Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:09:16
|
|
|
|
Gordana-3
|
morda bo kdo rekel, da se spet piha čez tašče, ampak jaz si resnično ne morem pomagat!!! od včeraj zvečer pa do sedaj imam pritisk že 200!!! glede tašče dosti vsega pretrpim in sem včasih tiho, ker mi je že zadnjič mož rekel, da karkoli naredi, vedno najdem kaj, kar mi ni povšeči. morda je to tudi res , zato zadnje čase pazim na svoj jezik in se oglasim resnično le takrat, ko se mi zdi, da pa to tako že ne more bit. pupa je pri tašči kakšno 1,5 ure na dan, ko jo dvigne iz vrtca in dokler jaz ne pridem iz službe. včasih jo je treba tud previt v tem času. in tu je problem. ko sem 3. opazila, da je bila njena ritka slabo obrisana, sem ji to tudi povedala, ker 3. že ni moglo biti slučajno. potem se je zgovarjala, da sem jaz ravno pozvonila, in da je ni mogla dobro pobrisat. hitro sem jo utišala s tem, da je to bilo že 3. in včeraj SPET!!! ko se zvečer pakiramo spat, se gremo umivat .... evo, ritka spet slabo obrisana. jaz sem prav alergična na to. to se nikoli ni zgodilo niti mojemu možu, ki jo velikokrat previje in bi morda od kakšnega moškega pričakovali, da bo bolj šlampast. jooooooj, me to raz.... ni pa šlampasta le pri brisanju ritke, ampak tud pri drugih zadevah, ampak o tem drugič, ker bom sicer predolga. bom morala danes spet imeti dolgi jezik. sorry, da sem bila predolga, ampak .... lahko bi napisala še in še
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:16:36
|
|
|
|
muki1
|
No, rit zbrisat pa res ni prava umetnost, moraš biti pa res šlampast. Sicer pa je rešitev, da jo previješ takoj, ko prideta domov in ji ritko spucaš po svoje, ne šele zvećer pred kopanjem, pač razkiraš eno plenico na dan več.
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:17:17
|
|
|
|
dudi
|
Te čisto razumem. Tudi jaz imam tak problem, pa ne ravno zaradi ritke. Tudi moj pravi, da vedno najdem kaj kar pokritiziram in mi kaj ne paše. Sam določene stvari pa me vržejo totalno iz tira. Naprimer: včasih nama skuha kosilo in ga gre moj iskat. Njena posoda pa, da ne govorim......pol ure jo "čoham". Saj tudi jaz nimam posode "zglancane" sam umito pa imam. Se prav bojim, ko bo moje otroke čuvala....Da znoriš....Presnete packe!!!!!!
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:17:35
|
|
|
|
Ro-La
|
bo pač treba večkrat eno in isto stvar povedat, pa bo mogoče kdaj boljše ....upam....
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:22:02
|
|
|
|
Gordana-3
|
dudi, poznam tudi to. ko pride k nam na kosilo, vedno hoče umiti posodo. že nekaj časa ji tega ne dovolim, če treba, povzdignem tud glas, da bova jo pomila midva. ker sem vedno morala za njo pomivati še 1x, ker je bilo vse mastno.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:24:57
|
|
|
|
gojska
|
mogoče pa rabi očala
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:25:11
|
|
|
|
AnBan
|
Saj ne da mene tašča ne razjezi...ampak a se zavedate, da bomo nekoč vse stare in čisto verjetno je, da bomo tudi me šlampaste...a bomo tudi sebi rekle packe? to pa sem napisala, ker pri mnogih ženskah opažam, da jim z leti popušča čut za čistočo (tudi moja mami, ki je bila zgled čistoče in pospravljanja, postaja taka, povsod so kupi nespeglanih cunj, posoda ni več bleščeča...) in čeprav si jaz pravim da pa sigurno ne bom taka...who knows?
