puncica -> RE: PORODNIŠNICA LJUBLJANA (10.4.2006 14:11:52)
|
Tudi jaz sem bila s sobo zadovljna, sicer sva bile le dve noter ampak obiske bi pa tudi jaz raje imela dlje, no vsaj ati bi lahko bil več pri mamici in svojem novorojenčku. K meni je itak sam on prihajal, pa zadnji dan še moji starši, druge pa nisem želela, bi tud mene motil če bi bil cel kraval ob postelji. Zmotilo me je predvsem to da je ati prišel ob pol treh pa ga varnostniki niso gor spustil, no tist receptor al kaj je in je moral čakat do treh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ko se začnejo obiski, to me je motil. Sestre so bile prijazne, no vsaj do mene, soseda je imela mal težav, ker je imela nedonošenčka pa ni znal jest pa cuzat, no dojil se ni, pa tud če mu je dala flaško je sam v ustih držal, ni znal potegnt bogi revček, pa je prosila ponoči za dodatek ko se je tako jokal pa ni še bilo glih 3 ure mim, pa je sestra sam odvrnila da ga bo dobila ko bo tri ure mim, otrok se ji je pa jokal. Ja no bila sem pa tam samo tri dni, tako da ne vem kako bi bilo drugače, težav z dojenjem nisem imela večjih, tako da ja na B oddelku sem bila zadovloljna. Upam da boš tudi ti.
|
|
|
|