tintara -> RE: DECEMBRCICE (18.4.2006 6:51:07)
|
Zivijo! Po praznikih se spet mal oglasam. Upam, da ste jih lepo prezivele. Evo, moja novica: prezivela sem jih v enem kosu, kljub zoprni zgodovini praznikov. Jupi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!!! Smo se imeli kar fino, vsak dan bili v naravi, tak da je mel mali vceraj ze dosti. Sem mu zvecer obljubila, da gremo cez vikend, ce bo vreme, v zivalski vrt in ne v kake hribe ali kaj podobnega. Sicer pa se slabosti nadaljujejo. Vmes so malo prenehale za kak teden mislim, cez vikend so pa spet postale celodnevne in malo mocnejse. Zvecer je tudi meni ornk obrnilo zelodec (ceprav sem ga ujela se pred skoljko) in to ker sem pila vodo na prazen zelodec. O, danes imam pa prvi pregled. Drzite pesti, a prav? Se mi zdi, da je tako hitro prisel, ponavadi se je bolj vleklo. Bom porocala se danes zvecer, ker me potem tri dni ni. NAja 3, jutri si pa ze ti na vrsti, ane! Bom mislila nate. O super, a take fajn plesalke imamo med sabo? JAz pa cisti antitalent. No, ja vsak je za neki dober, ane. KAr se tice sporta, sem pa jaz mal out. Pred prvo nosecnostjo sme bila pridna, kolesarila, tekla..., do druge skoraj nic, med drugo in zdaj pa spet malo bolj pridna, a vmes ni bilo veliko casa. Trenutno zvecer spim in mi ne pade na pamet, da bi sla na telovadbo, po treh mesecih se pa pridruzim kaki nosecniski skupini. Zasanjana, zal mi je za tvoje razmere s tasco in za besede, ki jih moras poslusati. Ce je res taka, jo pa nekam poslji, pac ne hodi vec tja in pika. JA, vem da je stara mama tvojih otrok, ampak ce ti take ven mece, naj bo pa po njeno. Otroke ji daj v varstvo (ce seveda uzivajo pri njej), ti pa si vmes odpocij. Anonimna, zal mi je zate in za tvojo izkusnjo. Veliko nas je ze slo skozi kaj podobnega in ne bos verjela, nekako se prezivi. Veliko srece v prihodnje ti zelim. Cocki, glede izcedka. Za sekirat se ni, ker s tem prav zares nic ne spremenis, kvecjemu na slabse, ampak to storiti je seveda tezko. Jaz sem imela v prvi nosecnosti tudi izcedek, pa je bilo vse OK, v drugi ga ni bilo do zadnjega dne, ko je po parih urah sledil ss, zdaj sem ga pa vmes tudi dvakrat imela po en dan - kaksen bo rezultat, pa se ne vem. Se mi zdi, da so si bili malo razlicni tile izcedki in sicer tisti, ki je napovedoval ss, je bil nekam vlaknast, al kako bi rekla - kot bi se malo vlekel po papirju. Tisti ostali, pa ce se prav spomnim niso bili taki. Ne vem, drzim pesti zate. Takole, mislim, da bo za danes (in cel teden) dovolj. Jaz se oglasam bolj poredko, pa zato takrat malo daljse. LP
|
|
|
|