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:40:55
|
|
|
|
Gordana-3
|
a se ti zdi, da je ženska pri 53 stara? ene ženske pač nimajo nekega čusta za čistočo. da me ne bo kdo narobe razumel, niti pri nas doma se vse ne sveti od čistoče, praha je tud dovolj povsod - ampak osebna higiena je pa nekaj drugega.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:48:26
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: dudi Te čisto razumem. Tudi jaz imam tak problem, pa ne ravno zaradi ritke. Tudi moj pravi, da vedno najdem kaj kar pokritiziram in mi kaj ne paše. Sam določene stvari pa me vržejo totalno iz tira. Naprimer: včasih nama skuha kosilo in ga gre moj iskat. Njena posoda pa, da ne govorim......pol ure jo "čoham". Saj tudi jaz nimam posode "zglancane" sam umito pa imam. Se prav bojim, ko bo moje otroke čuvala....Da znoriš....Presnete packe!!!!!! Rešitev...sama si skuhaj kosilo, pa bo iz čiste posode!!!!
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 8:50:23
|
|
|
|
kalbo
|
Gordana, ti pa poskusi z malo tolerantnosti. Za tisto uro in pol je pa čisto vseeno, če je ritka malo manj čista. Bodi vesela, da sploh imaš koga, ki ti gre 2 uri prej po otroka.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:03:29
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Gordana, ti pa poskusi z malo tolerantnosti. Za tisto uro in pol je pa čisto vseeno, če je ritka malo manj čista. Bodi vesela, da sploh imaš koga, ki ti gre 2 uri prej po otroka. Se absolutno strinjam. Meni se zdi, da se obnašaš pravzaprav ti čudno. Ljudje smo različni in daleč najlažje je, da sprejmemo to različnost. Tvoja deklica ne bo zato nič slabše gor zrasla, če ne bo imela čisto čiste riti, bo pa sigurno zrastla v eno kritizerko, preveč natančno in analitično deklico, ki ni z ničemer zadovoljna, zraven bo pa še nedobrovoljna, če jo boš naučila, da je netoleranca ok in zdrava in če je ne boš raje naučila, naj gleda na lepe reči v življenju in naj sprejme, da nismo vsi narejeni po istem kopitu in da so drugačni ljudje tudi ok in da jih ni treba ne kritizirat ne biti zato slabe volje. Tole, o čemer pišeš je totalno nepomembna malenkost. Jaz bi ti mojo čistunsko in kritizersko, pa slabovoljno in ljudi ščuvajočo proti tebi ex taščo posodila samo za en mesec, potem pa evo, da te slišimo.... Ampak veš kaj, midve se tudi z ex taščo razumeva. pa ne zaradi nje, zaradi mene. Pomiri se, dekle, pa sebe malo v roke vzami, rožnata očala si nadeni, da boš lepše videla svet.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:13:30
|
|
|
|
Gordana-3
|
Gina, sorry, ampak mene te stvari motijo. Ko greš ti na wc - kako si obrišeš ta zadnjo? Da imaš čez pol ure rjave fleke na spodnjicah???
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:18:32
|
|
|
|
kalbo
|
Potem pa pojdi sama po tamalo. Res mi ne bodo šle nikoli v glavo nekatere, ki jim ljudje delajo usluge, one pa samo kritizirajo. Veš, Gordana, ni dolžnost tvoje tašče, da hodi po tvojega otroka, to je njena dobra volja in usluga tebi in tamali.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 31.3.2006 9:19:48 >
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3 ko se zvečer pakiramo spat, se gremo umivat .... evo, ritka spet slabo obrisana. Ja, a ti jo pa šele zvečer previješ? Pa jo dej takoj, ko jo pripelješ od tašče, riskiraš eno plenico več, pa je!
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:30:31
|
|
|
|
Gina
|
Šlamparija ni nekaj bolj negativnega od pretirane natančnosti, res ne. To je tvoja vrednota, gordana. In ne morejo biti vsi ljudje po tvojem okusu, sicer pa bi jih pa ti linčala. To ni fer do nikogar. Saj ti mora biti res težko v življenju, če te vse tako moti, kot tole, boga si. zato sem ti svetovala, da sebe v roke vzemi. Tvoja tašča je še dobra, da ti sploh hoče še otroka vzeti, po tvojih izpadih. In zdaj si jezna še name, namesto da bi razmislila, ali je kaj resnice v tem, kar sva ti s kalbotom povedala. V bistvu bi ti daleč najboljše naredila sebi, za svoje dobro, če bi nehala zahtevati od ljudi, da so po tvojih željah. Pustila živeti. POleg tega so ljudje, ki so zelo kritizerski in kaznovalni do drugih, pogosto taki tudi do sebe. Kako zelo težko ti mora biti, če zahtevaš neprestano od sebe, da ne narediš nič narobe, sicer si pa o sebi slabo misliš. Vidiš, tukaj bi jaz na tvojem mestu delala na sebi. tvoj mož ima prav, se meni zdi.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:39:04
|
|
|
|
Gordana-3
|
hvala, da si me razsvetlila!
