ne razumem kako me lahko v ljubljani ne sprejmejo, da bi me prej pogledali, da sama mal vidim kako zgleda vse skupaj.. Jest sem prav vse preglede opraljala pri svoji ginekologinji. Res je, da sem rodila 10 dni pred rokom. Mi pa nikoli ni omenila, da bom kakršen koli pregled opravljala v porodnišnici. No pa še glede jedilnika: sm tudi sama zelo zbirčna in ne jem nobene zelenjave, no kuhano še mogoče... ...pa mi je bila hrana v porodnišnici 1A. Sm sprva mislila, da si bom mogla tudi sama kaj dodatnega prinesti, pa nisem nič potrebovala. Še partner je bil cel začuden, da mi je dobr za jest . Mi je bilo pa količinsko kar preveč, saj nisem mogla vsega pojest.