Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 11:29:05
|
|
|
|
karmy
|
se pridružujem mnenju tistih, ki menijo da si lahko srečna da lahko tamalo nekdo gre v vrtec iskat 2 uri prej... ene so pa zgleda ful kamot... @dudi - bodi srečna da ti je sploh skuhala kosilo.. če bi jaz bla tvoja tašča in videla tole, bi od takrat sama kuhala kosila...
< Sporočilo je popravil karmy -- 31.3.2006 11:34:04 >
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 11:33:35
|
|
|
|
srki
|
Saj zato pravzaprav sploh ne rabiš ene pleničke več ponucat, saj če ji jo enkrat odlepiš, se še vedno da priletip nazaj, ali ji jo pa samo malo odmakneš, pa pobrišel. Spet se moram stirnjat s Kalbom, mu dam čist prav, kar je napisal. Bodite in bodmo srečni, da nam gre kdo po otroka in nam ga sploh previje, lahko bi ti ga pokakanega pustila, pol ti pa spet ne bi bilo prav. Pa osebna higiena nima nič s tem. Je pač šlampasta. Pa ji reči, naj jo ne previja, če te to tako razpizdi.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 11:52:34
|
|
|
|
HuAnita
|
Čakajte malo, tudi zdravniki nam 'delajo' uslugo, pa to ne pomeni, da lahko naredijo šlampasto in na pol!!!!! Meni se zdi pa prav, da taščo opozori, da ritka pač ni čista, saj pač lepo rečeš, da jo potem umazanija draži in peče. Zakaj bi pa morala vse požrti? Saj tašča ni prisiljena čuvati otroka, če noče, naj pač pove, pa se boš drugače znašla. Da pa moraš prenašati polovičarstvo, gre tudi meni na jetra. Mene to z ritko tudi razjezi, ker je potem sitna in jo peče, tako da pač opozorim vsakega, ki jo pazi, naj bo natančen. Tudi ko sem jaz - zastonj - čuvala druge otroke, delala uslugo, so me mamice večkrat podučile, kaj delam narobe, pa jim nisem nikoli zabrusila, češ saj vam delam uslugo, pač pa sem si vzela k srcu in poskrbela, da je bilo naslednjič boljše. Pa dvomim, da bo dete ravno zaradi tega kritik. Moje gotovo ne, ker bo že po naravi, če jo je vsaj malo podedovala po meni.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 12:07:52
|
|
|
|
pety78
|
No, ja, zdravniki nam glih ne delajo uslug, saj nas zdravstvo kar precej stane. Se pa strinjam s Huanito. Če ti nekdo dela uslugo, se je to verjetno prostovoljno odločil in ni bil v to prisiljen, kar seveda ne pomeni, da lahko dela na pol in kot se mu zahoče. Uslugo lahko še vedno odkloni.
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 12:08:26
|
|
|
|
Gordana-3
|
ninocka, mislila sem namreč, da če sem jo enkrat opozorila, da je bila ritka neobrisana kar 3x, se mi je zdelo logično, da bo ja bolj pozorna na to, da se to ne bo več zgodilo. zato pač po tistem pupe nisem previjala vsakič, ko sem jo prinesla domov in preverjala taščo, kako ji je obrisala ritko. očitno pa je, da bom jo morala.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 12:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
men se to tud ne zdi neka velika stvar, če ni eno uro pa pol ritka vredu obrisana . Sicer pa poznam ljudi, ki imajo malega in ga previjajo vsakič ko se že napenjat začne in sumijo, da je polulan ali pokakan in pa take, ki rečejo previjali bomo na 3 ure. Ljudje so si različni. Ja pa še nekaj tiste, ki imate tašče, ki jim lahko zaupate otroka pa bodite srečne, požrite tisti dve uri umazane rite! Jaz namreč tašče nimam več
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 12:48:35
|
|
|
|
dudi
|
Saj jaz ji pa nisem nič rekla moji tašči, ker jo kljub vsemu spoštujem, ampak samo malo sem se vam potožila, ker me določene stvari res motijo pri njej. Posodo pa raje sama pomijem( in to brez besed).
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 12:49:34
|
|
|
|
Tia27
|
Mah, pa jo obriši ti ko prideš domov, jaz sem vesela da jo imajo, raje zamiži na en oko, al pa plačuj varuško, če je to tako hudo, včasih je v življenju bolš kaj požret dol, kot zgubljat živce in se kregat, saj ji ritka v tisti eni uri ne bo preč padla.Je pa moj mož isti skoz svoji mami neki jamra kaj ni vredu in kako mora, mislim da so to zgolj ene muhe, ker če so njega gor spravl v tolk fejst dedca, bodo pa ja znal z tamalo delat. Pa brez zamere.lp
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 12:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh pa ni rečeno, da je tašča dobro ne obriše, saj dete verjetno tudi kaj prdi in od prdenja pride velikokrat umazana rita oz. gatke. Tako da sploh ni nujno, da je tašča kriva.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 13:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z Gino, Kalbom, Meto in podobno mislečimi. Seveda tudi z al bino, ker to se pri nas tudi večkrat zgodi.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 13:55:41
|
|
|
|
Gordana-3
|
drugo je, če je umazano okoli luknje, ali pa umazano oz. razmazano 2 al 3 cm od luknjice ...
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 14:52:37
|
|
|
|
bskrle
|
LAhko je šlampasta lahko pa ne vidi dobro - vem, kako težko je zdraviti rdeče ritke, zato te v tem razumem. Jaz tašči sploh ne bi govorila, da ji ona ritke ne zbriše dobro. Lahko jo pa prosiš, da ritko umije, če je pokakana, ali pa sama deklico umiješ, ko prideta domov. Ker so moji dve deklici varovali različni ljudje (moj oče, tašča, 2 moževi teti, svakinji), je dostikrat prišlo, da je bilo kaj drugače kot bi si želela in kot sem naročila. NAučila sem se to sprejeti, saj tudi v vrtcu ni vedno tako, kot bi jaz želela. Mogoče bi bilo zate dobro,da bi še komu dall deklico v varstvo, stavim, da bi te tudi tam kaj motilo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?