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:40:56
|
|
|
|
Gordana-3
|
hotien, če jo tašča previje ob štirih popoldan, jo jaz zvečer ob 7., ko gremo spat, razen če ni prej še pokakana. na kolko časa pa ti previjaš potem, na vsako uro ali dve?
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:49:57
|
|
|
|
kalbo
|
No, očitno se s tabo ne da menit, ker sikaš, da je strela. Boga tašča, res!
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:51:27
|
|
|
|
ma-ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3 Gina, sorry, ampak mene te stvari motijo. Ko greš ti na wc - kako si obrišeš ta zadnjo? Da imaš čez pol ure rjave fleke na spodnjicah??? Gordana, jaz te pa čisto razumem. Tudi moja tašča je taka, ampak sem morala jaz popustiti. Res mi pa velikokrat prav pride in je vedno na voljo, ko jo rabimo. Pač, ni čista ženska in jaz potem otroke umijem in preoblečem, ko pridemo domov. Pazim pa tudi, da jih ne oblečem glih v ta boljša oblačila, ko so pri njej. Drugače pa ta mala tudi velikokrat pride iz vrtca z rjavimi hlačkami. Pa kaj naj naredim? Spet jo doma preoblečem, edino jezi me, če ima zaradi tega rdečo rit in potem tuli kot . Sem se pa navadila - ne komplicirat. Pač, tako je in tudi ti svoje tašče ne boš spremenila. Ko bo hčerkica malo zrasla,se bo pa tako ali tako tudi sama porihtala. To bo pa tudi kmalu, ta čas pa malo zamiži.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 9:54:17
|
|
|
|
Gordana-3
|
saj sem že na začetku napisala, da sem pa brez zamere, sam izpihat sem se mogla, no!!!
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 10:26:18
|
|
|
|
maja_
|
Ti lepo vsak dan še eno plenico raskiraj, takoj ko prideta domov, rito previt in spucat po svoje, pa bo koza sita in volk cel, al volk srečen, pa koza mrtva... al, neki tacga. V glavnem -po moje je stvar rešljiva, tisto urco in pol pa po moje ne bo hujšga tud če rita ni v nulo spucana.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2006 11:05:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 11:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj tast tudi to dela, ampak jaz vem, da se trudi po svojih najboljših močeh. In mi na kraj pameti ne pride, da bi mu naprej metala takele malenkosti, ko pa on meni rešuje rit s tem, da jo merka. Tudi moja tašča ima raznorazne "napake", ampak kdo sem jaz, da jo bom učila stvari, ki jih počne že 50 let? Je pa fino, da sem jaz brez napake, kajne?
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 11:26:27
|
|
|
|
Gordana-3
|
pač niso vse tašče enake .... žal. nikoli pa nisem rekla, da ji nisem hvaležna, da hodi po punčko. sicer pa tako, kot pravi Ma-ja.
|
|
|
|
RE: MOJA TAŠČA JE RESNIČNO ŠLAMPASTA 31.3.2006 11:28:25
|
|
|
|
ninocka
|
Ja, je tvoja tasca slampasta in si pac upraviceno jezna, sploh, ker si ji to ze povedala. Ampak mene je bolj zmotilo to, da ves, da jo slabo previje in spuca in ne naredis nic, razen da se razburjas nad njo. Sama pa jo kljub temu, da ves, da jo ritka verjetno pece in da ni dobro ociscena, previjes sele zvecer. Sej ce ti je skoda plenice, ji jo pa smo odpni, rtitko ocisti in pust plenico do vecera gor.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?