Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ideje za škrobni dan... 1.4.2006 22:41:37
|
|
|
|
Urška*
|
Po moje da lahko. Saj jaz tudi jem npr. restan krompir na škrobni dan. Upam, da ne delam narobe. Bo še katera bolj izkušena kaj več povedala.
|
|
RE: ideje za škrobni dan... 1.4.2006 22:55:59
|
|
|
|
t_t_y
|
JA po moje tudi lahko, pa lahko si narediš npr. rižoto (z različno zelenjavo) ali krompirjevo solato (meni je dobra s kislimi kumaricami), ali pa ponfri v pečici...kaj takega. Jaz se maščobi (olje...) nisem čist odpovedala - sem pa ga uporabila čist malo, ponavadi olivno olje za rižote ali solate. lp
|
|
|
|
RE: ideje za škrobni dan... 1.4.2006 23:31:40
|
|
|
|
Jessy
|
Dix, kar si napisala, lahko narediš. Jaz na škrobni dan kuham: - fižolovo juho, v katero dodam vse potrebne začimbe ter krompir, korenje in riž - prebranac - pasulj (meso poje ) - ješprenj (meso poje ) - pečen krompir v pečici z rdečo papriko in bučkami (vse začinim s soljo, česnom v prahu in olivnim oljem) - krompirjevo solato - krompirjevo juho - gobovo juho - jasminov riž, na katerega dodam na maslu prepražene bučke, ki jih začinim le s česnom in govejo jušno kocko - koruzno polento z zelenjavno omako (na malo olivnega olja zarumenim čebulo, nato dodam na kocke narezano rdečo in zeleno papriko, pa bučko in svež paradižnik, začinim pa s česnom, govejo jušno kocko in peteršiljem) - ta omakca se super poda tudi zraven mesa!!! - zelenjavno rižoto (jaz dodam papriko, grah in korenje) - regrat s krompirjem Verjetno sem še kaj pozabila! Upam, da sem kaj pomagala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?